Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Biraz önce etti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Beşiktaş çöküş içinde :) Sinan Engin zaten isteksizdi yıldırım demirören e daha yakın isimdi.Onunla birlikte gidicekti ama bırakamadı. Şimdi bıraktı Yeni yönetimde kendine yer bulur görevine gelir. Hasan Arat yönetimi hariç[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 karıştı iyicene, sonumuz hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 çökerttik la takımı :D[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 iyi oldu güle güle. bu taraftar seni unutmayacak ancak 100. yıldaki sinan engini. bu seneki sinan engini hatırlamak istemiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yarın kim istifa ediyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yuh ne biçim iş bu ya şimdi duydum haberi e lucescu nun da gidiceği kesinleşti o zmn[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Sinan Engin'in Grup Siyah Beyaz'ın forumlarına yazdığı yazı: Sevgili Büyük Beşiktaş Taraftarları yaklaşık 3,5 senedir bana vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize minnettarım,sizden aldığım bu destekle Beşiktaşımızı her platformda ve her türlü yerlerde hakkını korumaya çalıştım,bazı şeyleri belki yapamadım.Mesela bu sene daha iyi bir takım kurulabilirdi,ama olmadı şampiyonluğu kaybettik hepiniz beni affedin,bütün hepiniz Allah'a emanet olun ELVEDA BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI.HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 "merhumu nasıl bilirdiniz" gibi olmuş bu..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 loll. bencede.. sanki öteki tarafa gidiyomuş gibin olmuş.[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) - (forum) - (msn) i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 feyyaz da bırakmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Seçimde Yıldırım Demirören gelince Sinan da kalır.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 üzülmedim hatta sevindim sevmezdim bu adamı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 allaha şükür kurtulduk keltoştan[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Adana-Bjk derbısıde Adanaspor'un 1-0 lık galıbıyetı ıle sona erdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ahhahaha bizim almancacaı düşltü şindi dilime ahahahaha[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 baba derbi aynı şehrin takımları arasında oynanır. Misal Fenerbahçe İstanbulspor maçı derbidir.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Patik, 30 Nisan 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Adana-Bjk derbısıde hahaahahahh[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik [Bu mesaj SwZ tarafından 01 Mayıs 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Sinan Engin gelicekki :=) Kayıtlara geçsin bu yazı :) Yıldırım Demirören veya Zafer Yıldırım başkan olursa Sinan Engin görevine devam eder... Zaten Bilgili yi sevmiyordu bazı büyükler araya girdi diye kalmak istiyordu klupte[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 [signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Pandaların cinsel içgüdüleri yoktur.Romantik olmak veya birine bağlı kalmak söz konusu değildir.Yakaladıklarını[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 İyi Olmu$..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 luce nin gitmesi gerekrken kimler gidio[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar