Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 özellikle iki gögüs arasında deli gibi sivilce var.. bazıları kabuk olmuş bazıları küçük küçük... bazılarının başı yok sıkılmıyor. Ama cilde dokunurken deli gibi şişkin olduğu çok belli.. Çok kaşıntı yapabiliyor bazen. Sıkarken-kaşırken, iyice sıkıntı yapabiliyor bu sivilceler.. Omuzdaki sivilceler ise çok ters bir yerde, sıkılmıyor. Ama omzu feci ağrıtıyor.. Bu başı olmayan, ama deri altında birikmiş sivilcelerden, ve kabuklardan kurtulmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir ilaç-merhem felan var mıdır? Habire bu sivilcelere sürüp duruyum. Doktora felan gitmeye kasamam. O şıkkı eleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 doktora git:) mesela bende kireçlenme var en yakın zamanda gitmem lazım oy*kafasını kütletir* *çot çat*[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Saçımla alnımın birleştiği yerde sivilceler çıkıyor bende. Sordum soruşturdum nedeni sigaraymış. Böh be kardeşim. Seninkinin çözümün daha az yağlı şeyler yemek.Stress'ten de olabilir ama o suratta oluyor. Sırtımda çıkıyor arada. Ulan eskiden mermer gibi cildim vardı içine sçıldı resmen of ya.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yapıcak bişi oldugunu sanmıyorum vala gögüste ilkkez duydum enteresan :) sen doktora git[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net [Bu mesaj Bıshop tarafından 01 Mayıs 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Tabii benim vücudumda şu an toplam 4 sivilce var orası ayrı =). Ama eskiden hiç çıkmazdı.Sivilce dönemi bile geçirmedim ben ergenlikte falan. Enteresan.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 alexi saçların uzunmu? alnına degiyormu yani sürekli bu saçların sürekli temass ettigi yerlerde oluyormuş saçlar bi süre sonra raglandıgı içi oda alın'a etki ediyormuş[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Valla bayadır jöle möle sürmüyordum. Saçlarım tam alnımın orasına değiyor zaten. Orta boydalar. Iyi oldu söylediğin teşekkür ederim =).[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 sütyen askısı omuzda sivilce yapar:D[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bendede saçların tam bittiği yerde falan arada sivilce çıkıyodu Saçları kestirdiğimden beri kayboldular Ayrıca sırtımdada ufacık pürüzler var görünmüyor pek ama dokunduğumda hissedebiliyorum Ve bayadır var Harbi nedir onlar yaw sivilce desen diil başka bişey desen ne dicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 boynumda çıkan sivilceler cok acıtır özellikle gırtlağımın oldugu yerde kulak mememde çıkar bazen onlar da delirtir. yüzümde çıkmaz fazla allahtan eskiden cok çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 burun acıtır[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 benimde omzumda var ya cok deli bişi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 burun değilde gözlükden benim burun dudak arası yağlanıyor onlar çok ağrı yapıyor hiç ilişmiyorum ben geçiyor nedense hiç sivilce çıkmadı bende suratıı bile yıkamazdım:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Benim burnumun içine doğru çıkmıştı anam ağlamıştı.Kulağımın arkasında çıkmıştı yine anam ağlamıştı. Bayağı ağrı yapıyor. Burnun içinde kıl dönmesi olayı var ki allah göstermesin.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 abi gögüs degilde omuzdakiler cok kötü oluyo bide elimle deşiyorum nasıl bir acısı var anlatamam ama artık azaltı bone o sivilcelerin tek caresi deniz abi hazır yazda gelirken at kendini denize kurtul sivilcelerinden...[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bende bazen bi çıkıyor daha dogrusu çıkamıyor. böle güç olarak 10 sivilce gücünde bir yağ tabakası ama ucu yok sivilce değil yani ağrıyo tabi.. bi sıkma girişimi baya uzun sürüo tabi önce parça parça deri yırtılıo kanlar falan sora 3 5 delik birleşerek pkkrruaafffffffffff şeklinde aynaya yapışıor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 sora uyanıosun meger ruyaymış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 lol ne rahatlar ama bünye öyle bişiyi patlattıktan sonra:) oyş ne zevklidir çıksada patlatsam:-P[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 valla tam patlama anına kadar hiç de zevkli bişi deil patlattığın anda biraz eğleniosun tabi hatta bazen "oha bu sefer 2 metre fışkırttım" yada "oha 2 kilo war bu en az" dediğinde oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Kardeşim kullanıyor bir ilaç, inanılmaz bişi azalttı yüzündekileri hep. Ama ilaç ismi vermicem kusura bakma, doktor yazsın.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yaw zaten bende de kalmadı artık lisedeyken cıkardı.. arasıra artık yediklerime göre değişio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bende de war göğüste 2 3 rtaen kızarıklık şeklinde alerjik bünyen warsa olur dktora gtcen[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hey yarabbim millet forumda neler konuşuo ya kardeşim git doktora ne mantıksızlık bu ortamı germiyim ama hakkaten oha dencek bi topic göğsümde siwilce, saçımda sedef, kıçımda basur daha neler görcez acaba[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 :) tartışacak konumu bulamadınız :) Bak bizim orda bir sülfettin hoca var bu sivilcelere gırıh cıhıhlara filan neyin iyi gelen bir mırık yapıyo bi içiyon bidaha sivilce neyin çıkmıyo davsiye ederim :D[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 alerjik bişi değil de, sivilceleri azaltan, diş macunu gibi migrosta felan satılan ilaçlar var onları sormuştum hemen azarladınız bi de gece gece ;-)[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar