Ginc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Karak AzqaL da Türk Guild i ariyorum orderLardan Nick:Ginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Fenni Sunnetciler diye bi guildim var. 3-5 kişi takılıyoruz oyunda ekle görüşelim. nick : kasap hayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Karak - Azgal Guild (Destruction) Blacklisted Arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra Türk guildinin kurulamıyacağı.. Kurulsada tutunamayacağını tekrar anladım. Ve eski guildimiz olan Blacklisted`i aktif hale getirdim. Guild Türk ve yabancı oyunlardan oluşmaktadır. Kurulduğu günden itibaren en fazla online sayısına sahip olan guildimizde Level 40 lar çoğunluktadır. T4 rvr ve Sc de çok iyi bir şekilde aktif olarak oynamaktayız. 16 tane Türk oyuncu aktif bulunmaktadır. Alliancelermiz oyunun eski köklü guildleridir. Fazla Türk oyuncu olmadığından yalnızlık çekmemeniz ve oyundan zevk almanız için aramıza katılmanızı tavsiye ediyorum. irtibat için ; [email protected] ekleyiniz.. Oyunda ; Ismetto (Chosen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkelves12 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 oyunda çok kişi varmı öğlenleri felan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 şuan online olan arkadaşlar Fedix Ismetto Ellerhavaya Herkül nizniz yada(nixniz) Gumonk Larbis Lastkiss Cyndela Dyingwish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Norn - Dest olarak guild varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 türk guildi yok, bir miktar türk popülasyonu var ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakuna Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Karak Azgal Victory Of Darkness taraf: Destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Karak-Norn WarTurk -Destro daha yeni bir guilddir.Oyundaki türk arkadaşları topluyoruz.Güzel bi guild oluşturuyoruz.Oyunda Bloodymonster ve Boncuk a pm atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 boncuk nickli bir bo görmek bizi baya eğlendirmişti geçen gün sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hehehe öle öle :) sendemi norndasın ? nick ne norndaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 chamathalion, ama çok fazla oynamıyorum ya. dönemim geçti benim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar