Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Armor Set Progression

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abı elbet item oyuncuyu rahat ettiri, ama sonucta 25 man 40 man gibi kısıtlama yok, 200 kişi yetmezse bir gün 200 kişi gelir olmadı 300 kişi gelir iner sonucta karl frankz.

tabı low pop serverlar için durum daha vahim ama migrattir copydir olur bişiler onlarada
Mesaj tarihi:
peki kac kere ayni instance'i yapacak bir oyuncu? wow'da ayni seviyede instance'lari kac kere yapiyor?

yani demek istedigim pve'den item almak grinding ya da farming degil. farming dedigin donup dolasip bazen aylarca ayni instance'i yapmak. o seviyelere gelmedigim icin bilemiyorum da, war'daki olay da bu mu yani?
Mesaj tarihi:
ya şöle bi şey var, endgame pq lardada sonucta 10 kişi 20 kişi herkez geliyo yapıyosun beraber, kimse kacırmak istemiyo onları. haliyle dps ler daha rahat item alıyo, healerlar ve asıl item'a bağımlı olan tanklar ise daha zor. Gangren'ın dert ettiği şey o.

bide bu ward olayı var işte, bazı bossları kesmek için bazı setlere ihtiyacın oluyor, onlar içinde başka setlere bole bole uzuyo, helede bu itemlara ihtiyacı olan tanklar olunca.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
unleashed bikaç kere franz ı ksmişti, sovereign lootlar var onlarda felan levle 40

Kesmediler diye biliyorum, sadece Siege edildi Altdorf.

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=148914

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=145579&page=2
Mesaj tarihi:
Cuce said:
abı elbet item oyuncuyu rahat ettiri, ama sonucta 25 man 40 man gibi kısıtlama yok, 200 kişi yetmezse bir gün 200 kişi gelir olmadı 300 kişi gelir iner sonucta karl frankz.

tabı low pop serverlar için durum daha vahim ama migrattir copydir olur bişiler onlarada

O kadar kalabalık olmayacağı ve City Siege'in instanced olacağı söylendi?
Mesaj tarihi:
Şehirlerin tamamı, adım attığın andan itibaren instanced diye biliyorum ama, 2 3 warband alıyor. En azından Unleashed'den okuduklarım öyle yazıyor.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
öyle gözüküyor, hele crafting olmadığı da göz önünde bulundurulursa, meydan savaşlarıda sadece bw ve sorclar için zevkli

diyorsun da mara/wl hooop çengeli atıyor çekiyor. pek öyle değil o iş heh
Mesaj tarihi:
Merak ediyorum bu 300 200 kişi keser diyen arkadaşlar kaç kere warpblade veya kaç kere lost vale yaptı dediklernz o kdr kolay olsaydı şu anda butun guildler yapardı
Lost Vale i butun serverlardan 1 tek alman guild i yaptı
o kadar basit değil mtyhic instance mobları doğru duzgun ayarlamadığı için dehşet dmg ler yiyiorsn bazen healerlar bile yetmiyor ayakta tutmaya
çok fazla ayarlanması gereken şey var(intance,bosslar ve moblar) buglarda dahil olmak uzere
8k hit point le one hit yediğimi biliyorum %100 hp le..
Mesaj tarihi:
Buglar falan ayarlanır neticede yeni bir oyun. Wow da ilk çıktığında dengesizlikler vardı, ben şahsen herkesin Blizzarda küfür ettiğini hatırlıyorum durmadan. İki oyunu da seviyorum ama aylarca aynı bossu deneyip kesemeyip, kestiğinde de haketmeyenlerin item aldığı, herkesin (benim serverım için böyleydi) t6 setlerle dolaştığı bir oyundan sonra hem instance olsun hem rvr olsun War'dan daha çok zevk aldım açıkçası. En azından keep runlarda kalenin tepesine çıkıp akın akın gelen destlerin üstüne ok yağdırmak bana ayrı bir zevk verdi. Wowun instance sistemi daha iyi ama hep instance yapmak beni baymıştı. Bu oyunda pvp ayrı bir zevk verdi, en azından hergun aynı saatte oyuna girmek zorunda değilim şu an, set itemlarına gelince çok sevindim herkes full set gezemicek demekki. Neyse bu benim görüşüm, grind yapmak isteyenler Wow oynasın bence War da daha zor çünkü. Ben eğlendiğim için oynuyorum şu an ilerde sıkılırsam Wowa geri dönerim ama o da grind için değil arkadaş ortamı için olur.
  • Yeni Oluştur...