Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Aral sitesinde pazartesi günü sizlere bir süprizimiz var demiş, bunun ne olduğu konusunda tahmini olan var mı ? Pre-order olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 burdan (bodrum)dan alıcagım adam 13 ü ögleden sonra elinde olabilir dedi araldan öyle demişler ama dövizin kurundaki artış azalıştan daha ne kadar fiyat koyucakları belli degil adamaların bu hafta tam olarak olay belli olur dediler ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Nessarien said: Aral sitesinde pazartesi günü sizlere bir süprizimiz var demiş, bunun ne olduğu konusunda tahmini olan var mı ? Pre-order olabilir mi ? sasirttip, akillarini kullansalar keske. deli gibi stoklayip, online satis yapsalar mesela.. veya dnrlara gostermelik 100 tane yerine 1000 tane gonderip insanlari mindar etmeseler.. internetten instant cd key yollayip, ardindan boxlari kargoyla yollarsalar.. ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 daha adamlar ne fiyata satıcanı belirleyememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aral'ın sitesinde hicbisey bulamadım ben, supriz haberi falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bomba atıcam ben yakında bi yerlere 1 hafta kaldı hala napcamız belli değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bugün içinde açıklarlar herhalde nasıl olacağını satış olaylarının gece yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 rüyamda wotlk oynuyodum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bilgi alan haber versin kendine saklamasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ne slak bi sirkety ya preorder i bile maille aliolar bu ürünü almak isteyenler aralgame.com sitemize üye olup [email protected] adresine alacaklarına dair mail atmaları gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Nerede o haber, ben bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aralin forumlari http://www.aral.com.tr/oyun/forum/topic.asp?whichpage=9&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1574 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahahahahaa üşenmeyip alıcaksın zibilyon tane fake mail "yeminlen alıcam oglum" die de mail atıcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sirket salak değil memleket salak, bizim guilddeki arkadaşlar felan anlatıyor da romanya vs dogu avrupaya 1 hafta geç geliyomuş oyun en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gönderdim, gönderin. to:[email protected] said: Forumlarda alacak kişilerin mesaj atması yazıyordu, ben ve aral forumlarına üye olmayan yaklasık 15arkadasım gece D&R dan oyunu olcagımızı belirtmek istedim. Geçen sene D&R da yapılan gece satışı gerçekten başarılıydı, ancak yetersiz miktarda paket satısı yapıldıgı için satın alamayanlar olmuş, umarım bu sefer -eğer satış olursa- evine boş dönen olmaz. Bu arada eger gece satışı olmayacak ise, bu oyunu internetten gamersloot.com adresinden serial olarak alacak kişi sayısının az olmayacagını belirtmek isterim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Xunn kesin gelirim diyor. Cüce'yle de zaten konuşmuşlar gidip alınacakmış geçenki gibi. Kaede de gelsin kesin diyor beyefendiler. "Geçen sefer haberlere çıktığımızda ben kameralara Axedice'ı okşarken yansımışım." -Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ARAL dan mail geldi: Merhaba; İstanbul izmir ve ankarada olmak üzere tam 7 noktada gece açılışı olacaktır. İyi Günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Oh süper. Ama asıl soru şu. Bu gece sıraya girmek isteyenler, [email protected] a mail atıp isim kaydetmeleri veya siteye üye olmaları gerekiyor mu acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Aral karışmaz sıra işine, satışı yapıcak mağazaların yapacağı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 oyun 80 ytl aral'da. gamersloot tan alsam 70 ytl civarına gelecek, paket yok. araldan mı alsam diyorum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 oraya mail atınca preorder verilebiliyor aralgame.com dan, keza benim sepette duruyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Nerde gördün 80 olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 admin olduğum için görebiliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Argue said: ARAL dan mail geldi: Merhaba; İstanbul izmir ve ankarada olmak üzere tam 7 noktada gece açılışı olacaktır. İyi Günler. Hemen bir Ankara kuyruğu ayarlayalım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 gamersloot nasil 70 ytl'e geliyor? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar