Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telnet ile restart atabilirmiyiz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rra ps x demişisn x yerine ne yazıcam sonra bu şekilde kapatıp açabilicemmi yoksa sadece kapatıcammı?

[Bu mesaj Kerhuzad tarafından 30 Nisan 2004 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Kerhuzad, 30 Nisan 2004 09:20 tarihinde demiş ki:
sphere 55i kurulu windows makineye telnet ile restart atabilirmiyiz acaba?

Serveri restartlamak icin Arthur'un dedigi yol, veya NT tabanli bir Windows ise Sphere'u service olarak calistirmak olabilir, ama mesajda dedigin gibi Windows'u restartlamak istiyorsan bildigim kadariyla olmaz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
larethian o manegement ı indirebileceğim bi adres varmı bu arada baggio ben sadece serverı kapatıp açmak istiyorum makineyi değil çünkü makineye sadece ftp ile ulaşabiliyorum benden başka kişilerinde kullandığı bir makine ilginiz için teşekkürler
Mesaj tarihi:
Kullandiginiz sunucu NT tabanli ise Firedaemon adli bir services programi bulunmaktadir. Onunla Spheresvr.exe yi bu program uzerinden services olarak eklerseniz. Server her kapandiginda otomatik olarak bastan acilacaktir. Eski surumunu kullaniyorum yenilerini inceleme gibi bir gereklilik duymadim ama ne kadar degismis olabilirki...[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

• Yeni Oluştur...