Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 "S.tir lan" gibiydi ağzı ama bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ewt öyle dedi belli oluyor görüntüde sonrada ben ben dedi yani kendime kızdım diye soyunma odasına girip ben kendime dedim o lafı sinirlenip özür dilerim demiş hakeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bu arada semihin sol ayağı yok diyenlerede selam olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 mokoko said: bu arada semihin sol ayağı yok diyenlerede selam olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 adamınbiri said: mokoko said: bu arada semihin sol ayağı yok diyenlerede selam olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Fb'li deilim ama harbi tam s.ktir lan denicek pozisyondu :D Adamı hayvan gibi çektiler,herif süper sakladı topu sonra buna faul verdiler .. Tabii ki futbolcunun sinirlerine hakim olması lazım da .. İçinden deseymiş keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Neden içinden desin ya delikanlı olucak insan biraz gerekirse sövücek anasına hakemin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar