Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Çok korkunç sesler çıkarıyor bu hayvanlar pencerenin yakınından flapflapflap efektleriyle geçiyorlar falan korktum resmen :S İlk defa böyle sapıttıklarını gördüm veya sabah erken saatlerde hep böyle bunlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bir de anırmaları var ki, sabah erken saatlerde, sorma gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bizim çatıda yuva yapmışlardı yazın. gece 3 4 gibi basıyolardı kahkahayı, arkadaşla diyoduk lan ne yaptık gülüyolar bunlar diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 SoulCube said: bizim çatıda yuva yapmışlardı yazın. gece 3 4 gibi basıyolardı kahkahayı, arkadaşla diyoduk lan ne yaptık gülüyolar bunlar diye =) AHAHAHAHAHHH çatıda alem vardı desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ya bende kargalardan yana dertliyim. Ev en üst kat. Tam benim odanın üzerinde tak tak sesleri geliyor çatıyımı gagalıyorlar artık napıyolarsa. bazen cam açık oluyor camın kenarında duruyorlar gaklıyorlar. Yazın cam açık uyuyorum zaten korkuyorum gagalıyacaklar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar