Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PDF arkaplan rengi nasıl değiştirilir?

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Dersin biri için bastırmam gereken 20-30 sayfalık sunum slide'ları var. Adam slide'ların arkaplanını masmavi yapmış. Bildiğimiz Windows mavi ekranı gibi. Siyah beyaz bastırayım dersem arkaplan simsiyah oluyor, yazılar beyaz. Haliyle bir iki sayfada mürekkebi nirvaya yollar böyle bastırsam.

Arkaplanı beyaz hale getirmem lazım. Acrobat Professional ile yapılır sanırım ama lisansım yok. Benzeri ücretsiz bir program bilen var mı? Yada başka bir çözüm yolu bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam tekrar :)

Eğer değişiklik yapmak istediğin metin İngilizce yazılmışsa az evvel bulduğum ücretsiz FREE PDF to WORD CONVERTER programını deneyebilirsin.

http://www.hellopdf.com/download.php

Kendim denediğimde çevirme sonrası Türkçe karakterler saçmaladı ama oldukça hızlı yapıyor bu işlermi.

Edik: Tabi daha sonra Microsoft'un kendi doc to pdf eklentisiyle acrobat formatına çevirebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
PDFedit vardı, Qt programı. Bu aralar KDE ekibi deli gibi Qt programlarını windows'a port ediyor, bir araştır. Cygwin ile de çalışıyor kasarsan.

Onun dışında bir kere bende aramıştım bir program bulamamıştım. Hepsi Commercial. Sadece bu Pdfedit var. Linux'de dahi bir alternatifi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...