NoS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Arkadaşlar ben ea öğrencisi bir genç olarak fen den çok geride kaldım ve fen de benim için çok önemli bir konu tahmin edersiniz ki ben ve 3 arkadaşım fen anlatabilecek hoca arıyoruz hani sizin aranızdan ben yapabilirim diyen varsa size de bi katkısı olur ancak ciddi olmayan arkadaşlar atlamasın bu işe zira hani gerçekten test kitabı tavsiye edecek ödev verecek öğretmen gibi öğretmen arıyoruz. Düşünen arkadaşlar özel mesaj atıp ders başına fiyatı ve okuduğu üniversiteyi yazarsa çok sevinirim Not:Öğretmen de tavsiye edebilirsiniz tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 şehir neresi onuda yaz bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 İstanbul/Göztepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 üniversitede fizik okur da kuantum mekaniği için hoca falan gerekirse bana ulaşın sdf çok sevdim ben bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ben de arıyorum hafiften başlık açılmış madem ben de mesaj atayım. İzmirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yanlış anlamayınız, benim zamanımda ea (eşit ağırlık diye düşünüyorum) fen ile işi olmazdı, kat sayısı 0,1 mi 0,3 mü neydi. zaten kafası da almazdı ea cıların yapmazları haliyle. sistem mi değişti? niye fen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Daha önce sadece bir arkadaşıma trigonometri ve öss için calculus anlatmışlığım var, fizik hiç denemedim ama ders vermeyi düşünüyordum ben de. İTÜ Kimya Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Eğer düşünürseniz deneme falan da yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Pıtık said: yanlış anlamayınız, benim zamanımda ea (eşit ağırlık diye düşünüyorum) fen ile işi olmazdı, kat sayısı 0,1 mi 0,3 mü neydi. zaten kafası da almazdı ea cıların yapmazları haliyle. sistem mi değişti? niye fen? Yok sistem değişmedi, arkadaş hırs yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Hırs yapmakla ilgisi yok. Eğer istanbul içinde bir üniversite veya ankarada burslu bilkent, hacettepe vb. üniversiteler istiyolarsa fen-1 gerekiyor eşit ağırlıkçılara. Her sene puanlar artıyor ve bu artan puanlar da fen-1 yapanlar sayesinde artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ardeth said: üniversitede fizik okur da kuantum mekaniği için hoca falan gerekirse bana ulaşın sdf çok sevdim ben bu konuyu lan iyi ki bi kuantum biliyosun >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Adam bası 20'şer verin .Anlatıyım ben sıze :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 eskişehirde kimya dersi verilir hatta 4 hoca birden anlatabiliriz (:P)ayaküstü hoca yaptım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar