BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 1 haftadır filan düzenli bir ev hayatı yaşıyorum, bir çok sorunumu hallettim bebekteki eve yerleştim filan mutlu mesut takılıyorum. Normalde ne kadar yesemde kilo alamam ama son bir haftadır ciddi derece yemek olayını abartmıştım :D . Yani şöle kahvaltıda omlet onun yanında çiftli ekmeğin arasına sandiwiç, öğle yemeği büyük pizza bazen bir buçuk büyük pizza dominostan, akşam yemeğide genelde 2 tabak kadar yiyorum veya 3 değişiyor üstünede tatlı. Yani normal yediğimin bir buçuk katı filan fazla yemeye başladım acıkıyorum sürekli ve demin tartıya çıktım 79 kilodan 81 olmuşum lan kilo oluyorum lan ahahha bekle beni göbek ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 negzel de, genelde gobek tiksinctir. yani kilo almak istiyosan eş dagilim yap yoksa berbat bişe olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 göbek dediğim zaten spor yaptığım için göbek olmazda işte böle kapı olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 cumada sen ısmarlıcaksan yeme yarışması yaparım senle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bu arada çalışırken farketmedim ama,düzenli yemek yeme alışkanlığı mükemmel bişeymiş.Şimdi bütün gün,canım isteyince yiyorum ama o düzen kalmadı,zayıflamaya falan başladım.69 dan 64 e düşmüşüm.:( Günde 3 öğün yemek iyidir,yapabiliyosan saatleri de düzene sok.Mesela en geç 10'da kahvaltı yada 10:30 sonra 2:30 3:00 gibi ara atıştırma,akşamde 19:00 20:00 arası yemek. 2 yılda 20-25 kiloya yakın aldım,ki şu anda veriyorum,çünkü düzen kayboldu ama bende kilo alamayanlardanım.Ciddi ciddi diyetisyene gidicem.Hemde yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 24 dilim pizza yedim pizza hutta ben kenarlarıyla daha yerdimde karşıdaki patladı bende zorlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 günde 3 öğün yemek 90 larda kaldı ve sağlıksız birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 öğün filan yok. aklına estiği zaman yiyeceksin. öyle kilo alırsın. 94 oldum :p dsfsdfs 75 e düşmem lazım ama. lahmacun kıymalı pizza hamburger ( 3-4 ten aşşagısı yok) çiğ köfte adana urfa bunlara acımayacaksın. saat 10 napayım diye düşünme. ara pizza ye, ara kıymalı ye. olmadı git gece acık olan köftecilere 2 ekmek köfte ye. bunların yanında kola, gazoz eksik etme. salatalarıda unutma. ilk hafta motor bozulabilir, sonra alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Oha yavaş yiyin be. Yiyerek kilo alınmamalı ayrıca, yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Spastik_Serce said: öğün filan yok. aklına estiği zaman yiyeceksin. öyle kilo alırsın. 94 oldum :p dsfsdfs 75 e düşmem lazım ama. lahmacun kıymalı pizza hamburger ( 3-4 ten aşşagısı yok) çiğ köfte adana urfa bunlara acımayacaksın. saat 10 napayım diye düşünme. ara pizza ye, ara kıymalı ye. olmadı git gece acık olan köftecilere 2 ekmek köfte ye. bunların yanında kola, gazoz eksik etme. salatalarıda unutma. ilk hafta motor bozulabilir, sonra alışırsın. haftada üç gün o dediklerini yesem diğer dört günü onları çıkarmakla geçiririm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 öh BeIlow said: 24 dilim pizza yedim pizza hutta ben kenarlarıyla daha yerdimde karşıdaki patladı bende zorlamadım :D Yenmez bu kadar şey yapamazsın bunu inanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kapışırız :D hayvanım ben bi oturuşta menü yerine 10 hamburger alıp filan yiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bende kapışırım... ama sen ödicen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sizin gününüzün kaç saati wc de geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sen izmire gitmio muydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 İzmire nası gitsin? Her gittiği kapıdan döndürdüler adamı. Sokak kedileriyle yattı kalktı kaç gün, su birikintilerinden su içti:( BeIlow: Resim yaparım mmorpg oyn... X: YÜRÜ LAN! BeIlow: :( sniff sniff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Flameoffear said: Sizin gününüzün kaç saati wc de geçiyor? 2 kere bazen 1 kere giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bende az giderim 1 veya 2 izmire gidicektimde ev sorunu oldu bakalım hala düşüncelerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben tuvalette dahil çayımı, kahvemi, biramı içerim. sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ne pislik bir başlık olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ameliyattan sonra 3-4 kere gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar