Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamadan jübilelik bir oyun

cevaps

Öne çıkan mesajlar

umarım kendinizce eğlenebilmişsinizdir.

war-europe ile mesajlaşmalarım sonucunda sorunu çözdük. az kişide de olsa aynı hatayı alanlar çıkmış. bazılarında arka planda dll kontrol eden programların açık olması yatıyormuş. benimkinde de masaüstü çözünürlüğüyle oyununki çakışmış, mouse masaüstüne göre hareket ediyormuş. windows'u, oyunun çözünürlüğüne düşürdükten sonra halledebildik sorunu.

ayrıca, oyuna/şirkete laf atmama bozulan arkadaşlar. bu oyunu yabancı değil türk bir şirkette sunsaydı aynı mesajı yazardım. ücretsiz dağıtılan bir oyun değil bu. ha sizin başınıza gelir, sizden kaynaklı olmayan hatalar yüzünden oyunu oynayamazsınız, o zaman içinize atıp yorganın altında ağlarsınız orasını ben bilemem. ama yeni aldığım oyunun daha kurulumunda hata alıyorsam, o benim için başlık açmaya değerdir. siz övgü dolu başlıklar açmaya devam edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım şey şu ki,
adam gelip burda ne kadar dandik bi oyun falan dememiş, girebilmek için kıçımı yırtmama rağmen giremiyorum sinirlerim bozuldu diyip yardım istemiş.
He bi şu var ki, bu tip sorunlar bi oyun için gayet ciddi sorunlar teşkil eder. Ben bi çok kez bi oyuna başliyim diyip sonra başlarken çıkardığı sorunlar yüzünden boşver uğraşamıycam diyip direkten döndüğümü biliyorum. Her direkten dönen oyuncu da oyun firması için ciddi bi kayıptır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

cevaps said:

war-europe ile mesajlaşmalarım sonucunda sorunu çözdük. az kişide de olsa aynı hatayı alanlar çıkmış. bazılarında arka planda dll kontrol eden programların açık olması yatıyormuş. benimkinde de masaüstü çözünürlüğüyle oyununki çakışmış, mouse masaüstüne göre hareket ediyormuş. windows'u, oyunun çözünürlüğüne düşürdükten sonra halledebildik sorunu.

ayrıca, oyuna/şirkete laf atmama bozulan arkadaşlar. bu oyunu yabancı değil türk bir şirkette sunsaydı aynı mesajı yazardım. ücretsiz dağıtılan bir oyun değil bu. ha sizin başınıza gelir, sizden kaynaklı olmayan hatalar yüzünden oyunu oynayamazsınız, o zaman içinize atıp yorganın altında ağlarsınız orasını ben bilemem. ama yeni aldığım oyunun daha kurulumunda hata alıyorsam, o benim için başlık açmaya değerdir. siz övgü dolu başlıklar açmaya devam edebilirsiniz.

çok eğlendik sağol.
mythic oyunu oynayan kimseye para ödemiyor, o yüzden burda kimse oyunu veya şirketi savunan kişi poziyonunda da değil.
yol yordam bilmiyorsun bari komik duruma düşme.
açtığın gereksiz başlığa 3 kişi sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl düzeltileceğini de yazmış ayrıca.

ps: evet barbekü hortum, kemer gibi eşyalarla dayak yemektedir, şahidim çocuk esirgemeyi arayın kurtarın yavrucağı.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan hem argoyu hem anlamı akademik eser hırsızlığı olan(=intihal) aynı şekilde türkçeye hangi embesil tarafından kazandırıldığı belli olmayan ve anlamı slogan olan (=motto) kelimelerini aynı cümlede kullanıp da ortamın gözdesi olmaya çalışır?

ne diyelim, egosunu tatmin eden bizmişiz ayakta alkışlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:
hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan hem argoyu hem anlamı akademik eser hırsızlığı olan(=intihal) aynı şekilde türkçeye hangi embesil tarafından kazandırıldığı belli olmayan ve anlamı slogan olan (=motto) kelimelerini aynı cümlede kullanıp da ortamın gözdesi olmaya çalışır?

budur...
Sosyal ağlarda paylaş

kucukkurbaaaa said:
arkada bi programla cakısıyodur o yuzden mouse basmıyodur.

Sorieno said:
Macro programlari, baska keybind kullanan programlar bunlara sebep olabiliyor.

Darksun said:
Çözünürlük ile alaksı var o olayın bende windowed yapıp windowsun çözünürlüğünden daha yüksek birşey seçtiğimde mouse imleci kayıyor

Sanırım support'un cevabını vermişiz ilk sayfada. Ayrıca Google'a basitçe "cant click warhammer" yazdığında en üstte çıkan sonuç senin problemini anlatıyor.

"Oyunu kurdum çalışmadı oha, bilgisayar tarihinde bir ilk, kesinlikle hiçbir problem çıkamaz bu işlerde" şeklinde olaya yaklaşıp, hak aramayı aşırı saldırganlık ve çamur atmaca zanneden klasik mantıkla olaylara yaklaşırsan, birazcık tepkiye de şaşırmaman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

euhue harbi bizlerde hoşgörü diye bişey yok beyler, haklı haksız bi kenara herkes karşındakinin bi açığını bulup laf sokup herkes tarafından ''uff ne laf koymuş'' ama denilmesini istiyo ki bununla tatmin olmak acı bişey aslında... neyse anlayış ve kültür meselesi normal de böle olması zamanla geçicek :)
Sosyal ağlarda paylaş

cevaps said:

Eh ben demiştim! bknz 1. sayfa =P
Sosyal ağlarda paylaş

alpg said:
benim anlamadığım şey şu ki,
adam gelip burda ne kadar dandik bi oyun falan dememiş, girebilmek için kıçımı yırtmama rağmen giremiyorum sinirlerim bozuldu diyip yardım istemiş.
He bi şu var ki, bu tip sorunlar bi oyun için gayet ciddi sorunlar teşkil eder. Ben bi çok kez bi oyuna başliyim diyip sonra başlarken çıkardığı sorunlar yüzünden boşver uğraşamıycam diyip direkten döndüğümü biliyorum. Her direkten dönen oyuncu da oyun firması için ciddi bi kayıptır bence.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

Hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan TDK sözlüğünde yer alan ve "öz" olmasa da Türkçe olan kelimelerin aynı paragrafta kullanılmasından rahatsız olur?

Ayrıca, bir şeyin ne anlama geldiğinden çok nasıl söylendiğinin üstünde fetişane bir tavırla durup "SEN YANLIŞSIN LAN" demek nasıl bir acizliktir?

Ve ayrıca bir paragrafta kullanılan kelimelerin sınıfları -sadece birkaç cümlede-, ne zamandan beri freudyen bir yaklaşımla, "kişilik düzeyi"ni -ele verir- olmuş merak ettim :)

Repleri bekliyorum.

http://tdk.gov.tr/TR/Default.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE
Sosyal ağlarda paylaş

Hao said:
ucunbiri said:

Hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan TDK sözlüğünde yer alan ve "öz" olmasa da Türkçe olan kelimelerin aynı paragrafta kullanılmasından rahatsız olur?

Ayrıca, bir şeyin ne anlama geldiğinden çok nasıl söylendiğinin üstünde fetişane bir tavırla durup "SEN YANLIŞSIN LAN" demek nasıl bir acizliktir?

Ve ayrıca bir paragrafta kullanılan kelimelerin sınıfları -sadece birkaç cümlede-, ne zamandan beri freudyen bir yaklaşımla, "kişilik düzeyi"ni -ele verir- olmuş merak ettim :)

Repleri bekliyorum.

http://tdk.gov.tr/TR/Default.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE

+rep ahah(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Hao said:
ucunbiri said:

Repleri bekliyorum.

ne düzeyde bir insan acaba?
cevap vereyim madem paticikte rep kasıyorsun reklamını yapalım biz de.
cağaloğlu anadolu lisesi mezunu (almanca eğitim veren bir anadolu lisesi, motto da almancadan gelme bir kelime gerçi sen daha iyi bilirsin benden cümle içinde kullanma yetisine sahip olduğunu varsayarsak)
bilgisayar mühendisliği 3. sınıf öğrencisi bir insan, senin anlayacağın şekilde yazdığı her raporda intihal yapıp yapmadığını kontrol eden birisi. senin ekşi sözlükte görüp burda caka sattığın kelimeleri doğru anlamlarıyla kullanan bir insan.
onları belirtmemin sebebi kelimelerin yanlış anlamlarıyla kullanıldığı, konuyla alaksız ve bir o kadar da gereksiz bir mesajı düzeltmekti ki üstelik mesaj bu konuya tepkisini gösteren herkesi ego peşinde koşan acizler olarak itham etmiş.
ayrıca nasıl kullanıldığının değil ne anlama geldiğinin altını çizmişim anlamlarını vermişim kelimelerin üşenmeden linkini verdiğin siteye girip yazıvereydin keşke sen de görürdün neyin ne olduğunu.

neyse tıkladık terazine iyisin hadi tanıdı herkes seni, hepsi senle takılmak istiyor artık.
+rep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...