Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu adamları neden durduramıyorlar?

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10235077.asp?gid=229&sz=54550

bu ne küstahlıktır ? Bu ne hayvanoğlu hayvanlıktır? Bu ne nankörlüktür ulan!

Bu adamları neden hala alamıyorlar aşşağıya? 29 ekim'e denk getirdikleri olaya bakın.

Ana avrat düz gitmek istiyorum modların izni varsa!
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
Kendilerini kapattırmak için uğraşıyorlar seçim öncesi ki oyları artsın.

Doğru diyor "bakın bizi yine kapadılar bizi sevmiyorlar.çözüm istemiyorlar.Sizi dışlıyorlar" politikası yapmak istiyorlar.

Ha bu işin çözümünde dtp zurnanın son deliğidir ya hani neyse :)
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde doğu illerinde çıkan olaylarda da direk emniyet güçlerini ve askeri kışkırtmak için uğraştılar. Herzaman amaçları bu ortamı kızıştırmak ve yanlış adım attırtmak.

Neyseki emniyet güçleri bu oyunları yemiyor. Umarım ileride de yemezler. Gerçek niyetleri barış ise hak hukuk ise , hiçbir şiddeti desteklemeyecekler kınayacaklar. Çıktıkları illerde adam gibi insanların refahını sağlayacak projeler yapacaklar ya da destekleyecekler.

Bunları yapmadıklarında da aynen seçimle geldikleri gibi seçimle gidecekler. Kışkırtmalarını yemedğimiz sürece kendi kendilerini yok ettiklerinin farkındalar. Halk manipule olarak değil verdikleri hizmete karşılık onlara oy verecek. Hizmet vermedikleri gün ise , onları destekleyen insanlar hmm bu herifleri getirdik bir taş koymadılar buraya diyecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

throne_eins_meister said:
Türkcell bile "aman satışlarımız düşer" diye Mustafa filmine sponsor olmadı, bu hayli hayli doğaldır

ben bu iddaya innamıorum. 9 kasıma az kaldı. numara taşıma olayı için doğan grubu bi tuzak ayarlamış gibi geliyor

tabi açıklamalarını da dinlemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

DTP i kapatmak sorunu çözmez evet.

Ama DTP kapatılmayı hakediyor. eğer yasalara rağmen bu parti kapanmaz ise ozaman hukuk siyasi bir karar vermiş olur. Ceza verirken işlenen suça bakmayıp ilerde oluşabilecek ortama göre kararınızı verirseniz bu içinden çıkılamayacak bir durum oluşturur.

Burda esas sorun, toplumu doğru yönde yönlendirmesi gereken kitlelerin ( gazeteler, özellikle kendilerini aydın diye tabir eden gazeteler, gene kendilerine aydın diyenler) bugüne kadar DTP nin yaptıklarına göz yummasıdır. Bu partiyi zamanında kendilerine aydın diyen bir grup ziyaret edip destek vermedi mi ? Baskın Oran, Ufuk Uras DTP e destek vermedi mi ? Ozaman bile PKK yanlısı söylemlerini ve tavırlarını sürdürürken bunlara omuz çıkmadılar mı ?

Soruyorum bir ülkeninin aydın olarak anılan kesimi, PKK gibi bir terör örgütüne apaçık bir şekilde destek olan bir partiye nasıl olurda destek çıkabilir.

Ondan sonra geldiğimiz durumu tartışıyoruz. Bu ülkenin eğitim görmüş, toplumsal arenada kültürlü ve okumuş kabul ettiği insanlar bu şekilde davranıyorsa zaten hukuk sistemine gerek bile yok. Biz bitmişiz.

Kapatmazsan adamlar iyice provoke ediyor senin üzerinde korkuyla baskı kuruyor PKK iyice şehire egemen oluyor.

Kapatırsan "ya bir daha gelip daha fazla oy alırlarsa, ya PKK daha güçlenirse" diye düşünmeden edemiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...