Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 roket adam said: Bi de nası temizleriz kanka diye sorduğumda "çevre möhendisliği okuyan biz değiliz, kaka nasıl temizlenir sen bilirsin en iyi" diyen arkadaşımı kınıyorum. arkadaşına saygı duydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Deterjanlı ılık suya bastırıp çitilicen hafif.. Peçeteyle Silersen o b.k gözeneklere dolar sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 porçöz dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 makinede cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 MrLevie said: az önce ablama şu resmi attım bari buraya da koyim dedim:) kuşlar yetenekli arkadaş. aha kuş of çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 MrLevie said: az önce ablama şu resmi attım bari buraya da koyim dedim:) kuşlar yetenekli arkadaş. aha kuş oha kuşa bak napmış öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hayvan inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abi üzerine kolonya dök sonrada ütüle. kendine yeni bakmaya baslayan bi insan olarak yurtta denedim iyi sonuç verdi yağ lekesi mi ne çıkardım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kuru temizmeleciye götürsen belkim onnar çıkarabili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar