Pascal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Zoha!!! abi komedi ya. Adamlar gitmiş diyanet işlerine sormuş. Diyanet işleri de ciddi ciddi yanıtlamış. :tebrikz: Abi ozamna bende belirtiyorum Gol atmak sevaptır. Penaltı atmak Sevaptır. Penaltıyı sağ ayakla kullanmak sünnettir Santrayı sağ ayakla kullanmak sünnettir Yumruk şov mekruhtur Hakemi yanıltacak hareket yapmak zinhar günahtır Sakatlayıcı kasti hareket yapmak haramdır. Taç atarken topu iki elle tutmak farzdır. ...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! [Bu mesaj Pascal tarafından 28 Nisan 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bu arada cidden teşvik primi bence normal[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bide diyanet'in böyle şeyleri cevaplaması normal çünkü kendilerine dinle ilgili sorulan herşeyi cevaplamak zorundalar."git işine kardeşim!" diyemezler.sen gidip benim nasıl taharetlenmem gerekiyo diye sorsan onu bile yanıtlarlar. ki zamanında bir müftü ,bir televizyona çıkıp böyle talihsiz açıklamalar yapmıştı.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 abi normal olmayan cevaplaması değil bu sorunun onlara sorulması[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 te$vik primi normal heryerde pascal topigi gormek anormal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Abi ara sor diyanet işelerine normal mi anormal mi die[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 "yok diyanet ciddi ciddi yanıtlamış" demişsinde, onun için dedim.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 yok o anlatımı güçlendirmek için konmuş bir şey. Doğru demişin ama şöyle bi okuyunca o anlam çıkıyo.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 abi naaptın! bence pek olmadı yaw :)[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Aziz diyanete para vermiş Ulan diyaneti bile satın aldı adam işe bak :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar