Twisty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 mail adresime boyle bir kerede 20 30 tane mail geliyor bilmmene ne oldu iste tarzı yahoo grubmus bu galiba ama cıkamıyorum boyle bir grubaa uye olmadım spamm olarak marklasamda gelmeye devam ediyor nasıl gider bu nasıl halledilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Gruptan çıkma olayını bilmiyorum da, Spam olarak markladıysan Spam Guard'ı açmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 mailto:[email protected]?Subject=Unsubscribe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ne yazıcam maile direk bos gonderince oluyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 abi esenzamanlar mı ne öle bi grup var allahım dayanamiyorum artık adamlar 2 senedir spamliyolar beni. 10 kere çıktım 20 kere gruba aldılar nası yapıyolar neden yapiyolar bilmiyorum. ama lanet olsun kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Yahoo ayarlarından e-mail yollama diye bir şey şeçebiliyorsun. Ben sırf yahoo ve google grupları için ayrı bir hesap aldım, onalarla üye oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar