mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bLackcha0s said: BU DAMI GOL DEĞİL SÖYLEYİN HAKİM BEY BU DAMI GOL DEĞİL DEIIL. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 alex ole birden fazla(!) koşunca bacağı çekti tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 fenerin forma güzelmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ingilterede oynar belki ama antremanlara cikamiyacak alex :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 lol gol gibi yalnız o eskisehirin cizgiden cıkardıgı top neyse hehe of herkes ne aglamıs gene yaw mauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 2-2 mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Odeon said: ingilterede oynar belki ama antremanlara cikamiyacak alex :s oynamasın mazaretimiz olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bitti maç. 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 el kol gene her mac hehe. bu arada lan youlaya doping testi yapsınlar son 3 mactır cosuyo herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ehü mehü helal olsun adamlar önce gs yi yendi sonra hakeme rağmen fenerle berabere kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 2-2 lik skor arsenal maçı öncesi fenere moral olur. 1 puan deyip geçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yazık oldu eses'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 mokoko said: Odeon said: ingilterede oynar belki ama antremanlara cikamiyacak alex :s oynamasın mazaretimiz olur :P :))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Zegna said: lol gol gibi yalnız o eskisehirin cizgiden cıkardıgı top neyse hehe of herkes ne aglamıs gene yaw mauaha oha ne golü :D top çizgiye bile değmemiş nerdeyse. neyse, as kalecisinden 60 dakika eksik, 10 kişi 2-1 den 2-2 ye çevirmek güzeldir. 2 puan 2 puandır. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ne hallere dustuk ya bi takim bukadarmi degisir 2 oyuncu 1 antrenor degisikligiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 naptı abi youla, gitti karşı karşıya kaçırdı herif. pf neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 seyir zevki yüksek maçtı ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 maç sıkıcı değildi ama fener forvetleri sucks idi yine.. güiza, sözüm sana; artik TOPU KALECİYE DOĞRU ATMA allah belanı versin. bi kere birebir pozisyonu gol yap lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Fener zaten şampiyon olduğu yıllardada yıldız futbolucusunun son dakikalarda, genelde duran toplarla attığı gollerle şampiyon olurdu. Hep tersini iddia etmekle birlikte en çok penaltı kazanan takımdı.. Bu sene iyice abarttılar, rakipler hep 10 kişi, şu maçta 2 golüde penaltıdan atıyorlar, varın bakın maç sonunda hakeme lanet okurlar yine.. Bir fener düşmanı olarak ben bile üzülmeye başladım fenerin haline. neticede sevsekte sevmesekte en büyük takımımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Penaltı pozisyonunda kırmızı kart veren hakemin lisansını elinden alırım. Kaleci topa müdahele etmek için yatıyor , topa dokunamayıp alexi biçiyor ve net penaltı. Ama Tayfun hemen arkadan gelip pozisyona dahil oluyor ayrıca top kaleden uzaklaşıp sağ tarafa doğru açılıyor. Çizgi pozisyonuna gelince , geçip geçmediği tam anlamıyla gözükmüyor. Tamamı geçmedi çizgiyi ama büyük bir çoğunluğu geçmiş gibi , topun sektiği yere ve geçen süreye aynı zamanda volkanın boyunu düşünürsek , top çizgiyi baya geçiyor ama tamamen terk etmiyor. Yani gol değil. Fenerbahçe 13 puan toplayıp 14 puan kaybetmiş. Çok kötü futbol oynuyor Fener , derbi maçlarında toparlarsa toparlar anca durumu yoksa bu sene çok kötü şeyler olabilir bu futbolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ben fenerde bi tane o büyük forma için oynayan adam göremedim, değerini bilmiyolar ne yazık ki, saymak istemiyorum adamları tüm kadroyu sayarım , bi tek guiza var bieşy yapmaya çalışan o da gol atamıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 loop said: neticede sevsekte sevmesekte en büyük takımımız..wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ayıp lahn ayıp 2 takımda çok iyi oynadı ama bukadar gol kaçmaz ki arkadaş guiza Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın lahn ayıp lahn tü senin kalıbına ben yürü git lahn terbiyesiz herif ali bilgin gibi bi oyuncu ilk 18'e alana ben çok ağır küfür ederim deived'i alexle birlikte oynatmıya küfür ederim maldonada yerine selçuğu çıkaran zihniyetede küfür ederim(sadece bu maç için ikiside defolsun gitsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 DoubleW said: Ben fenerde bi tane o büyük forma için oynayan adam göremedim, değerini bilmiyolar ne yazık ki, saymak istemiyorum adamları tüm kadroyu sayarım , bi tek guiza var bieşy yapmaya çalışan o da gol atamıyo:D lugano bence forma için oynuyor. çirkef adam ama helal olsun ona. ayrıca fener kötü oynamadı. guizanın hatırladıgım 3 net gol pozisyonu var. cidden fenerliler fazla üzülmesin, eskişehir biraz abarttı son 3 maçta. ama bu futbol arsenal maçı içi yeterli mi onu da hafta içi görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 loop said: neticede sevsekte sevmesekte en büyük takımımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar