Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 fuara gidiyordunuz derken en son buluşuyordunuz sonra yok oldunuz gittiniz yazanlarıda sankim görmüyorum artık yaşıyormusunuz ediyormusunuz bi ses edin iyicene kış gelmeden lo
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 evet artık gerçekten bulusmak gerek en kısa zamanda bu pazar olursa güzel olur
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Buraya konusu açılan hiçbir İzmir buluşmasına gelmeyi düşünmüyorum ben aslen, underground buluşmalar yönetiyor.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 arkadaş grubu olcaksa zati buluşmalara hiç gelmeyin
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 nasıl arkadas ya işte buraya yazıyon gören gelicek llama pazar gunu olursa geliyorum
capul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Teması nooluyo buluşmanın? Bakiim olayların gelişimine göre damlayıp rahatsız edebilirm.. böyle diyen adamları da hiç sevmem ama valla iş çıkabilir söz vermiim
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Llama said: fuara gidiyordunuz derken en son buluşuyordunuz sonra yok oldunuz gittiniz yazanlarıda sankim görmüyorum artık yaşıyormusunuz ediyormusunuz bi ses edin iyicene kış gelmeden lo ben ordaydim kimse gelmedi. allahtan isim gucum vardi da amele gibi kalmadim ortalikta, adamlar maca gitmis ya hey allam sdfgdf Marl0_on said: Buraya konusu açılan hiçbir İzmir buluşmasına gelmeyi düşünmüyorum ben aslen, underground buluşmalar yönetiyor. yep
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi gidiyosunuz haber verin lan temkinliyim artik bulusma olaylarinda
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben alayım ramsesII le funq u 525 yapayım yaa yeteriz la biz bize :D
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bi buluşalım konusu açılmıştı, geliyim yazdım iki sefer kimse ilgili organına takmadı. hoş sonra o buluşma yalan oldu ama garipti gerçekten. bi daha da zor yani.
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 llama pazar gunu alsancakta bulusuruz işte funq ramses dıyon bişeyler dıyon :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 buluşalımda ben işte meraktayım neden izmir bu halde diye neden becereksiz bu konuda gerçi olmama sebebide gruplaşmalar
funq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 geçtiğimiz haftanın 5 günü 525teydim, daha ne yapayım size, fırsatlar yaratıyorum sürekli :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 3te gelip 6da eve gidiyon sonra llama nerdesin diyon
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Llama said: buluşalımda ben işte meraktayım neden izmir bu halde diye neden becereksiz bu konuda gerçi olmama sebebide gruplaşmalar e insanın sevdiği insanlarla buluşmayı falan daha çok istemesi doğal.
funq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ahahahahahahhahaahhahaahahahahhahahahahaahhahaahah 2 seferinde kapanana kadar oradaydım be! bi sefer de aldılar götürdüler ramsesle kuzeni işte, nereye gittik bilmiyom gerçi serfoştum :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ruhu bozuk izmir patisinizi satış içinde var : ) sevilmeyen adam ekiliyor :P funq şimdi hafta sonu bişey yapak hadi izmiri sıcak tutmak gerek ama ramsesII siz hiç bişey yapmam ben engin hayal gücü lazım bana
funq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 zuhahaha, ramsesin anahtarı biliyosun, gerekli kişiyi çağır ramses summon olur hemen :P cumartesi akşamına yapalım bir şey o zaman abi
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Abi ç.kaleye geldim bi fırsat çıktı önüme sekreter fantezisi kıvamında,sonra anlatırım detaya inip.Ama sizinle herşeye varım ben, damlasız cennet bile sürgün sayılır
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oha çanakkaleyemi gittin olum buluşma diyip duruyon el at diyon atıyoz sonra yok oluyon hem damla küstü bana şansına küs ramsescim patiyede üye olamsı için ikna turlarınada başlamıştım ama kısmet
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 llama nese damlayı boşver o zaman başkası mı yok ama kızıl saç beyaz tenli arkadaşın varsa bi tanıştır pls :P geldim ç.kaleye bakalım gelişmeleri bildirecem,funq 45 dakika canım :D
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 RamsesII said: llama nese damlayı boşver o zaman başkası mı yok ama kızıl saç beyaz tenli arkadaşın varsa bi tanıştır pls :P geldim ç.kaleye bakalım gelişmeleri bildirecem,funq 45 dakika canım :D bornovadaki kızıllar benim tekelimde :)
Öne çıkan mesajlar