eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 pet şişeyle oyun icat ettiler bu arada ha bide hakemin düdüğü kırıldı galiba korna attılar sahaya bi ara yardım ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yok baba boynuzlu şey asil olmaz. Veya boynuzluluk asillikse ben soysuzum. İbrahim Tatlıseks cümlesi[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 olm ne kadar yardım sever olduğumuzu gördün işte[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 boynuzluluk asillikse ben soysuzum vaaayy güzel laf heheh[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 25 Nisan 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bu kadar yardım sever olmayın[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Abi daha çamur içimden gelmiyo ben netten çıkıyorum.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bende çıkıorum kendine ii bak bi dahakine daha iddialı çamurlar bekliorum senden ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 lucescu zevke geldi hezimette. shorunmu da gülüodu bol bol. yeter artık be. biraz da biz gülelim siz acı çekin. parayı alan sizler veren bizler gülen sizler üzülen bizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Maçı izleyemedim ama FByi tebrik ederim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 tek bir yorum bile yapmıcam... bugun mactan sonraki bir dialogu yazmak istiyorum... yolda bir kişi: maçı 3-1 fener mi kazandı tora:ewt yola bir kişi: demekki şerefsizler satmışlar maçı bize hadi hayırlısı inşallah şampiyon alabiliriz... tora: ben seni tutmuyum abi ii geceler...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Uzunca zamandır bjk maçı izlemiyordum. Ve sanırım son 2-3 yıldır izlediğim en zevksiz bjk maçıydı bu... Takımda top oynayan yada oynamaya çalışan Sergen ve Serdar dan başka kimse yoktu. Onlar da zaten yılların beşiktaşlısı... Sevdikleri için oynayan adamlar... İkinci yarının sonlarında da OkanKoç girdikten sonra süper oynadı. Kapak olsun lucescuya... Ve son olarak.. Luce maç sonunda gülüyordu ya... Yazık dedim... Bir insan bu kadar ruhsuz olabilir...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Luceye laf ettirmem : P[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ha bak aklıma geldi.. Luce TR de 3 takımı birden şampiyon etmiş oluyor böylece :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ben topik yapmıştım aylar önce o konuyu tepki de almıştım. Zaten sonunda haklı çıkan hep ben oluyorum. Süperim ben![signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! [Bu mesaj Pascal tarafından 25 Nisan 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 :) katılıyorum azmoya.. Fikstür evlere şenlik zaten... Gençler ve gs trabzona yatacak.. Fenerin son hafta bir Samsun maçı var ki... Çok ilginç olacak çoook :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Şunu diyim: gençler yatmayacak.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bende Fb simgesi istiyorum bu bölüm için[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 gençler yatarsa ben de fb bayrağı isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bu arada cok merak ettım, Ahmed Hasan ıle Yasin, Tuncay'ın attıgı golu ızledıkten sonra bıraz olsun utanmıslarmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ahmet Hassan? =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Nedemek ıstedıgım anlasılmadı sanırım. Neyse bosver gıtsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ben almadım boşver =)[signature][hline]bir güzellik yapın tıklayıp be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Patik, 26 Nisan 2004 02:30 tarihinde demiş ki: Bu arada cok merak ettım, Ahmed Hasan ıle Yasin, Tuncay'ın attıgı golu ızledıkten sonra bıraz olsun utanmıslarmıdır ? heh tuncay cordoba devre arasinda igne olduktan sonra utanmis midir acaba. her mac ayni sey devam ediyor tuncay. merak ediyorum avrupada yapabilecek mi bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Tuncay Türkiye'nin en sert Faul yapan adamı ama üzerinde BJK forması olmadığı için zago gibi adı çıkmıyo geçen maçta Cordobaya Sakatlayıcı hareket yapmıştı. Not ALLAHIM TEKRAR ÇAMUR YAPABİLİYORUM ![signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 *! geç kalmıştır * Tüm Beşiktaş Camiasına geçmişler ola. (sonunda serdarada istifa ettirdiniz ya helal size..) Tüm Fenerbahçelileri de hakkımızla aldığımız galibiyetten ötürü yürekten tebrik ediyorum. (deplasmanda hemde.) SAARIIIIIII !! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar