Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wotlk alış kampı - istanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hobaaaaa die bagırsam çok mu amelece olur :D

toggie aktiviteyi ayarla :D

raid: dnr fast run

leader: toggie

date: 13.11.2008

time: 19.00

classes: all needed

open spot: 25

lütfen gelirken consumablelarınızı almayı unutmayın
Mesaj tarihi:
fizban said:
bingildak said:
gamersloot nasil 70 ytl'e geliyor? :O
kaça gelsin ?

bende siteyi yanlis anlamis olabilir ama 2 tane item almamiz gerekmiyor mu? biri pre-order, digeri ise oyun. yani pre-order icin ayri para, pre-orderdan sonra oyun icin ayri para vermiyor muyuz? ikisinin toplami yanlis hatirlamiyorsam 70 euroya yakin geliyor.
Mesaj tarihi:
jonywayt said:
Dworgian said:
abi 25 kişi çıkmaz bile :)

hangi dnr :D geyigine bende geleyim :D

bu arada efe hanı gelıyordun lam cumartesı.

c.tesi b.şehirden eve gelişim 2.5 saat sürdü olm kaza varmış :S

sora yıgıldım kaldım
Mesaj tarihi:
Gangren said:
gece olayı iyidir.

Ya mekanı kafakola getirsek, saat 21:00 gibi vermezler mi? Türkiye burası olur, olur

Elemana 1 kutu sigara alalım, 1 de yemek ısmarlayalım?

Aral ın adamları vardı DNR da geçen sefer, olayı pür dikkat takip ediyorlardı :D
Mesaj tarihi:
Bana uyar :D Hoş merak ediyorum oyunu diyelim bi şekil ninjalık yaparak erken aldık diyelim, oyunu yükleyince çat diye girebileceğimizi sanmam Blizz kesin ona uygun bi kılıf uydurup bize en güzelinden bi delay yapar :D
Mesaj tarihi:
Evet, geçen sefer oyunu aldıktan sonra yaklaşık 15 saat sonra oyuna girmiştim. Ben bunu yaptığımda serverlar açıktı ama direk alıp hop evine uçup ya da laptop tan o an girmeye çalışan kişiye server kapalı muhabbeti gelecektir. Tabii bilmiyorum, tecrübesi olanlar söylesin, hatalı olabiliriz. :)
Mesaj tarihi:
Gangren said:
gece olayı iyidir.

Ya mekanı kafakola getirsek, saat 21:00 gibi vermezler mi? Türkiye burası olur, olur

Elemana 1 kutu sigara alalım, 1 de yemek ısmarlayalım?

mudur olay sımdı soyle. saat 12 den once hıcbır acc un exp. paketle oyuna gırmesı yasak. gırılen kutu tespıt edılıp nereden satılırsa oraya raid duzenlıyorlarmıs :P

tbc de az tırmalamadık :P
Mesaj tarihi:
bingildak said:
serverlar kapali olucak zaten?

yoo serverlar acık olacak. herkes sonucta exp. almak istemeyebilir. adamların gunahı ne :P ama yenı exp. keyını aktif edemeyeceksin :D
Mesaj tarihi:
asiri yogunluktan her turlu serverlari kapatirlar veya gocer..

gece kamplamak o bakimdan pek mantikli degil ama samata icin yapilabilir tabii :) hatta canim sikilirsa etilerdekine gelebilirim 10 dk evime..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...