hudubet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 soracağım şarkılar şunlar; 1-eskilerde hep diskolarda çalınan bir şarkıymış.hatta ayna coverlamıştı ''dön bak ayna bu senmisin hatırla...'' gibi bişeydi melodisi. 2-fransızca şarkıydı ouallah ouallah(valla valla diye okunuyor.) hangi şarkı bunlar?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? [Bu mesaj hudubet tarafından 30 Nisan 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 2 oulalaradime miydi neydi grup ta zebda idi sanırsam.[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hudubet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 heee evet...evet zebda hatırladım sağol ;-).[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 evet baktım şimdi oymuş 2 Zebda - Oulalaradime.[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 önemli değil. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 "dön bak aynaya" parçanın tam ismi oradan aratıp bulabilirsin belki[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hudubet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 aynanınkini değil o şarkının orjinalini istiyorum![signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ilk dediğin şarkı boney m - rasputin[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 zebda - tombe la chemise öneriyorum herkese...[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Mayıs 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: hudubet, 30 Nisan 2004 20:37 tarihinde demiş ki: ı ''dön bak ayna bu senmisin hatırla...'' gibi bişeydi melodisi. hayır o Tarkan'ın eski şarkısı "Kendine gel Kendine, dönde bir bak haline. Aynalara küsmüşsün; Kıl oldum ABİ !" :-P :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar