Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hobaaaaa die bagırsam çok mu amelece olur :D toggie aktiviteyi ayarla :D raid: dnr fast run leader: toggie date: 13.11.2008 time: 19.00 classes: all needed open spot: 25 lütfen gelirken consumablelarınızı almayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ıyy Dworg :DD Raid i genişletelim ya 40-50 kişi olsun 25 man yetmez bize P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 abi 25 kişi çıkmaz bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bingildak said: gamersloot nasil 70 ytl'e geliyor? :Okaça gelsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ve siparisimi vermis bulunmaktayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hıc bakmadan atıyorum msj daha once bırı yazmıssa affola Ereyon maıle gonderıyormus 13 unde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 fizban said: bingildak said: gamersloot nasil 70 ytl'e geliyor? :Okaça gelsin ? bende siteyi yanlis anlamis olabilir ama 2 tane item almamiz gerekmiyor mu? biri pre-order, digeri ise oyun. yani pre-order icin ayri para, pre-orderdan sonra oyun icin ayri para vermiyor muyuz? ikisinin toplami yanlis hatirlamiyorsam 70 euroya yakin geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hayır tekini alman yeterli. sırf preorder diyeni. bu arada e-reyon hiç güvenilir gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ereyon fena bir site değil, şirket için alışveriş yaptığım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Dworgian said: abi 25 kişi çıkmaz bile :) hangi dnr :D geyigine bende geleyim :D bu arada efe hanı gelıyordun lam cumartesı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 su baslıga bakın bi gece bulusması isteyenler http://forum.paticik.com/read.php?26,3681546 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bu online key alma olayına güvensem aslında daha mantıklı ve hızlı bi yol ama mail gelmez, spama düşer cart olur filan fulan, en sağlamı gece operasyonu gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 gece olayı iyidir. Ya mekanı kafakola getirsek, saat 21:00 gibi vermezler mi? Türkiye burası olur, olur Elemana 1 kutu sigara alalım, 1 de yemek ısmarlayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 jonywayt said: Dworgian said: abi 25 kişi çıkmaz bile :) hangi dnr :D geyigine bende geleyim :D bu arada efe hanı gelıyordun lam cumartesı. c.tesi b.şehirden eve gelişim 2.5 saat sürdü olm kaza varmış :S sora yıgıldım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gangren said: gece olayı iyidir. Ya mekanı kafakola getirsek, saat 21:00 gibi vermezler mi? Türkiye burası olur, olur Elemana 1 kutu sigara alalım, 1 de yemek ısmarlayalım? Aral ın adamları vardı DNR da geçen sefer, olayı pür dikkat takip ediyorlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Aral'ı da kafalarız? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bana uyar :D Hoş merak ediyorum oyunu diyelim bi şekil ninjalık yaparak erken aldık diyelim, oyunu yükleyince çat diye girebileceğimizi sanmam Blizz kesin ona uygun bi kılıf uydurup bize en güzelinden bi delay yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 serverlar kapali olucak zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Evet, geçen sefer oyunu aldıktan sonra yaklaşık 15 saat sonra oyuna girmiştim. Ben bunu yaptığımda serverlar açıktı ama direk alıp hop evine uçup ya da laptop tan o an girmeye çalışan kişiye server kapalı muhabbeti gelecektir. Tabii bilmiyorum, tecrübesi olanlar söylesin, hatalı olabiliriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gangren said: gece olayı iyidir. Ya mekanı kafakola getirsek, saat 21:00 gibi vermezler mi? Türkiye burası olur, olur Elemana 1 kutu sigara alalım, 1 de yemek ısmarlayalım? mudur olay sımdı soyle. saat 12 den once hıcbır acc un exp. paketle oyuna gırmesı yasak. gırılen kutu tespıt edılıp nereden satılırsa oraya raid duzenlıyorlarmıs :P tbc de az tırmalamadık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bingildak said: serverlar kapali olucak zaten? yoo serverlar acık olacak. herkes sonucta exp. almak istemeyebilir. adamların gunahı ne :P ama yenı exp. keyını aktif edemeyeceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ya yok alır kurarız oyunu saat 12 olunca da direk upgrade yapar gireriz oyunumuza paşa paşa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 12'sinde yapılacak maintenance'ta WotLK aktif hale gelir büyük ihtimal, ama kimsenin accountu upgrade olmayacağından, zone edemezler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben geçen sefer 1 de aldım 3 de kurmuştum girdim ventten de artistlik yapıorum "evet kapıdan geçioruuuuummm" cort geçtim crash etti oyun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 asiri yogunluktan her turlu serverlari kapatirlar veya gocer.. gece kamplamak o bakimdan pek mantikli degil ama samata icin yapilabilir tabii :) hatta canim sikilirsa etilerdekine gelebilirim 10 dk evime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar