Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server list tablosu

Shaklaban

Öne çıkan mesajlar

Oyun cikali beridir rahatsiz ediyo su serwer list tablosunda charlarin hanki serwerda oldugu bazen yazio bazen yazmio yazdigi zaman tum charlara ya order yada tum charlara dest diyo nerde ne var bi gosteremedi cokmu zor ya bunu duzeltmek nedir ozel dunyada kimsenin bilmedigi bi programlamami gerekio gordukce sinir oluom bi yapamadilar.....
Sosyal ağlarda paylaş

server o. Ingiliz alfabesinde w daha yuvarlak bir ses cikarir, wet, wild, win gibi. bazi harflerle yan yana gelince de sessiz gibi hareket eder, mesela wrong. V ise daha keskin bir harftir. Turkcedeki V ye de benzer ses olarak, bizdeki "Ver" kelimesindeki v sesi aynidir mesela, o yuzden adi SERVER o cihazin. Oyle okunur, oyle yazilir. HA bi de Turkcede w diye bir harf yok, onu da belirtmek istedim.

not: adin da Shaklabanmis, turkcede bi de ş diye bir harf var, s ve h harflerini yan yana koyarak ingilizcede cikardiklari sesin aynisini cikarir.

Bilginize arz edilir :)))))))
Sosyal ağlarda paylaş

keyfim istedi v yerine w yazdim sizde bunun ustune edebiyat yapip ingilizce dersi vermeye calistiniz , ne guzel bumudur bu kadar bos insanlarmisiniz eylenceniz ''ulaan biri hata yapsin nolur forumda'' midir ? zaten mantikli insanlarin(psikolojik sorunu olmayan yani bi yasamlari olan sosyal hayatta yeri olan) bir harf icin yapilan yorumlari ki yazan kisiyi tanimadan ingilizce dersi vermeye calisan asmis zeki insanlari gorunce baya eylencegi icin genede tesekkur ederim enteresan komik bi topic elinize saglik birde seyi unutmusum azmo repi kaptin gene....
Sosyal ağlarda paylaş

Shaklaban, ne Turkce yazmayi bilirsin, ne Ingilizce yazmayi bilirsin. Ne paragraf yaparsin, ne imla isareti kullanirsin. Aylardir bu forum okuyucularinin anasini aglattin, hayattan soguttun, ustune bir de gelip rep mep diye laf sokuyorsun.

Su forumda, nickini senin kadar hak eden ikinci bir insan yoktur, o konuda takdir ediyorum seni ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
server o. Ingiliz alfabesinde w daha yuvarlak bir ses cikarir, wet, wild, win gibi. bazi harflerle yan yana gelince de sessiz gibi hareket eder, mesela wrong. V ise daha keskin bir harftir. Turkcedeki V ye de benzer ses olarak, bizdeki "Ver" kelimesindeki v sesi aynidir mesela, o yuzden adi SERVER o cihazin. Oyle okunur, oyle yazilir. HA bi de Turkcede w diye bir harf yok, onu da belirtmek istedim.

not: adin da Shaklabanmis, turkcede bi de ş diye bir harf var, s ve h harflerini yan yana koyarak ingilizcede cikardiklari sesin aynisini cikarir.

Bilginize arz edilir :)))))))

Account aslında benim ama paticik sorunlu çocuk yuvası olduğundan pek yazı yazmam, öyle okur gülerim genelde. Şifreyi arkadaşıma da verdim kullanıyor yazıyor istediği harfi de kullanır, server demez serwer der, çünki bu siteyi ciddiye alacak bir insan değil. Beğenmeyen okumaz kurallara aykırı bir şey varsa da şikayet eder, aptal aptal laf sokma çabalarına da girmez.

Ş diye harf varmış mail alırken kullanılabiliniyor mu hotmail de mail alırken veya mmo da isim seçerken? Ben sana çıkıp ı diye ç diye harf var diyor muyum demiyorum çünkü millete laf sokmaya çalışıp tatmin olacak kadar zavallı bir insan değilim.

Nicke de laf sokmaya çalışanlar olmuş yazdığınız sitenin adına bakın önce. Çok ciddi bir yer falan mı sanıyorsunuz burayı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...