Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Etkisi

Pýtýk

Öne çıkan mesajlar

Hatırlarsınız geçen gün bi arkadaş yaşadığı öğrenci evindeki mutfağın durumunu o pisliğin pisliğini göstermişti. Şimdi anladım ki bende çok büyük etkileri olmuş o görüntünün.

Şöyle ki normalde yemek yediğim tabak salonda yemediysem pek önemsemem ya yediğim yerde kalır yada nadiren alır mutfakta setin üstünde bırakırım...

Demin makarna yediğim tabağı istenç dışı olmakla birlikte kaldırdım bi güzel su tuttum salçalıydı iz kalmasın diye tabakta sonra bıraktım lavaboya.

Pc başına dönerken tabağı bırakmaya giderken düşündüklerim aklıma geldi:
'yağı kurumasın üstünde-bi su tutiyim-bulaşık birikmesin...'

bunları düşünürken gayet karamsardım ki hergün evi temizleyen bi teyzemiz var o olmadı valide hanım titizdir bırakmaz bulaşık falan...

Pati ben sana naaptım lan
Sosyal ağlarda paylaş

beni dumura uğratan evin zaten her daim temiz olmasına, temizlenilmesine rağmen bulaşık birikmesine-pisliğe korkuyla bakmamdı...

neyse ki bu sabah uyanınca herşeyin normale döndüğünün farkına vardım.

valide hanım biraz önce çıktı evden çıkmadan öncede bilgisayar masamın üstündeki çay bardağını meyva tabağını falan toplamak durumunda kaldı

sorun kalmadı yani
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
Pıtık said:
bi güzel su tuttum salçalıydı iz kalmasın diye tabakta sonra bıraktım lavaboya.

bu ne len. iş mi yani bu.

ev arkadaşım getirttiği balığın çöpünü bile tezgahta bırakıyor, yanında duran salçalı ketçaplı yemeklerin fotoğrafını koymak istemiyorum.

temizlik güzeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
ayrıca ayrı eve çıkarsan filan olmaz evi bok goturur sonra hem kızsan ev işi bilmeyen kızı almıyolar artık dfg kalırsın valla evde ::o

Yalannnnn.... inan ki yalannn... evde kalmazsın... biraz şirin ve güzelsen kalmazsın yani... çirkinsen kalırsın zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...