asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Selam saygıdeğer patiler, Bir kaç arkadaşın bildiği üzere, ben arada bir dinlediğim, muhabbet potansiyeli yüksek yayınları kayıt altına almaktayım. Bilgisayarda yatması yerine atayım dedim buraya da kaçıranlar, yeniden dinlemek isteyenlerden dinlemek isteyen olursa indirebilsin diyerekten. Yalnız, kayıtlar tam olmayabilir, yakaladığım yerden başlamış olabilir, ya da kaydederken buffering diyip takılmış olabilir. Küçük sorunları umursamazsanız güzel kayıtlar ehehe. Paticik Radyo - 18.10.2008 - That's a lot of matches [dominic, Azmodai, Emaleth] - son 93 dakika. Paticik Radyo - 31.10.2008 - utopia ile şiYir dinletisi - ilk 25 dakika hariç tamamı. Bir adet de Zaugna, Spidee, Griswold, Dregoth, Saeros, Sinem, Utopia, "BIR SURU INSAN VAR KONUSUYOZ GELIN" kaydı var; ancak, çok fazla bufferdan dolayı ve de program ismi çok sık değiştiği için çok fazla parçalanmış, birleştirmeye şu an feci üşeniyorum. Birleştirirsem onu da atarım. Neyse iyi yayınlar efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Son derece gereksiz ama eğlenceli bir fikir olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oha çok hızlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ÖSS'de Türkçem full'dü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 pek etkisi olmamış Türkçe ne agaçov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bLackcha0s said: agaçov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 maksat uplamak degil ama kayitlar icin cok sagol yavuz :) Eskiden yaptigimiz geyikleri tekrar dinlemek guzel geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 uplamak gibi olmasın ama bu kayıtları zamanında arşivlemiş kimse var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 varsa yazmadan önce iki kez düşünsün. derin forum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 varsa özelden de yollayabilir :p derin forum falan yok eskileri anıyorduk ordan çıktı tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bende zegnanin evindeki partiden sonra zegna feat. azmodai nin partide yaşananların anlattığı bi kayit var ki cok fenaa off arada acip dinliyorum refreshliyorum zihni ajlhsdfalhjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar