Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Oyunu 0 dan yüklemesi + patch dedidiğin gibi 2-3 saat aliyor,onun dışında o lisans penceresinde tıklayamama sorunu 1-2 kez banada oldu,sen daha oyunu doğru düzgün oynayamayıp ne olup bittini bile anlayamamışsın,senin adına güzel olmuş bencede jubie kararın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bende scenario yaparken birden baglantım gitti beni oyundan attı :( paticik forumlarına konumu acsam ne yapsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 üstüne her ay para veriyosun çekilirçiledğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevaps Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 umarım kendinizce eğlenebilmişsinizdir. war-europe ile mesajlaşmalarım sonucunda sorunu çözdük. az kişide de olsa aynı hatayı alanlar çıkmış. bazılarında arka planda dll kontrol eden programların açık olması yatıyormuş. benimkinde de masaüstü çözünürlüğüyle oyununki çakışmış, mouse masaüstüne göre hareket ediyormuş. windows'u, oyunun çözünürlüğüne düşürdükten sonra halledebildik sorunu. ayrıca, oyuna/şirkete laf atmama bozulan arkadaşlar. bu oyunu yabancı değil türk bir şirkette sunsaydı aynı mesajı yazardım. ücretsiz dağıtılan bir oyun değil bu. ha sizin başınıza gelir, sizden kaynaklı olmayan hatalar yüzünden oyunu oynayamazsınız, o zaman içinize atıp yorganın altında ağlarsınız orasını ben bilemem. ama yeni aldığım oyunun daha kurulumunda hata alıyorsam, o benim için başlık açmaya değerdir. siz övgü dolu başlıklar açmaya devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sen jübile yapmamışmıydın ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevaps Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 arkadaşım gün içinde herkes tarafından aşağılanıyor musunuz nedir bu saldırganlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benim anlamadığım şey şu ki, adam gelip burda ne kadar dandik bi oyun falan dememiş, girebilmek için kıçımı yırtmama rağmen giremiyorum sinirlerim bozuldu diyip yardım istemiş. He bi şu var ki, bu tip sorunlar bi oyun için gayet ciddi sorunlar teşkil eder. Ben bi çok kez bi oyuna başliyim diyip sonra başlarken çıkardığı sorunlar yüzünden boşver uğraşamıycam diyip direkten döndüğümü biliyorum. Her direkten dönen oyuncu da oyun firması için ciddi bi kayıptır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 cevaps said: arkadaşım gün içinde herkes tarafından aşağılanıyor musunuz nedir bu saldırganlık? babam beni hortumla dövüyo ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 cevaps said: umarım kendinizce eğlenebilmişsinizdir. war-europe ile mesajlaşmalarım sonucunda sorunu çözdük. az kişide de olsa aynı hatayı alanlar çıkmış. bazılarında arka planda dll kontrol eden programların açık olması yatıyormuş. benimkinde de masaüstü çözünürlüğüyle oyununki çakışmış, mouse masaüstüne göre hareket ediyormuş. windows'u, oyunun çözünürlüğüne düşürdükten sonra halledebildik sorunu. ayrıca, oyuna/şirkete laf atmama bozulan arkadaşlar. bu oyunu yabancı değil türk bir şirkette sunsaydı aynı mesajı yazardım. ücretsiz dağıtılan bir oyun değil bu. ha sizin başınıza gelir, sizden kaynaklı olmayan hatalar yüzünden oyunu oynayamazsınız, o zaman içinize atıp yorganın altında ağlarsınız orasını ben bilemem. ama yeni aldığım oyunun daha kurulumunda hata alıyorsam, o benim için başlık açmaya değerdir. siz övgü dolu başlıklar açmaya devam edebilirsiniz. çok eğlendik sağol. mythic oyunu oynayan kimseye para ödemiyor, o yüzden burda kimse oyunu veya şirketi savunan kişi poziyonunda da değil. yol yordam bilmiyorsun bari komik duruma düşme. açtığın gereksiz başlığa 3 kişi sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl düzeltileceğini de yazmış ayrıca. ps: evet barbekü hortum, kemer gibi eşyalarla dayak yemektedir, şahidim çocuk esirgemeyi arayın kurtarın yavrucağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevaps Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 gerçekten sorunlu insanlarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Barbekü said: sen jübile yapmamışmıydın ya ? yaptı ama şimdi halı sahalarda top sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Şuraya yazılabilen kıçıkırık kelimelerle, intihal üslupla, intihal mottolarla ego tatmini yapmak gerçekten haz veriyor galiba bazı arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan hem argoyu hem anlamı akademik eser hırsızlığı olan(=intihal) aynı şekilde türkçeye hangi embesil tarafından kazandırıldığı belli olmayan ve anlamı slogan olan (=motto) kelimelerini aynı cümlede kullanıp da ortamın gözdesi olmaya çalışır? ne diyelim, egosunu tatmin eden bizmişiz ayakta alkışlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ucunbiri said: hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan hem argoyu hem anlamı akademik eser hırsızlığı olan(=intihal) aynı şekilde türkçeye hangi embesil tarafından kazandırıldığı belli olmayan ve anlamı slogan olan (=motto) kelimelerini aynı cümlede kullanıp da ortamın gözdesi olmaya çalışır? ne diyelim, egosunu tatmin eden bizmişiz ayakta alkışlarım. budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kucukkurbaaaa said: arkada bi programla cakısıyodur o yuzden mouse basmıyodur. Sorieno said: Macro programlari, baska keybind kullanan programlar bunlara sebep olabiliyor. Darksun said: Çözünürlük ile alaksı var o olayın bende windowed yapıp windowsun çözünürlüğünden daha yüksek birşey seçtiğimde mouse imleci kayıyor Sanırım support'un cevabını vermişiz ilk sayfada. Ayrıca Google'a basitçe "cant click warhammer" yazdığında en üstte çıkan sonuç senin problemini anlatıyor. "Oyunu kurdum çalışmadı oha, bilgisayar tarihinde bir ilk, kesinlikle hiçbir problem çıkamaz bu işlerde" şeklinde olaya yaklaşıp, hak aramayı aşırı saldırganlık ve çamur atmaca zanneden klasik mantıkla olaylara yaklaşırsan, birazcık tepkiye de şaşırmaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altuq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 euhue harbi bizlerde hoşgörü diye bişey yok beyler, haklı haksız bi kenara herkes karşındakinin bi açığını bulup laf sokup herkes tarafından ''uff ne laf koymuş'' ama denilmesini istiyo ki bununla tatmin olmak acı bişey aslında... neyse anlayış ve kültür meselesi normal de böle olması zamanla geçicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 cevaps said: umarım kendinizce eğlenebilmişsinizdir. war-europe ile mesajlaşmalarım sonucunda sorunu çözdük. az kişide de olsa aynı hatayı alanlar çıkmış. bazılarında arka planda dll kontrol eden programların açık olması yatıyormuş. benimkinde de masaüstü çözünürlüğüyle oyununki çakışmış, mouse masaüstüne göre hareket ediyormuş. windows'u, oyunun çözünürlüğüne düşürdükten sonra halledebildik sorunu. Eh ben demiştim! bknz 1. sayfa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 alpg said: benim anlamadığım şey şu ki, adam gelip burda ne kadar dandik bi oyun falan dememiş, girebilmek için kıçımı yırtmama rağmen giremiyorum sinirlerim bozuldu diyip yardım istemiş. He bi şu var ki, bu tip sorunlar bi oyun için gayet ciddi sorunlar teşkil eder. Ben bi çok kez bi oyuna başliyim diyip sonra başlarken çıkardığı sorunlar yüzünden boşver uğraşamıycam diyip direkten döndüğümü biliyorum. Her direkten dönen oyuncu da oyun firması için ciddi bi kayıptır bence. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ucunbiri said: hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan hem argoyu hem anlamı akademik eser hırsızlığı olan(=intihal) aynı şekilde türkçeye hangi embesil tarafından kazandırıldığı belli olmayan ve anlamı slogan olan (=motto) kelimelerini aynı cümlede kullanıp da ortamın gözdesi olmaya çalışır? ne diyelim, egosunu tatmin eden bizmişiz ayakta alkışlarım. Hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan TDK sözlüğünde yer alan ve "öz" olmasa da Türkçe olan kelimelerin aynı paragrafta kullanılmasından rahatsız olur? Ayrıca, bir şeyin ne anlama geldiğinden çok nasıl söylendiğinin üstünde fetişane bir tavırla durup "SEN YANLIŞSIN LAN" demek nasıl bir acizliktir? Ve ayrıca bir paragrafta kullanılan kelimelerin sınıfları -sadece birkaç cümlede-, ne zamandan beri freudyen bir yaklaşımla, "kişilik düzeyi"ni -ele verir- olmuş merak ettim :) Repleri bekliyorum. http://tdk.gov.tr/TR/Default.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Hao said: ucunbiri said: hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan hem argoyu hem anlamı akademik eser hırsızlığı olan(=intihal) aynı şekilde türkçeye hangi embesil tarafından kazandırıldığı belli olmayan ve anlamı slogan olan (=motto) kelimelerini aynı cümlede kullanıp da ortamın gözdesi olmaya çalışır? ne diyelim, egosunu tatmin eden bizmişiz ayakta alkışlarım. Hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan TDK sözlüğünde yer alan ve "öz" olmasa da Türkçe olan kelimelerin aynı paragrafta kullanılmasından rahatsız olur? Ayrıca, bir şeyin ne anlama geldiğinden çok nasıl söylendiğinin üstünde fetişane bir tavırla durup "SEN YANLIŞSIN LAN" demek nasıl bir acizliktir? Ve ayrıca bir paragrafta kullanılan kelimelerin sınıfları -sadece birkaç cümlede-, ne zamandan beri freudyen bir yaklaşımla, "kişilik düzeyi"ni -ele verir- olmuş merak ettim :) Repleri bekliyorum. http://tdk.gov.tr/TR/Default.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE +rep ahah(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 freudyen kelimesine +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Freudyen kelimesi osuruktan bir kontekst icinde kullanilmis, alakasiz olmus. -rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Acayip saçmasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Hao said: ucunbiri said: hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan hem argoyu hem anlamı akademik eser hırsızlığı olan(=intihal) aynı şekilde türkçeye hangi embesil tarafından kazandırıldığı belli olmayan ve anlamı slogan olan (=motto) kelimelerini aynı cümlede kullanıp da ortamın gözdesi olmaya çalışır? ne diyelim, egosunu tatmin eden bizmişiz ayakta alkışlarım. Hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan TDK sözlüğünde yer alan ve "öz" olmasa da Türkçe olan kelimelerin aynı paragrafta kullanılmasından rahatsız olur? Ayrıca, bir şeyin ne anlama geldiğinden çok nasıl söylendiğinin üstünde fetişane bir tavırla durup "SEN YANLIŞSIN LAN" demek nasıl bir acizliktir? Ve ayrıca bir paragrafta kullanılan kelimelerin sınıfları -sadece birkaç cümlede-, ne zamandan beri freudyen bir yaklaşımla, "kişilik düzeyi"ni -ele verir- olmuş merak ettim :) Repleri bekliyorum. http://tdk.gov.tr/TR/Default.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE ne düzeyde bir insan acaba? cevap vereyim madem paticikte rep kasıyorsun reklamını yapalım biz de. cağaloğlu anadolu lisesi mezunu (almanca eğitim veren bir anadolu lisesi, motto da almancadan gelme bir kelime gerçi sen daha iyi bilirsin benden cümle içinde kullanma yetisine sahip olduğunu varsayarsak) bilgisayar mühendisliği 3. sınıf öğrencisi bir insan, senin anlayacağın şekilde yazdığı her raporda intihal yapıp yapmadığını kontrol eden birisi. senin ekşi sözlükte görüp burda caka sattığın kelimeleri doğru anlamlarıyla kullanan bir insan. onları belirtmemin sebebi kelimelerin yanlış anlamlarıyla kullanıldığı, konuyla alaksız ve bir o kadar da gereksiz bir mesajı düzeltmekti ki üstelik mesaj bu konuya tepkisini gösteren herkesi ego peşinde koşan acizler olarak itham etmiş. ayrıca nasıl kullanıldığının değil ne anlama geldiğinin altını çizmişim anlamlarını vermişim kelimelerin üşenmeden linkini verdiğin siteye girip yazıvereydin keşke sen de görürdün neyin ne olduğunu. neyse tıkladık terazine iyisin hadi tanıdı herkes seni, hepsi senle takılmak istiyor artık. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar