Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 [large]Turquaz[/large] * Stormrage, EU * Horde * http://turquaz.guildomatic.com * PvE Ağırlıklı * Haftada 6 gün Raid yapıyoruz ama aynı zamanda Casual bir guildiz. * Kuruluş Tarihi: - * Guild Master: Sahi * Ventrilo * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: Sahi * Üye Alımları: 1e1 Ventrilo'da ya da MSN'de konuşarak. * TBC öncesi VE sonrası kestiğiniz en zor boss: Brutalus Turquaz Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paticik Ekibine bu güzel uygulamadan dolayı teşekkürlerimizi sunarız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Merhaba Arkadaşlar; TBC contentinin sonuna geldiğimiz şu günlerde, artık LK için hazırlıklara başladık. LK da herşey sıfırlanacağı için "Dostluk hariç" , yeni raid kadroları ve yeni dostlar aramaktayız. Amacımız 5 tane 10 man , 2 tane 25 man kadrosu oluşturmak. Şu anda bile bunu kısmen yapabilmekteyiz. Yeni arkadaşlar ile daha çok zenginleşeceğimizi düşünüyoruz. Eğer bizimle olmak ve dostluğumuzu paylaşmak isterseniz neden hala ordasınız ki ? Aradığımız Nitelikler ve Class lar . * Bilgisayarınızın masa üstünde wow kısayolu var ise . * Özellikle istanbulda yada yakınların da otuyor iseniz . * Nevizade 'de düzenlenen Rakı-Roka-Balık raidlerine mutlak katılabilecekseniz. * Yolda yürürken "amca yada teyze topumu atar mısın" gibi laflar duyuyor iseniz. * Vent sohbetlerine tam katılım yapabilecek iseniz ( Microfomun yok Bahane deildir, guild memberlerine mic. guild banktan verilmektedir). * Cumartesi cocuklar yattıktan sonra yapacak daha keyifli bir işiniz yok ise, ya da "başım ağrıyor", "çok yorgunum, kötü bi gündü" diye yalanlar söylemek istemiyorsanız. * Ventte , guild chatta seviyeyi bozmuyor ve içinde bolca bayan olan bi ortam çok ama çok cool takılabiliyorsanız * Partonunuzu sevmiyor ve Boss lardan patronunuz kadar nefret ediyor ve boss ları patronunuz olarak görebiliyorsanız. * Kaza ile de olsa , resto bir class kasmış, yada koyun yapabilecek kadar mage oynamayı bilen, Druid ise ayı modu için "Ay çooook şirinnnnnnnn" diyebilecek. * Tankım , Healerim, DPs im diye kişilik çatışması yaşayan paladin iseniz. * Heal almak bana göre deil abi, çekerim maskeyi , kara kara dolanırım, beni sp yim, hp yim, mp yim hatta mp3 üm diyorsanız. * Aktif B sınıfı sürücü belgesine (Ehliyet) sahip iseniz * 20 - 70 yaşları arasında takım çalışmasına uyumlu, wow oynayacak kadar bilgisayar kullanabilen, esnek ve yoğun "wow oynama" temposuna uyum sağlayabilecek, diksiyonu düzgün, askerlik görevini tamamlamış (erkek adaylar için ) hızlı düşünüp çabuk çözüm üretebilen, iletişim yeteneği kuvvetli , organizasyon ve planlama yeteneğine sahip takım arkadaşları aranmaktadır.... Başvuru için : 2 Adet bacaklarınızın da göründüşü vesikalım fotoğraf ve savcılık iyi hal kağıdı ile. Oyun içinden : Stormrage Serveri - Horde Kısmı, A1. Blok D66 Blizzard / Turquaz Adresine Şahsen, Herhangi bi Turquaz üyesine. Oyun Dışından: Turquaz Stormrage a mektupla. Msn içinden :[email protected] a, kişisel ileti yada iletilemedi ile. Msn Dışından : [email protected] a mektupla. Öbür Taraftan : Henüz başvuru kabul edemiyoruz. Başvurmanız önemle rica edilir. İmza : Sahi Guild Hedemesi Stormrage - Horde Turquaz Ps: Turquaz Progress Durumu. Nevizade : 18 /13 Karazhan : 11/11 Temizlendi (Yemin ederim bal dök yala) Grull : 2/2 Temizlendi (Toz bulamazsınız) Maggy : O ne ki ? Zul'aman :6/6 Temizlendi (Camları bile sildik) SSC :2/6 = 3 *9 =27 X in karesi nin karakökü, yok zıkkımın kökü. / Temiz TK :5/5 yani Mh : 5 /5 /5 /5 , kısaca ağaç ayakta. BT : 19 Trash / 186 Trash ( ben hiç boss görmedim ) dersem inanmayın illidanı da 36 cı wipeden sonra kestik. Sunwell : Bi arkadaşa bakıp cıktık. (Brutaslus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 said: * Nevizade 'de düzenlenen Rakı-Roka-Balık raidlerine mutlak katılabilecekseniz. sirf bunun icin katilmak isterdim ya.. realmler uyusmuyor ne yazik ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Hakikaten kıskandım loncanızı yazılanları okuyunca. Başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ehehe süper olmuş guild tanımınız. özellikle nevizadede başarılar. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Arkadaşlar ; Son bir kaç günümüz kaldı LK ya , hala üye alımlarımızı devam ettiriyoruz. LK başladıgında planlama yapabilmek için sanırım alımları donduracağız. Bekliyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 süper guild ya birden horde rerollayasım geldi ama nevizadeyi temizleyememişsiniz ayıp :)o LK da başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 gangren who yu bırakıp gerimi dönüyorsun yoksa wowa,daha order şehrinde balık yiycektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ne alaka? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 baslıgı sen acınca,guıld uyesı hatta officer falan oldugunu dusunmus olabılırım:)sonra düşündüm düzenlemişte olabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Çok güzel bi yazı olmuş özendim şimdi ve direk yeni karakter açtım zaten çok beğendim gelmeyi düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Hepinizi bekleriz arkadaşlar ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Evet arkadaşlar... Kadromuzu nerede ise tamamladık. Bu hedefimize ulaşmamızda sesimiz olan paticik formuna ve yoneticilerine teşekkür ederiz. Son bir kaç gün daha topik günceldir.. Sevgiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 eheh tanıtım süfer.başarılar LK de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 devam ahmet abi sizi kim tutar :P shindei den selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 inanılmaz özendirici ve güzel bi baslık olmus umarım aradıgınız türden insanları aranıza katabilirsiniz, Lich kingte basarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sahi said: bacaklarınızın da göründüşü vesikalım fotoğraf tebrik ederim bu tabir hiç aklıma gelmemiş :) ee tecrübe diye ben buna derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Wotlk de başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 pek güzel tanıtım yazısı :] nevizade'de hangi bosslar kaldı merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Selam arkadaşlar; Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler. Bu gün itibari ile üye alımlarımız tamamlanmıştır. Turquaz olarak tüm paticik camiasına sevgiler ve saygılar sunuyoruz .. Zaman çalışma zamanıdır .. Sevgiler ... Lock . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar