Chewy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Pazartesi sınavım var.Writing de hocanın gözünü boyamak istiyorum açıkcası :) Yani önerebileceğiniz şeyler varmı ? Şunu şunu kullan tarzında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Gerçi hocadan hocaya, yazandan yazana değişir ama; 1-hep aynı kalıpları kullanma. 2-mümkün olduğunca komplike cümleler kur. 3-kelime dağarcığında ne varsa kağıda dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 en önemlisi irrelevant cümlelerden kaçın. direk biter tüm yazdıkların yani. bi de ne kadar bağlaç o kadar köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Kalıba bakar ya direkt. Bir sürü ayrı ayrı kalıp ve bağlaç öğrenmiştik biz mesela, onlarla yazı çok iyi süsleniyor, puanı kapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 essay mi yazıcaksınız paragraf mı sağlam tüyoalrım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bilkenttemisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 eet noldu :) Paragraf yazıyoruz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bende yaw interdeyim yarın cat var bizde essay yazıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ilk cat de sizde paragraf yazdınız dimi ? :) kaç aldın ilk cat den ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ShadowFury said: 2-mümkün olduğunca komplike cümleler kur. Bu çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 because, however, on the other hand, in addition gibi kelimelerin alternatiflerini kullan. sırf bikoğz bikoğz aynı şeyi yazarsan mesela, okuyacak kişiyi sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Alexi nickli üyeye katılıyorum, cümleler mümkün olduğunca açık olmalı. Ama bu demek değildir ki her şey için 3-5 kelimelik cümleler kullanacaksın. Arada virgül kullanmayı bilmiyorsan zaten türkçeyi de pek bilmiyorsun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben essay yazarken bi ara kaptırmışım "you know what " yazmışım. hoca okuyunca çok güldüm.güldük.bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Syn'de demiş en önemlisi ne kadar bağlaç koyabiliyosan daya gitsin ve özellikle aynı şeyleri kullanmamaya farklı bağlaçlar kullanmaya dikkat et.Çok önem veriyo hocalar öyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Chewy said: ilk cat de sizde paragraf yazdınız dimi ? :) kaç aldın ilk cat den ? evet bizde ilk catte paragraf yazdık şimdi çok kasıcak, 29 aldım ilk catten sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 iimiş yarınki sınawda başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nası geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 :) essayde döktürdüm ama readingden mıçtım, senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ya bu daha kolaydı sanki.İlk sınavda reading cok kolaydı bunda biraz kasmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar