Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehirspor - Fenerbahçe 01.11.2008 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Fener zaten şampiyon olduğu yıllardada yıldız futbolucusunun son dakikalarda, genelde duran toplarla attığı gollerle şampiyon olurdu. Hep tersini iddia etmekle birlikte en çok penaltı kazanan takımdı.. Bu sene iyice abarttılar, rakipler hep 10 kişi, şu maçta 2 golüde penaltıdan atıyorlar, varın bakın maç sonunda hakeme lanet okurlar yine..
Bir fener düşmanı olarak ben bile üzülmeye başladım fenerin haline. neticede sevsekte sevmesekte en büyük takımımız..
Sosyal ağlarda paylaş

Penaltı pozisyonunda kırmızı kart veren hakemin lisansını elinden alırım. Kaleci topa müdahele etmek için yatıyor , topa dokunamayıp alexi biçiyor ve net penaltı. Ama Tayfun hemen arkadan gelip pozisyona dahil oluyor ayrıca top kaleden uzaklaşıp sağ tarafa doğru açılıyor.

Çizgi pozisyonuna gelince , geçip geçmediği tam anlamıyla gözükmüyor. Tamamı geçmedi çizgiyi ama büyük bir çoğunluğu geçmiş gibi , topun sektiği yere ve geçen süreye aynı zamanda volkanın boyunu düşünürsek , top çizgiyi baya geçiyor ama tamamen terk etmiyor. Yani gol değil.

Fenerbahçe 13 puan toplayıp 14 puan kaybetmiş. Çok kötü futbol oynuyor Fener , derbi maçlarında toparlarsa toparlar anca durumu yoksa bu sene çok kötü şeyler olabilir bu futbolla.
Sosyal ağlarda paylaş

ayıp lahn ayıp
2 takımda çok iyi oynadı ama bukadar gol kaçmaz ki arkadaş
guiza Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın lahn ayıp lahn tü senin kalıbına ben yürü git lahn terbiyesiz herif
ali bilgin gibi bi oyuncu ilk 18'e alana ben çok ağır küfür ederim
deived'i alexle birlikte oynatmıya küfür ederim
maldonada yerine selçuğu çıkaran zihniyetede küfür ederim(sadece bu maç için ikiside defolsun gitsin)
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
Ben fenerde bi tane o büyük forma için oynayan adam göremedim, değerini bilmiyolar ne yazık ki, saymak istemiyorum adamları tüm kadroyu sayarım , bi tek guiza var bieşy yapmaya çalışan o da gol atamıyo:D

lugano bence forma için oynuyor. çirkef adam ama helal olsun ona. ayrıca fener kötü oynamadı. guizanın hatırladıgım 3 net gol pozisyonu var. cidden fenerliler fazla üzülmesin, eskişehir biraz abarttı son 3 maçta. ama bu futbol arsenal maçı içi yeterli mi onu da hafta içi görecez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...