Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fen 1 Bölümü Anlatacak Öğretmen Pati Aranıyor


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben ea öğrencisi bir genç olarak fen den çok geride kaldım ve fen de benim için çok önemli bir konu tahmin edersiniz ki ben ve 3 arkadaşım fen anlatabilecek hoca arıyoruz hani sizin aranızdan ben yapabilirim diyen varsa size de bi katkısı olur ancak ciddi olmayan arkadaşlar atlamasın bu işe zira hani gerçekten test kitabı tavsiye edecek ödev verecek öğretmen gibi öğretmen arıyoruz.

Düşünen arkadaşlar özel mesaj atıp ders başına fiyatı ve okuduğu üniversiteyi yazarsa çok sevinirim

Not:Öğretmen de tavsiye edebilirsiniz tabii
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yanlış anlamayınız, benim zamanımda ea (eşit ağırlık diye düşünüyorum) fen ile işi olmazdı, kat sayısı 0,1 mi 0,3 mü neydi. zaten kafası da almazdı ea cıların yapmazları haliyle.

sistem mi değişti? niye fen?
Mesaj tarihi:
Daha önce sadece bir arkadaşıma trigonometri ve öss için calculus anlatmışlığım var, fizik hiç denemedim ama ders vermeyi düşünüyordum ben de.

İTÜ Kimya Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Eğer düşünürseniz deneme falan da yapabiliriz.
Mesaj tarihi:
Pıtık said:
yanlış anlamayınız, benim zamanımda ea (eşit ağırlık diye düşünüyorum) fen ile işi olmazdı, kat sayısı 0,1 mi 0,3 mü neydi. zaten kafası da almazdı ea cıların yapmazları haliyle.

sistem mi değişti? niye fen?


Yok sistem değişmedi, arkadaş hırs yapmış.
Mesaj tarihi:
Hırs yapmakla ilgisi yok. Eğer istanbul içinde bir üniversite veya ankarada burslu bilkent, hacettepe vb. üniversiteler istiyolarsa fen-1 gerekiyor eşit ağırlıkçılara. Her sene puanlar artıyor ve bu artan puanlar da fen-1 yapanlar sayesinde artıyor.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
üniversitede fizik okur da kuantum mekaniği için hoca falan gerekirse bana ulaşın sdf çok sevdim ben bu konuyu

lan iyi ki bi kuantum biliyosun >.<
×
×
  • Yeni Oluştur...