alpg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 rank 10 a kadr olcaksa zaten bragging mantığı da kalkmış direk kalkıp lvl 10 charıyla kim hava atıcak
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 staff buff felan beklemiyorum elbette ama rank 10'a kadar olması ayıp olmuş lan. eğlencesine takıcaksın zaten, rank 40 olup şehirde bu şapkayla dolaşmak zevkli olurdu halbuki
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 abidik gubidik şeyleri uğraşcaklarına oyunu optimize etsinler zırt pırt windows a donme saçma sapan yerde laglara girme...
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 o abidik gubidik şeyleri bahsettiğin sorunlarla uğraşanlar yapmıyor
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kimin yaptiginin ufacik bir onemi var mi? Son kertede, surekli bug'lanan bir spell animation varken bu tip ekstralarla ugrasiliyor mu, benim icin onemli olan o. Ister Ahmet yapsin, ister Mehmet yapsin.
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bone said: o abidik gubidik şeyleri bahsettiğin sorunlarla uğraşanlar yapmıyor bone kimin yaptığı yapmadığı onemli değil boyle gereksiz şeyler yapınca hiö uğraşılmıyormuş gibi his veriyor sinir eden tarafıda bu
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 valla benim için bir mahsuru yok. bug dediğin şey asla %100 temizlenmez. sonsuza kadar oyun hiç gelişmeden mi duracak? bence bug temizlencek diye farklı işlerle uğraşanlara "hop sen dur bakalım, önce bugları temizlesinler ondan sonra uğraş" denilmemesi lazım. oyundaki bu tip küçük noktalar eğlence katıyor.
Öne çıkan mesajlar