Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlu oldum aharawesimarogo

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

1 haftadır filan düzenli bir ev hayatı yaşıyorum, bir çok sorunumu hallettim bebekteki eve yerleştim filan mutlu mesut takılıyorum. Normalde ne kadar yesemde kilo alamam ama son bir haftadır ciddi derece yemek olayını abartmıştım :D . Yani şöle kahvaltıda omlet onun yanında çiftli ekmeğin arasına sandiwiç, öğle yemeği büyük pizza bazen bir buçuk büyük pizza dominostan, akşam yemeğide genelde 2 tabak kadar yiyorum veya 3 değişiyor üstünede tatlı. Yani normal yediğimin bir buçuk katı filan fazla yemeye başladım acıkıyorum sürekli ve demin tartıya çıktım 79 kilodan 81 olmuşum lan kilo oluyorum lan ahahha bekle beni göbek ben geliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada çalışırken farketmedim ama,düzenli yemek yeme alışkanlığı mükemmel bişeymiş.Şimdi bütün gün,canım isteyince yiyorum ama o düzen kalmadı,zayıflamaya falan başladım.69 dan 64 e düşmüşüm.:(

Günde 3 öğün yemek iyidir,yapabiliyosan saatleri de düzene sok.Mesela en geç 10'da kahvaltı yada 10:30 sonra 2:30 3:00 gibi ara atıştırma,akşamde 19:00 20:00 arası yemek. 2 yılda 20-25 kiloya yakın aldım,ki şu anda veriyorum,çünkü düzen kayboldu ama bende kilo alamayanlardanım.Ciddi ciddi diyetisyene gidicem.Hemde yarın.
Sosyal ağlarda paylaş

öğün filan yok. aklına estiği zaman yiyeceksin. öyle kilo alırsın. 94 oldum :p dsfsdfs 75 e düşmem lazım ama.

lahmacun
kıymalı
pizza
hamburger ( 3-4 ten aşşagısı yok)
çiğ köfte
adana
urfa

bunlara acımayacaksın. saat 10 napayım diye düşünme. ara pizza ye, ara kıymalı ye. olmadı git gece acık olan köftecilere 2 ekmek köfte ye.

bunların yanında kola, gazoz eksik etme. salatalarıda unutma.

ilk hafta motor bozulabilir, sonra alışırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:

öğün filan yok. aklına estiği zaman yiyeceksin. öyle kilo alırsın. 94 oldum :p dsfsdfs 75 e düşmem lazım ama.

lahmacun
kıymalı
pizza
hamburger ( 3-4 ten aşşagısı yok)
çiğ köfte
adana
urfa

bunlara acımayacaksın. saat 10 napayım diye düşünme. ara pizza ye, ara kıymalı ye. olmadı git gece acık olan köftecilere 2 ekmek köfte ye.

bunların yanında kola, gazoz eksik etme. salatalarıda unutma.

ilk hafta motor bozulabilir, sonra alışırsın.

haftada üç gün o dediklerini yesem diğer dört günü onları çıkarmakla geçiririm ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...