kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Arkadaşlar lvl 20 paladinim var ama bir türlü retri talent built bulamadım. acaba yardımcı olabıleck var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=sZZVf0z (lvl 20) http://www.wowhead.com/?talent=sZZVfMt0hucbo (lvl 40) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tşk ederim.. 40dan sonra hangi builti önderirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 prot akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben retriyi pek sevemedim, prot gidiyorum başından beri. haritanın yarısını tepene topluyosun, sonra aoe ile kesiyosun çok eğlenceli=) dungeonlarda filan da garanti alıyolar, onu kasması da kolay oluyo. şu son imbalık döneminde filan retriye geçsem mi diye düşünüyodum da nası olsa nerfin allahını yiyip oturucaklar diye hiç zahmet etmedim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tmmdır.. evet ya nerfin allahı geliyor.. shaman kastım oyun ilk çıktıgında nerf manyagı olmustuk. accountu sattım yenıden dondum şimdi de shaman harika. bende mi gudubetlik acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ben buffdan önce kastım paladinimi retri olarak hiç sorun yaşamadım, lockla beraber en rahat lvllediğim charlardan birisiydi. (tüm classları lvlledim) Şimdi bufflı hali OP zaten, nerf geldiğinde yine de bufflı olacak deli gibi. Artık hp vs. sorunu yok, aura sorunu yok. Prot lvllemekten çok daha kolaydır retri, çünkü ranged/caster moblar prot paladini üzüyor. Farm yaparım desen uygun yer bulup, q yapmak 10 kat daha hızlı şu an farm yapmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kratochvil said: shaman kastım oyun ilk çıktıgında nerf manyagı olmustuk. accountu sattım yenıden dondum şimdi de shaman harika. bende mi gudubetlik acaba su an ne kasıyorsun ??? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sleeper said: kratochvil said: shaman kastım oyun ilk çıktıgında nerf manyagı olmustuk. accountu sattım yenıden dondum şimdi de shaman harika. bende mi gudubetlik acaba su an ne kasıyorsun ??? : ) paladine döndum ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 UP Benim bir lvl 37 paladinim vardi birakmistim gecen sene oyunu acaba baslasam mi? Butun talentlari da resetlemistim sikintidan. Quest yapicak adam kalmamisti ama belki bulurum simdi birilerini. Bide, amerikadan baglansak avrupa serverlarina cok lag olur mu acaba? Site biraz yavas aciliyo gibi geldi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hadi gencler soleyin baslim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 DURDUĞUN KABAHAT! bende pala lvllıyorum. akıyore kendi lvlımdan 4er 5er mob çekip çıkarıyorum aynı anda falan pewpew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 basladim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 DiadanLocke said: basladim eheh iyi yapmışın iyi.. *blizzard'dan alacağı komisyonla gözleri ışıldar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bence pala lvllanırken pursiut of justice 2/2 kesin alınmalı. quest ya da grind yaparken binekli/bineksiz %15 hızlı hareket etmek harika oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 adamı paladine başlattınız, nerf üstüne nerf yiyiyor paladin. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben on numara tank olcam istedikleri kadar nerflesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar