tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 izlemedim maçı ama çok zor olmuştur tahmınen antep ii takım galatasaray evinde çok rahat gol pozisyonuna giriyo bu çok olumlu bu maçtada muhtemelen 5 6 net poziyon olmuştur. haftaya fb maçı için iyi oldu bu moralli gitmek lazım ama deplasmanlarda çok vasat kalıyo takım işallah derbide bu sorun aşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ohh güzel oldu bu galibiyet Antep'e karşı rahatladı takım biraz eskişehir hezimetini attı üzerinden sevindirik oldum şimdi bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mehmet guven nabiyo yaa, 5 dakka oynadim ama rastgele gol atarim belkiye mi getiriyo isi. baris ne zman iyilesicek, aydin nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aydın'ı fb macında mutlaka bekliyorum ikinci yarı falan. zaten dokulen fb savunmasına neler neler yapar. mehmet guveni de devre arası gonderelim, cok gereksiz takılıyo herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 topal noldu bi de? baltada hucuma merak saldi bu aralar, arada biseyler yapiyoda genelde pozisyonlari bitiriyo gibi, hem yerine de geri donemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 valla iyi oynadı gs. antep gerçekten dişli takım fakat oyun başında ardarda gelen 2 golle afalladılar baya bi. çok fazla pozisyon vermedi gs. kullandıkları penaltıyı da gereksiz yere yaptı arda. golü bulduktan sonra canlandı antep. 2. yarı iyi bastırdı antep özellikle 70 dk dan sonra iyice geri yaslandık fakat ardanın golüyle son dakikalara rahat bi nefesle girdik. 2. yarıda özellikle bu eduardo mudur nedir çok rahat 2 kafa pozisyonu buldu. allahtan ikisinde de kucağına yolladı topu. fener ve bjk nin puan kaybettiği haftada antepe puan vermemek gerçekten çok iyi oldu bizim için. ha bir de kewell yerine aydını niye sokmadı , sakat falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 gercekten cok belese yedik golu, yapilicak sey degildi orda ardanin yaptigi, ne dusundu acaba, amaci neydi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kewellin durumu ciddiymis benfica macinda yokmus buyuk ihtimal Offf beyaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 MrLevie said: kewellin durumu ciddiymis benfica macinda yokmus buyuk ihtimal Offf beyaaaaa nerden duydun allah kahretsin öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ii çaktık, next benfica.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ayyyyy bilegi cok kotu donmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fb macına yetisir, bisey olmaz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 @unK Ligtvde solediler simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mrlevie dalga geçiyosun di mi? lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 abi cok ciddi dedi durumu adam, zaten pozisyonu izleyince yerimden kalktim, icim bi garip oldu, iyi kirilmamis bilek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 FromTheHell said: mrlevie dalga geçiyosun di mi? lütfen Keske yaa. 3-5 dakikada dagilabilir gs benfica macinda bu defansla diyor kabzimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 dogru diyor, defans hic guven vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kewell fb maçına bile zor yetişir bence bilek baya dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bence ilk yariyi kapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hayra açın ağzınızı be adam tam ispatlıyodu ben sakat diilim falan diye yazık olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kötü oldu ya. tam alex oynaması zormuş lan gs maçında ehusada diye sevinirken gg olduk. neyse arda solda, aydın sağda oynar artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kewell karakterinde bir futbolcu Galatasaray klübü için bu maçın önemini bildiğinden eğer oynayabilicek durumda olursa her fedakarlığı yapıp oynayacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 katılıyorum deathlord arkadaşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 evet, koli bandiyla bantlarlar bilegini, her turlu oynar. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar