Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 böle devasa bri yer olsa, bi anda içeri soksalar xD ne güzel olr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bence alliance ve horde oyunculari iki ayri tarafa ayrilsin, ortaya 10 tane box konulsun, last man standing tatigi ile verilsin.. etiler icin : Eye of the Tikky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sonra alterak valisi muammer güler gelip olaya el koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yok alterac deil Gurubashi Istanbul Arena xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet konu sadece yarım syfa sapmadan durdu negzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ispitlemek lazım emniyete, eylem yapıyor gençler diye, zaten sınavlar yüzünden pazartesi başlayacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bizim Ankara çetesini toplayıp atlayıp gelsekmı acaba istanbula wow almaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bi zahmet gelmeyin zaten oyun az mı gelcek çok mu gelcek bilmiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bu sefer bari biraz daha çok paket getirseler de millet rahat rahat alabilse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sabah bulamamıstım izmirde okuldan cıkıp gitmiştim 4 tane d&r'da bitmişti ayırttım simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Siz de benim gibi yapın, WAR oynayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sarmadı, sarsa oynayacaktım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hic* alakasiz iki oyun gercekten.. beni de hic mi hic sarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kamp olayı hala yapmayı planlıyorum ama gece satısının oldugundan emin olmamız lazım o yuzden 1 hafta daha beklememiz gerek. olur da boyle bi toplasma yapacaksak ben anadolu yakasında oturdugum icin bu tarafta yapabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sendit ten söyleyip 20 si gibi başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sendit'ten soylersen 20'sine yetismeyebilir. onun yerine turkiye'de bi magazadan onsiparis ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ya zaten aralıktan önce başlamayı da pek düşünmüyorum =) o yüzden çok dert deil kaça yetiştiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 pff biz de cıktıgı gibi baslamanın derdindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 valla o gece başlamam lazım geçen sefer cd bozuk çıkmıştı ne kfrettiydim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Aral ı takip etmek lazım. 1 hafta sonra filan gece satışı olup olmayacağını söylerler büyük ihtimalle. Şu an Wow Europe sitesinde gece yarısı satışı ile ilgili haber çıktı, tabii doğal olarak bizim ülkenin şehirleri geçmiyor. Geçen sefer bu haber içerisinde var mıydık onu da hatırlamıyorumda, büyük ihtimalle Aral yine bi gece yarısı satışı yapar kendi kapsamında DNR destekli filan. En azından en büyük ümidimiz o.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ankara'da en çok paket nereye gelir ? Migros dnr diyorum ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ahh ahh keske su paket 1 ay once cıksaydı... 1 ay once calısmaya basladım da :S eskisehir espark dnr cd leri ayırttım insallah cıktıgı sabah gibip alıp baslıyıcam ama gunde 3-4 saate dustu oyun suresi artık bu sekilde ne zaman 80 olunur bilmem ama gece bulusması (olursa) cok imba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 konuyu daha fazla dagitmak istemiyorum ama, hemen araya sikistiri veriyim soruyu.. internet sitesi yok mu soyle toplu olarak oyunu alip, release gununde parayi odeyene instant olarak cd key i email ile yollayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 gamersloot gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ilk defa duydum siteyi.. Gayet uyduruk bir siteleri var ama onceden alisveris yapan var mi? Bir de anlamadigim sey.. Wrath Of the Lich King EU PRE-ORDER 34.95 Euro + Wrath Of the Lich King EU Balance 26.50 Euro yapmamiz gerekiyor herhalde.. o da cok fenaa bir fiyata denk geliyor.. *ek : We are working to ensure that all keys will be sent within 30 minutes of the servers going live (00:30) on November 13th. bu iyiymis ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar