Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru kedicik arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mümkünse beyaz yeni dogmus veya bi kaç haftalık senelerce bana katlanıcak cırmık atıcak minnoşumu aratmıcak mümkünse van kedisi arıyorum nerde bulurum nasıl bulurum bide aşılar kaç ytl oldu saygılar? mümkünse, mümkünse ve hatta mümkünse....
Mesaj tarihi:
Yeni tuylerle minnosunu atlatamazsin. Once o sorunu hallet, yuzles kaybinla. Boylece baska bir kedinin kalbini kirmamis olursun kendi yaralarin yuzunden =[

/w
Mesaj tarihi:
Slat said:
Yeni tuylerle minnosunu atlatamazsin. Once o sorunu hallet, yuzles kaybinla. Boylece baska bir kedinin kalbini kirmamis olursun kendi yaralarin yuzunden =[

/w
kedim 12 yasında öldü...

ayrıca o kadar hödük yazmıssınki bi b.k anlamadım yazdından
Mesaj tarihi:
Acini paylasmak ister misin? Aciyi kontrol etmenin adimlarini beraber atalim. Agresyonla bastirdigin acinin baska kedileri uzmesini istemeyiz di mi?
Mesaj tarihi:
kermit said:
yavru kediyi anladımda
kedicik ney
değişik bi cins mi oluyo
cik özelliği kediye ne katıyo
şirinlik falan böyle cik diyince daha şirin oluyo ya karı kız falan ilgi çekmek için kankatör
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim evin hemen yanında 5 tane yavru kedi var.Üçü sarı biri, biri beyaz-gri, diğeri ise direk gri.Bir süredir ev arıyoruz bu yavrucaklara burdan da ilgilenen olursa benimle irtibata geçebilir.Eğer istersen sana da verelim bir tane.1. aylık oldular ve çok şirin şerefsizler.
  • Yeni Oluştur...