Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AC Schnitzer BMW X6 Falcon: iğrenç


paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

said:
En çok, modifiye ettiği BMW modelleri ile tanınan AC Schnitzer, en son X6 modeline el attı.

X6’yı daha çok görsel yönden modifiye eden firma, motor elektroniği üzerinde yaptığı çalışma ile, 30d ve 35d modellerinin gücünü, aynı sıra ile, 235 beygirden 272 beygire, 286 beygirden 310 beygire yükseltti.

Firma, aracın modifiye ettiği şasesini Nürburgring yarış pistinde geliştirmiş, amortisör yaylarını değiştirmiş, ön iz genişliğini 70 mm, arka iz genişliğini 80 mm artırmış. Uygulanan gövde kitinde aracın yere basma kuvvetini yükseltmek hedeflenmiş.











Harbi "Doğan görünümlü Şahin" olayı gerçekleşmiş :D İğrenç ötesi!

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:
X6 için benim yaptıgım tanım şu:

Arabayi galeriler (bkz: ikizlerin önündeki 3 4 tane beyaz x6) anca kıçı ile pazarlayabiliyor. Kıçını yola çevirip belki bir müşterinin hoşuna giderde alır diye dua ediyorlar. Hele bu modifiye hiç olmamış. Rezalet


Ahahaha aynı olayı geçen fenerbahçe'de gördüm. galerinin önünde 4 tane beyaz x6 hepsinin kıçı caddeye dönük.. heralde arabalar yeni geldi, düzenleyecekler diye düşünmüştüm. süpermiş asıl olay. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen sportif sav yapacaksın ama önünü x5 ten c/p yapacaksın.. olmaz o iş.. Yani adamı enayi yerine koymaya eşit..

Bence şöyle birşey olabilir:

Sen evli bir erkeksin. Fantezilerinin kadını J.LO. O kalçaları seni çıldırtıo. Peki rüyanda eşinin j.lo gibi koca bir kıca sahip oldugunu mu görmek istersin veya J.LO yu komple mi görmek istersin?

Şahsen ben x6 tamamen ön ve arkası ile sportif bir sav olmasını isterdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

x5 e guzel deyipte x6 ya cirkin diyenler biraz garibime gidiyor. x5 dedigin onu haric geri kalanı kutu gibi cirkin bir araba. resmen tekerlek takılmış kibrit kutusu gibi bir tipi var. hele arkası birazdan konserver acacagi ile acacaklarmış gibi duruyor. hele eski kasalarının yanına yaklasasım gelmiyor. hem asfalt dısında gıdemeyeceksın hem bır sehır arabasının tum zerafetinden uzak olacaksın, bana garip geliyor.

x6 ise cok daha yaratıcı ve kendine has hatları olan guzel bir araba. hem sportif hem 90 ların o kutu dizaynlarından artık kurtulmuş. ustelik fikir olarak ta güzel. daha abisi x5 asfaltın dışına çıkamazken, zaten asfalt dışında gitmeyen bir aracı neden arazi aracı hantallığında yapasın? dizaynı ile zaten farklı olduğunu hissettiriyor.

schnitzer modifiyesine ise bittim. ki ben modifikasyon sevmeyen bir insanım ama schinitzer cidden yerinde mudahalelerle cok guzel isler cıkartıyor. hamann icin body modifikasyonlarında aynı seyi soyleyemeyecegim.

onu, arkası, cidden bir bir yırtıcı kus gorunumu kazanmıs. bu resimdeki gibi schnitzer modifiyeli bir x6 satılıyor olsa memlekette ve alabilecek butcem olsa normal x6 ya hakikaten bakmam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupalıya göre yapmışlar o arabayı Türke göre değil :P

X5'i severim, X6'yı da sevmem :) X6 da bi bütünlük yok arabanın arkası resmen sırıtıyor. Oysa ki yeni X5 öyle değil başından sonuna bi uyum içerisinde tasarlanmış.

Eski kasasını bende sevmem ama hatta nefret ederim çok tipsiz arkası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...