Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göğüs ve omuzdaki sivilceler

Bone

Öne çıkan mesajlar

özellikle iki gögüs arasında deli gibi sivilce var..
bazıları kabuk olmuş bazıları küçük küçük...
bazılarının başı yok sıkılmıyor. Ama cilde dokunurken deli gibi şişkin olduğu çok belli..
Çok kaşıntı yapabiliyor bazen.
Sıkarken-kaşırken, iyice sıkıntı yapabiliyor bu sivilceler..

Omuzdaki sivilceler ise çok ters bir yerde, sıkılmıyor. Ama omzu feci ağrıtıyor..

Bu başı olmayan, ama deri altında birikmiş sivilcelerden, ve kabuklardan kurtulmak istiyorum.
Önerebileceğiniz bir ilaç-merhem felan var mıdır? Habire bu sivilcelere sürüp duruyum.
Doktora felan gitmeye kasamam. O şıkkı eleyin :D
Sosyal ağlarda paylaş

doktora git:)
mesela bende kireçlenme var en yakın zamanda gitmem lazım oy*kafasını kütletir* *çot çat*[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Saçımla alnımın birleştiği yerde sivilceler çıkıyor bende.
Sordum soruşturdum nedeni sigaraymış.
Böh be kardeşim.

Seninkinin çözümün daha az yağlı şeyler yemek.Stress'ten de olabilir ama o suratta oluyor.
Sırtımda çıkıyor arada.

Ulan eskiden mermer gibi cildim vardı içine sçıldı resmen of ya.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead.
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede saçların tam bittiği yerde falan arada sivilce çıkıyodu
Saçları kestirdiğimden beri kayboldular
Ayrıca sırtımdada ufacık pürüzler var görünmüyor pek ama dokunduğumda hissedebiliyorum
Ve bayadır var
Harbi nedir onlar yaw sivilce desen diil başka bişey desen ne dicen?
Sosyal ağlarda paylaş

burun değilde gözlükden benim burun dudak arası yağlanıyor onlar çok ağrı yapıyor
hiç ilişmiyorum ben geçiyor
nedense hiç sivilce çıkmadı bende
suratıı bile yıkamazdım:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim burnumun içine doğru çıkmıştı anam ağlamıştı.Kulağımın arkasında çıkmıştı yine anam ağlamıştı.
Bayağı ağrı yapıyor.

Burnun içinde kıl dönmesi olayı var ki allah göstermesin.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gögüs degilde omuzdakiler cok kötü oluyo
bide elimle deşiyorum nasıl bir acısı var anlatamam ama artık azaltı bone o sivilcelerin tek caresi deniz abi
hazır yazda gelirken at kendini denize kurtul sivilcelerinden...[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bende bazen bi çıkıyor
daha dogrusu çıkamıyor.
böle güç olarak 10 sivilce gücünde bir yağ tabakası

ama ucu yok
sivilce değil yani

ağrıyo tabi..
bi sıkma girişimi
baya uzun sürüo tabi
önce parça parça deri yırtılıo
kanlar falan

sora 3 5 delik birleşerek

pkkrruaafffffffffff şeklinde aynaya yapışıor..

:)
Sosyal ağlarda paylaş

lol ne rahatlar ama bünye öyle bişiyi patlattıktan sonra:) oyş ne zevklidir çıksada patlatsam:-P[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

:) tartışacak konumu bulamadınız :)

Bak bizim orda bir sülfettin hoca var bu sivilcelere gırıh cıhıhlara filan neyin iyi gelen bir mırık yapıyo bi içiyon bidaha sivilce neyin çıkmıyo davsiye ederim :D[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

alerjik bişi değil de,
sivilceleri azaltan, diş macunu gibi migrosta felan satılan ilaçlar var onları sormuştum hemen azarladınız bi de gece gece ;-)[signature][hline]i'll kill you myself.
i see you have an appetite for destruction
it is a good day to die!
i sense a soul in search of answers.
honor guide me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...