bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 thanks thanks thanks penth Sesi açık bırakmıştım. Salonda otururken ev ahalisyle birlikte anı skym bacnı skym şarkısına eşlik ettik. binlerce kez thnks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ohaa cok pardon lan :S var mi kalici hasar, soyle ilke diye bi serefsiz var amerika'da, 5th of november diye kanala girmisler teroristler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 da abi sen ailenle arch enemy falan mi dinliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yok abi sesi açık bırakmıştım içerden duyuluyordu gazeteye bakıyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şimcik sevgili dinleyiciler, birazdan girip size yeni konsept program yapmayı deniycem. linkten siparişleri almaya başlıyorum şimdiden. fyi canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ahah bu şartkıyı bi yerden biliyorum http://www.youtube.com/watch?v=wh6JPbIWNU0 bu versiyonu daha güzel ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Biraz kısık olması dışında sıkıntı yok, duyuluyor net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kısıkta bi anda açmasakydıkta korkmasaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ema mikrofona konuşmadan önce bişi yapıyosun, onu yapınca müzik cızırdamaya başlıyor, müzik çalarken o açık kalmasın plx, şu an öyle gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ema kulaklar tecavuze ugruyo su an, tuncanin yaptigi seyi acik biraktin bu sefer konustuktan sonra sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 e öbür türlü de ses patlıyomuş be anacım?¿ soundcard inputta tutuyorum artık hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ses kalitesi berbat ema. Yakışmıyo sana hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yok patlamıyo soundcarda alınca patlıyo =P winampta tut sen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 evet güzel oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Senin sesinde hiç sorun yok, şarkılar hede hödö. Bi de mikrofona üfleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 scrabble gazisi asteroth'a in a manner of speaking gondermek istiyorum ben. give me the wooooords.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu sefer olmadı distortionlı şarkılarda oluyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 once when we were returning from a battle, and we got lost in a gloomy forest. in the middle of the woods we saw an old house, with tired minds we knocked the door very loudly. old woman opened the wooden door, she asked us to come in with kind words. from her pot arose a scent so weird. stunning and bitter but very summoning. bring me a magic potion; it will heal my achin wounds. a taste so bitter that makes my bleeding soul feel so good. it will make us sing and dance in our endless feast. or it migth even unleash the beast in me! she filled our pints with the devils beverage. and served another round with a hidious grim. the world was spinning in a new light i saw, everything and everyone was singing this song! with nature, trolls and spirits of the forest. we are on; let our singing rise up into the stars. the witch's magic drum was still beating hard. when a goblin brougth me a new pint and together we roared! drink and dance! people of the forest sing with us! who wants to brawl with me? who can shape a kantele from a pike's jaw? like the great one did! close your eyes. calm your mind and drift away from the pain. beyond dreams. into the depths of the cauldron. like a rain it falls. and mirrors natures healing powers. surrender this time. and relife you shall find. catcher of souls. hunter of spirits. grant us a drop from the life's elixir. i want to drawn all my misery. into green trolls blood. and brown swamp drink. fight against diminishing time. burden of a solitary warrior's life. so catcher of souls. hunter of spirits. grant us the final drop from the life's elixir. bring me a magic potion; it will heal my achin wounds. a taste so bitter that makes my bleeding soul feel so good. it will make us sing and dance in our endless feast. or it might even unleash the beast in me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Güneş mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bi ben dinliorum sanırım sabaha kadar yolum var ii gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ehu merak ediyodum ben de kim dinliyo diye bu tarz devam etmeyi düşünüyorum çok çok az daha hareketli çalabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 olabilir böle de kalabilir farkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 eh gece 4ü geçti artık, yatıyım yavaştan bu geç saate kadar dinleyenlere teşekkür ederim umarım memnun kalmışsınızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 teşekkür ederiz saate ortama uygun tadında bi yayın oldu ee ben şimdi ne dinlicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar