Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmire ne oldu ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fuara gidiyordunuz derken
en son buluşuyordunuz
sonra yok oldunuz gittiniz yazanlarıda sankim görmüyorum artık yaşıyormusunuz ediyormusunuz bi ses edin iyicene kış gelmeden lo
Mesaj tarihi:
Teması nooluyo buluşmanın?

Bakiim olayların gelişimine göre damlayıp rahatsız edebilirm..

böyle diyen adamları da hiç sevmem ama valla iş çıkabilir söz vermiim
Mesaj tarihi:
Llama said:
fuara gidiyordunuz derken
en son buluşuyordunuz
sonra yok oldunuz gittiniz yazanlarıda sankim görmüyorum artık yaşıyormusunuz ediyormusunuz bi ses edin iyicene kış gelmeden lo

ben ordaydim kimse gelmedi. allahtan isim gucum vardi da amele gibi kalmadim ortalikta, adamlar maca gitmis ya hey allam sdfgdf

Marl0_on said:
Buraya konusu açılan hiçbir İzmir buluşmasına gelmeyi düşünmüyorum ben aslen, underground buluşmalar yönetiyor.

yep
Mesaj tarihi:
bi buluşalım konusu açılmıştı, geliyim yazdım iki sefer kimse ilgili organına takmadı. hoş sonra o buluşma yalan oldu ama garipti gerçekten. bi daha da zor yani.
Mesaj tarihi:
Llama said:
buluşalımda
ben işte meraktayım neden izmir bu halde diye
neden becereksiz bu konuda
gerçi olmama sebebide gruplaşmalar

e insanın sevdiği insanlarla buluşmayı falan daha çok istemesi doğal.
Mesaj tarihi:
ahahahahahahhahaahhahaahahahahhahahahahaahhahaahah

2 seferinde kapanana kadar oradaydım be! bi sefer de aldılar götürdüler ramsesle kuzeni işte, nereye gittik bilmiyom gerçi serfoştum :D
Mesaj tarihi:
ruhu bozuk izmir patisinizi satış içinde var : )
sevilmeyen adam ekiliyor :P

funq şimdi hafta sonu bişey yapak hadi
izmiri sıcak tutmak gerek
ama ramsesII siz hiç bişey yapmam ben engin hayal gücü lazım bana
Mesaj tarihi:
zuhahaha, ramsesin anahtarı biliyosun, gerekli kişiyi çağır ramses summon olur hemen :P cumartesi akşamına yapalım bir şey o zaman abi
Mesaj tarihi:
Abi ç.kaleye geldim bi fırsat çıktı önüme sekreter fantezisi kıvamında,sonra anlatırım detaya inip.Ama sizinle herşeye varım ben, damlasız cennet bile sürgün sayılır
Mesaj tarihi:
oha çanakkaleyemi gittin
olum buluşma diyip duruyon el at diyon atıyoz sonra yok oluyon

hem damla küstü bana şansına küs ramsescim
patiyede üye olamsı için ikna turlarınada başlamıştım ama kısmet
Mesaj tarihi:
llama nese damlayı boşver o zaman başkası mı yok ama kızıl saç beyaz tenli arkadaşın varsa bi tanıştır pls :P geldim ç.kaleye bakalım gelişmeleri bildirecem,funq 45 dakika canım :D
Mesaj tarihi:
RamsesII said:
llama nese damlayı boşver o zaman başkası mı yok ama kızıl saç beyaz tenli arkadaşın varsa bi tanıştır pls :P geldim ç.kaleye bakalım gelişmeleri bildirecem,funq 45 dakika canım :D

bornovadaki kızıllar benim tekelimde :)
  • Yeni Oluştur...