cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 girdim ölesine yayına karışık çalıyorum, istek olursa yukardaki sticky konuda playlist mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 adsl sapıttı kusra bakmayın aksaklık için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 rakilari hazirlayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ooooh yaaaas canim cekti bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 lan yutuptan caliyorum diye isimler gozukmuyo be, sarki caliyo yoksa :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ex sınava çalışıorum farzet ki arkamda itunestan çalıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aah ah ne gunlerdi be eheue bu kotu bi kayitmis baskasini aciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 adam gibi bilgisayardan çalsana çok kotu kayıtlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bu ne be kim kimi boğazlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 17317'' No More! Yayınımızın görseli: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bunları dinleyen kafayı sıyırır abi nası bi müzik tarzı bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 öf bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 şizofrenimi azdırdın :P teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dünkü yayın gibimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 not exactly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Alexi_Septimus said: not exactly. agzini ssssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 son günlerde septimus'un yayin akisindaki aktivitesi neden bu kadar fazla,diger arkadaslar neden yayın yapmiyor?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bir de "tam olarak degil" yerine "not exactly" yazmak nasıl bir fikir yapısı,onu da anlamıs degilim.genelde forum kurallarında türkcemize sahip cıkalım falan gibi olması gereken güzel seyler olur,bu forumda mevcut degil mi?!?yetkili arkadaslara da sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 AnArko said: son günlerde septimus'un yayin akisindaki aktivitesi neden bu kadar fazla,diger arkadaslar neden yayın yapmiyor?!? çünkü alexi yayındayken diğer wjler giremiyor. alexi de 15 saat filan yapıyor bir yayını. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 AnArko said: son günlerde septimus'un yayin akisindaki aktivitesi neden bu kadar fazla,diger arkadaslar neden yayın yapmiyor?!? keşke hep bu adam yapsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 AnArko said: bir de "tam olarak degil" yerine "not exactly" yazmak nasıl bir fikir yapısı,onu da anlamıs degilim.genelde forum kurallarında türkcemize sahip cıkalım falan gibi olması gereken güzel seyler olur,bu forumda mevcut degil mi?!?yetkili arkadaslara da sesleniyorum. Yetkiliye değil bana seslen. İstersem fransızca konuşurum. Kimse de bana böyle argümanlarla gelmeye cesaret edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 VUZ APLE LOSYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kültür fışkırıyor patide kültür... ulan kürtçe öğrencem size inat haa valla billa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yani buna katlanmak istemiyorsan inceden yol görünüyor.herkese iyi geceler arkadaslar.ya da modaya uymak gerekirse "see you":P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 AnArko çok acayip adamsın vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar