Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Selam, Dersin biri için bastırmam gereken 20-30 sayfalık sunum slide'ları var. Adam slide'ların arkaplanını masmavi yapmış. Bildiğimiz Windows mavi ekranı gibi. Siyah beyaz bastırayım dersem arkaplan simsiyah oluyor, yazılar beyaz. Haliyle bir iki sayfada mürekkebi nirvaya yollar böyle bastırsam. Arkaplanı beyaz hale getirmem lazım. Acrobat Professional ile yapılır sanırım ama lisansım yok. Benzeri ücretsiz bir program bilen var mı? Yada başka bir çözüm yolu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Tam emin olmamakla birlikte .pdf dosyasını word'le açıp gerekli düzenlemeler yapılırsa ve tekrar .pdf formatına çevrilirse dediğin şeyin olacağını düşünüyorum. Ama atıyor olabilirm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Word ile pdf değiştirilemiyor. :( Bu arada arkaplanı değitirmem yetmiyecek gibi. Çünkü yazılar beyaz. Hem arkaplan rengini hem yazı rengini değiştirmem lazım gibi. Ugh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Selam tekrar :) Eğer değişiklik yapmak istediğin metin İngilizce yazılmışsa az evvel bulduğum ücretsiz FREE PDF to WORD CONVERTER programını deneyebilirsin. http://www.hellopdf.com/download.php Kendim denediğimde çevirme sonrası Türkçe karakterler saçmaladı ama oldukça hızlı yapıyor bu işlermi. Edik: Tabi daha sonra Microsoft'un kendi doc to pdf eklentisiyle acrobat formatına çevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Teşekkürler fikir çok güzel ama program işini pek yapamadı. İlk slide şöyle gözüküyor mesela: Programın çevirdiği word hali ise böyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 PDFedit vardı, Qt programı. Bu aralar KDE ekibi deli gibi Qt programlarını windows'a port ediyor, bir araştır. Cygwin ile de çalışıyor kasarsan. Onun dışında bir kere bende aramıştım bir program bulamamıştım. Hepsi Commercial. Sadece bu Pdfedit var. Linux'de dahi bir alternatifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Valla ücretsiz kaliteli yazılım bilmiyorum başka. PDF Converter var çok sağlam, bulabilirsin çeşitli sitelerde de yasak sonuçta konuşmak burada. Kusura bakma pek yardımcı olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar