Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknoloji yokken çocuk olmak

Hardter

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:
ayrıca isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre 80 ve 90larda doğan çcouklar kronolojik olarak 4e ayrılır,

1. nesil, gazoz kapağı devri, 80-84 arası doğanlar
2. nesil, sporcu kartlar devri, 84-87 arası doğanlar
3. nesil, looney tunes tasolar devri, 87-90 arası doğanlar
4. nesil, pokemon tasolar devri, 90-93 arası doğanlar

gazoz kapağıda topladım sporcu kartlarım da vardı pokemon tasolarımda vardı ilginç tir 88 de doğdum ama o yılların modası yoktu bende : (
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cidden duygulandım ya 18 yaşındaym ama bu anlattıklarınızn sonunda yetişsemde bi düşünüyorum şimdi. Önce mahalle maçları - 6. katın camını topla kırışımı hayatım boyunca unutmam amca olm sen hayvanmısın demişti özür dilerim demiştim tamam tamam bunu yaptığın için helal annenlere sölemicem falan demişti :D. Mahallede oynanan oyunlar sonra bi internet cafe açıldı mahalleye evdeki kumbaradan 1-2 milyon araklamaya çalışma çabaları alırsan hemen internet cafeye cs ye. Sonra lise 1 gibi kadıköydeki internet cafelere gidişten sonra şirinaynaynom oldu herşey birden evden çıkmamalar falan. Artık mahalle arklarıyla karşılaştıkça görüşüyoruz yada 1-2 siyle nargileye gidiyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dwinz said:
hardterla meşe yuzunden az kavga etmemişizdir. hatta hardterın annesınden kuçukken sağlam bi ense tokadı yemiştim. topumu paylaşamamıştık neydi bişeydi hatırlamıyorum tam. ne günlerde bi peeh.üşendim şimdi yazmaya da bi eski ev vardı, pencereden bacadan içeri girmeye kasardık tey teeyyy.

hahhaa :D tabi ya ben o evden sazlıklara atlarken dizlerim gözüme çarpmıştıda 2 gözüm mor gezmiştim pehh pehh :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben cok cıddıyım,ogluma ne pc alıcam ne bişi
sıkılsın velet evde sıttırolup gıtsın dısarı
ya da yaratıcı olsun sıkılmayan adam yaratıcı olamaz.
Oyuncak oynasın hayal gucu yapsın, dısarı cıksın sosyal skıller kassın sonra unıye gelınce bazı tıpler gıbı loser takılmasın kardesım, gercı benım gıbılere yarıo - ııkı bızımkıler lısede yenı bılg almışlar haha =) -
Hobileri olsun deısık

Ben hep solerım,bilgisayar çaıgımızın en tehlıkelı sılahı.Herseyını yıtırıyosun,ne hobı kalıo ne bısı
Sosyal ağlarda paylaş

Barbekü said:
ginaly said:
ayrıca isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre 80 ve 90larda doğan çcouklar kronolojik olarak 4e ayrılır,

1. nesil, gazoz kapağı devri, 80-84 arası doğanlar
2. nesil, sporcu kartlar devri, 84-87 arası doğanlar
3. nesil, looney tunes tasolar devri, 87-90 arası doğanlar
4. nesil, pokemon tasolar devri, 90-93 arası doğanlar

gazoz kapağıda topladım sporcu kartlarım da vardı pokemon tasolarımda vardı ilginç tir 88 de doğdum ama o yılların modası yoktu bende : (

bu

demekki 88 doğumlular o kuşağın hybridi olmuş. fdssdf

sabahın köründe misket, kart, taso vs artık o aylarda hangisi revaçta ise ceplere doldurulup sokağa çıkılır. kökülür üzülürsünüz ya da milleti köküp zevkten dört köşe olursun ehsau. akşam saatlerine doğru mahalle maçı başlar. maçtan sonra herkes yemek için evlerine dağlışır. ve akşam en sevdiğim olay saklambaç başlardı. :D arabanın arkasına takılıp sobelemeler, park altındaki arabanın altına saklanıp da arabanın sahibi araca binince panikle çıkıp sobelenmek vs. ahhhh ahhhh. :(:(
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de tüf tüf vardı lan bak fdssdf. böyle çeşit çeşit modellerde silahlar yapardık kendimize sonra içine sivri sivri külahları koyup hırsız/polis modunda takılırdık. şimdi varsa yoksa cs. "aga aga aga mansion aç, ben terörüm aga aga". pehhh.

ayrıca o külahların ucuna diken koyan bir arkadaşım vardı hiç unumuyorum lan seni. :(
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
_Mikael_ said:
sabah 10 da sokağa çıkardım akşamüzerine kadar gezerdim yolda sopa falan bulursam onu bir yerlere sürterdim

Lol budur abi, "sopa bulur bir yerlere surterdim" cocuklugun olayini ozetlemis. Hayatta bir daha bulamazsin ayni keyfi...

eahu cidden
yani pek dışarıya çıkmazdım ama dışardayken illa bi ağaç dalı bişey bulmak zorunda hissederdim ben de, sağı solu dürterdim filan
Sosyal ağlarda paylaş

börtü bocek toplayip cilginca yaristirirdik.

bi gun bi ugur bocegi yakaladim, arkadasim da yakaladi.

dedi ki, ellerimizi acicaz, ucarsa bizi sevmediler, ucmazsa bizi sevdiler demektir dedi. benim salak bocegim elimi acar acmaz uctu, o artik nasil hasar verdiyse bocege, yapisti kaldi eline.
ben de bocek beni sevmiyo lanet olsun diye aglamistim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...