asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Selam saygıdeğer patiler, Bir kaç arkadaşın bildiği üzere, ben arada bir dinlediğim, muhabbet potansiyeli yüksek yayınları kayıt altına almaktayım. Bilgisayarda yatması yerine atayım dedim buraya da kaçıranlar, yeniden dinlemek isteyenlerden dinlemek isteyen olursa indirebilsin diyerekten. Yalnız, kayıtlar tam olmayabilir, yakaladığım yerden başlamış olabilir, ya da kaydederken buffering diyip takılmış olabilir. Küçük sorunları umursamazsanız güzel kayıtlar ehehe. Paticik Radyo - 18.10.2008 - That's a lot of matches [dominic, Azmodai, Emaleth] - son 93 dakika. Paticik Radyo - 31.10.2008 - utopia ile şiYir dinletisi - ilk 25 dakika hariç tamamı. Bir adet de Zaugna, Spidee, Griswold, Dregoth, Saeros, Sinem, Utopia, "BIR SURU INSAN VAR KONUSUYOZ GELIN" kaydı var; ancak, çok fazla bufferdan dolayı ve de program ismi çok sık değiştiği için çok fazla parçalanmış, birleştirmeye şu an feci üşeniyorum. Birleştirirsem onu da atarım. Neyse iyi yayınlar efendim.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Son derece gereksiz ama eğlenceli bir fikir olmuş.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 pek etkisi olmamış Türkçe ne agaçov
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 maksat uplamak degil ama kayitlar icin cok sagol yavuz :) Eskiden yaptigimiz geyikleri tekrar dinlemek guzel geliyor :D
jatha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 uplamak gibi olmasın ama bu kayıtları zamanında arşivlemiş kimse var mıdır acaba?
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 varsa yazmadan önce iki kez düşünsün. derin forum sdf.
jatha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 varsa özelden de yollayabilir :p derin forum falan yok eskileri anıyorduk ordan çıktı tamamen.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bende zegnanin evindeki partiden sonra zegna feat. azmodai nin partide yaşananların anlattığı bi kayit var ki cok fenaa off arada acip dinliyorum refreshliyorum zihni ajlhsdfalhjda
Öne çıkan mesajlar