Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bu akşam geldi arkadaşımız, sanırım 1 aylık civarı, banyosunu yaptırdık, mamasını yedi yatıyor şimdi. Ee konunun amacı da şey, ne yapmak lazım lan şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Olm dur daha bismillah lan, yatıyor şimdi eşşoleşşek, yarın çekerim foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Kum al. paran yoksa bi leğene gazete lime lime et ki kakasını yapıcak yer olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 lan geniş girebileceği bişeye kum doldurunda işer sıçar oraya zaten direk. benim aldığım kedi öyleydi direk kuma işedi sıçtı zaten. sonra bide yıkarkan kulaklarına su kaçırmayın lan. bıyıklarınada bişi yapmayın. fotoğrafınıda çekin bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Abi mesela veteriner olayını nasıl yapacağız? Ne kadar tutar? Ondan sonracığıma, tekir olduğundan bayağı pireli, yıkadık, tek tek ayıkladım bildiğin ama hala pireli, ne yapmak lazım o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 biyigini kes. suyuna bira karistir. kumdan baska bi yeri pisletirse de balkondan hali silkeler gibi silke 1 dakka falan. bunu biyiklarini kestikten sonra yapman lazim. 1 ayda caki gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 topuklarına sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Asteroth said: Abi mesela veteriner olayını nasıl yapacağız? Ne kadar tutar? Ondan sonracığıma, tekir olduğundan bayağı pireli, yıkadık, tek tek ayıkladım bildiğin ama hala pireli, ne yapmak lazım o konuda.OHA IGRENC MISIN LAN, ADAM TASIYICI OLMUS Olm hic house izlemedin mi sen hayatinda lan, o pireler bigun lupus falan yaratir ne bileyim MRI a sokarlar bisey olur napiyon lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 1 aşı 20 25 civarında tutar. ilk götürüşünde 3 aşı kombolar doktor. gl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?22,3670344 BEN AÇMIŞTIM BUGÜN GAYET GEREKLİ BİR TOPİKTİ AMA...... /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yazık lan yapma kediye ilkenin taktikleri haha olm git bi veterinere zaten o söyler aşısını şuyunu buyunu. öğrenciyiz abee de sokakta bulduk yazık günah de yalan uydur indirim bile yapar aşı için ajsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Aşıları için mecburen götürücen veterinere, ondan kurtuluş yok. Pire tasmaları falan var, onlar pek de pahalı değildi, onlardan kullanabilirsin. Yemek ve tuvalet alışkanlığını oturtman çok önemli; ondan sonra davranışları için bir şeyler yapabilirsin; ne bileyim istemediğin bir şey yaptığında bir gazeteyi kıvırıp önünde yere vuracaksın çekinecek falan; yoksa sonradan baya uğraşabilirsin şımarıklığı şuyuyla buyuyla. Karakteri biraz da senin ne istediğine bağlı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 topik gerekli açan gereksiz demek ki şaka şaka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 olm kedinin tuvalet alışkanlığı için zaten çok uğraşmana gerek yok kedi temiz hayvan yani toprak olsun yada sidik bok koksun gider yapar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Penthesilea said: Asteroth said: Abi mesela veteriner olayını nasıl yapacağız? Ne kadar tutar? Ondan sonracığıma, tekir olduğundan bayağı pireli, yıkadık, tek tek ayıkladım bildiğin ama hala pireli, ne yapmak lazım o konuda.OHA IGRENC MISIN LAN, ADAM TASIYICI OLMUS Olm hic house izlemedin mi sen hayatinda lan, o pireler bigun lupus falan yaratir ne bileyim MRI a sokarlar bisey olur napiyon lan. it is never lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 pireler icin ilac var onunla yikiyosun pitir pitir dokuluyor alayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kediyi 2 de bi yikiyip durma cok takintiliysan veya takintili aile varsa kediye bagimsiz olma sansi ver bide kedinin kumuna sakin edeyim deme ha>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Yatağıma işedi bu benim, pipisini kessem sorun olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ciddi ciddi alışkanlık edindi yatağa işemeyi. 2 arkadaşın yatağından sonra benim de yatağıma işedi sağolsun, bunun tuvalet terbiyesini nasıl vereceğim arkadaşlar, bir el atıverin bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 o kendisi öğrenir aslında. kum dursun bi kenarda, o halleder bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Halletmiyor işte ablacım, 2 keredir işiyor yatağıma, çarşaf kalmadı temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 http://www.kedimveben.com/egitim6.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sevdiğimden ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 arkadaş yazdı bunu hatta bunu da arkadaş yazıyo yani ya 3 kişiyiz ya hepsini ben yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar