Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akıllı su sayaçları

kingpin

Öne çıkan mesajlar

selam,
Bu doğal gaz gibi kartla su alabildiğimiz yeni nesil su sayaçlarından kullanan varsa bi kaç soru sormak istiyorum, kredi bitince ne kadar daha kullanabiliyoruz? sıfırlanınca zort diye kesmiyor değil mi suyu? akabinde hangi bankalardan karta kredi alabiliyoruz?

tenks.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'da öğrenci evinde kullanıyoduk biz bunlardan. Eksiye düşünce 1 ton felan kullanabiliyosun, ama eksiye yaklaşınca ve eksiye düştükten sonra tazyik azalıyor, yani suyu kullanabiliyorsunuz, ama işkenceye dönüşebiliyor.

Haftasonları biterse doldurmak da çok zor, kalakalırsınız öylece susuz koca bi cumartesi-pazar. Öğrenci evinde başımıza çok geldi
- sen yükletmedin mi oğlum,
- yok la, hani sen yükletecektin?
- lan gene kaldık susuz

aman diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah düşmanımın başına böyle bi sistem vermesin. Başlı başına dert. Sözde tasaruf yaptırıcaz diye adamın belini büker. Neymiş efenim çok su harcadık diye bi K2'ye geçiyor. O zaman X2 köntör gidiyor. Yok dahada harcarsan K3 oluyor o zaman X4 köntör gidiyor. Normalde maximum 20 Ytl gelmesi lazım olan su faturasına yaklaşık 3 yıldır her ay 45-50 veriyorum. Lanet olsun böle sisteme duyarsanız aman diyim kaçın uzaklaşın... Kesinlikle tercih etme. Kimseye tavsiye etmiyrum. Tavsiye eden varsa arkadaşlığını bi daha gözden geçir derim. Köntür biter bankada alet bozulmuştur 3 km yürürsün orasıda biz yüklemiyoruz falan der başlı başına bi dert. Sen en iyisimi kullanmaya devam et. Köntör bitince 1 birim daha su veriyoda yani durmadan git gel git gel bana göre değil ama geldi başa bi kere çekiyorum. Çok dertliyim bu konuda...

Okumaya üşendiysen işin özeti: SAKIN ALMA!
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Senin harcama sınıfını neye göre belirliyor peki?

hiç bi fikrim yok... Ama mesala ben her gün yıkanıyorum haftada 2 kez çamaşır yıkıyorum her gün mini bi bulaşık makinası çalıştırıyorum bu şekilde hergün K2'de. Delirmemek içten değil... Hani 1 yıl 70'e çıkıyosa brafo... Şüphelenmeye başlıyorum evde bi yerde su kaçağımı var diye...
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
ahua geçmiş olsun su bitti akabinde tazik yarıya indi tıpkı 20 günden fazla su kullanmazsan otomatik kapatıyor ya kartı takman gerekiyor tekrardan allahım yarabbim iplik gibi su akıyor aski allah belanı versin.

ben bu sisteme geçme demiştim :D. 600 milyonluk su koysanda o suyun bi periyodu var o periyod içerisinde bitirmeseen yatırdığın para yanıyor gibin bişiler var... Komplike manasız saçma supak bi sistem...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...