bliywig Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 mümkünse beyaz yeni dogmus veya bi kaç haftalık senelerce bana katlanıcak cırmık atıcak minnoşumu aratmıcak mümkünse van kedisi arıyorum nerde bulurum nasıl bulurum bide aşılar kaç ytl oldu saygılar? mümkünse, mümkünse ve hatta mümkünse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yeni tuylerle minnosunu atlatamazsin. Once o sorunu hallet, yuzles kaybinla. Boylece baska bir kedinin kalbini kirmamis olursun kendi yaralarin yuzunden =[ /w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Slat said: Yeni tuylerle minnosunu atlatamazsin. Once o sorunu hallet, yuzles kaybinla. Boylece baska bir kedinin kalbini kirmamis olursun kendi yaralarin yuzunden =[ /w kedim 12 yasında öldü... ayrıca o kadar hödük yazmıssınki bi b.k anlamadım yazdından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Acini paylasmak ister misin? Aciyi kontrol etmenin adimlarini beraber atalim. Agresyonla bastirdigin acinin baska kedileri uzmesini istemeyiz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Slat said: Acini paylasmak ister misin? Aciyi kontrol etmenin adimlarini beraber atalim. gay ALERT -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 pussycat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 köyün delisine kedi aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yarın barınağa bakıcam ins pi pıtırcık bulurum =( siz hayırsızsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yavru kediyi anladımda kedicik ney değişik bi cins mi oluyo cik özelliği kediye ne katıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kermit said: yavru kediyi anladımda kedicik ney değişik bi cins mi oluyo cik özelliği kediye ne katıyo şirinlik falan böyle cik diyince daha şirin oluyo ya karı kız falan ilgi çekmek için kankatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Benim evin hemen yanında 5 tane yavru kedi var.Üçü sarı biri, biri beyaz-gri, diğeri ise direk gri.Bir süredir ev arıyoruz bu yavrucaklara burdan da ilgilenen olursa benimle irtibata geçebilir.Eğer istersen sana da verelim bir tane.1. aylık oldular ve çok şirin şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar