Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Hatırlarsınız geçen gün bi arkadaş yaşadığı öğrenci evindeki mutfağın durumunu o pisliğin pisliğini göstermişti. Şimdi anladım ki bende çok büyük etkileri olmuş o görüntünün. Şöyle ki normalde yemek yediğim tabak salonda yemediysem pek önemsemem ya yediğim yerde kalır yada nadiren alır mutfakta setin üstünde bırakırım... Demin makarna yediğim tabağı istenç dışı olmakla birlikte kaldırdım bi güzel su tuttum salçalıydı iz kalmasın diye tabakta sonra bıraktım lavaboya. Pc başına dönerken tabağı bırakmaya giderken düşündüklerim aklıma geldi: 'yağı kurumasın üstünde-bi su tutiyim-bulaşık birikmesin...' bunları düşünürken gayet karamsardım ki hergün evi temizleyen bi teyzemiz var o olmadı valide hanım titizdir bırakmaz bulaşık falan... Pati ben sana naaptım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Pıtık said: bi güzel su tuttum salçalıydı iz kalmasın diye tabakta sonra bıraktım lavaboya. bu ne len. iş mi yani bu. güzel bişeymiş gibi sölüyo bi de. yıka evladım yıka. iş beklemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 su tutup makinaya at ailenin de gözüne girersin süper oluyo ayrıca ayrı eve çıkarsan filan olmaz evi bok goturur sonra hem kızsan ev işi bilmeyen kızı almıyolar artık dfg kalırsın valla evde ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nick olmuş pıtık, pati daha naapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Omlet yapıldıktan sonra 3 5 gün dinlenmeye bırakılmış kirli kap kacak kadar iğrenç bulaşık yoktur. Varsa da ben bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hah iste ya soyle temiz adamlar olun.miss gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Okumanızı öneririm. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=makarnanin+ayri+eve+cikmak+istemesi/@mortifera&v=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Temizlik işlerini günlük yapın arkadaşlar..hem pislik içinde yaşamazsınız hem de kısa kısa biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 beni dumura uğratan evin zaten her daim temiz olmasına, temizlenilmesine rağmen bulaşık birikmesine-pisliğe korkuyla bakmamdı... neyse ki bu sabah uyanınca herşeyin normale döndüğünün farkına vardım. valide hanım biraz önce çıktı evden çıkmadan öncede bilgisayar masamın üstündeki çay bardağını meyva tabağını falan toplamak durumunda kaldı sorun kalmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ginaly said: Pıtık said: bi güzel su tuttum salçalıydı iz kalmasın diye tabakta sonra bıraktım lavaboya. bu ne len. iş mi yani bu. ev arkadaşım getirttiği balığın çöpünü bile tezgahta bırakıyor, yanında duran salçalı ketçaplı yemeklerin fotoğrafını koymak istemiyorum. temizlik güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bende yeni yıkadım bulaşığı. 950 yetele verdiğimiz evde bulaşık makinesi yok negzel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Pıtık said: Hatırlarsınız geçen gün bi arkadaş yaşadığı öğrenci evindeki mutfağın durumunu o pisliğin pisliğini göstermişti. Şimdi anladım ki bende çok büyük etkileri olmuş o görüntünün. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 mulgear6 said: ayrıca ayrı eve çıkarsan filan olmaz evi bok goturur sonra hem kızsan ev işi bilmeyen kızı almıyolar artık dfg kalırsın valla evde ::o Yalannnnn.... inan ki yalannn... evde kalmazsın... biraz şirin ve güzelsen kalmazsın yani... çirkinsen kalırsın zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bırak ya pismiş o pis evde kalıcak ayrıca kız-erkek gibi bi olay belirtmedigine göre evde kalmıyabilir de zira evde kalan erkek olmuyo/hepsi evde kalıyo bakıs acısına gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 şimdi ben erkeğim aynı zamanda öğrenci - ailemle kalıyorum koptum olaydan kız muhabbeti benim üzerimeyse belirtiyim dedim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benden alıntılayan direk kız gibi muamele etmiş ben sadece olasılık üzerine konusmustum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar