Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nee earthshield mi dediiyn bir saniye durmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bir heal atana, ikincisi aynı fiyata! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bu kadar promosyon yaptık gelin artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ulduar 10 Man Mimiron ve General down Reset e kadar yoggy ı keseriz 10 lukta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Gz bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Taşınma Vakti Geldi Çattı.... Server tamamen öldü... Adam bulunmuyor.. Guilde başvuru geliyor 14 15 yaşında çocuklar... 25 lik yapamaz olduk 1 aydır yabancılar online olmuyor... ve bize yol gözüktü SoTC olarak taşınma kararı aldık biraz daha türklerin aktif olduğu kaliteli guildlerin olduğu ve içind isvecli:) olmayan bir server a gitmeyi düşünüyoruz ... paticik halkı öneriniz varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemcemilay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Magteridon'a gelin :) Ulduar kapısında kesiyim bi seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cemcemilay said: Magteridon'a gelin :) Ulduar kapısında kesiyim bi seni :D kac kişiyle?? tavukmu kesion olm çiğ çiğ yerim seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 stormrage'e gelin, pve konusunda ally baya sağlam, fena kapışırsınız ama yaş ortalamasını bilemeyeceğim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Syn said: stormrage'e gelin, pve konusunda ally baya sağlam, fena kapışırsınız ama yaş ortalamasını bilemeyeceğim tabi. yaş ortalaması 26+ çoğunluk 30 un üstü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ya şöyle diyeyim, ben stormrage'de yabancı bir horde guildinde oynuyorum, oğluyla oynayan adam da var, 15-16 yaşında ingiliz çoluk çocukta var açıkçası. ama mesela ally'da "young at heart" diye bir guild vardı, ally char açıp sormuştum meraktan, galiba 21 yaş altı üye almıyordu mesela siz de ona bir sınır getirebilirsiniz, zaten ally/horde ratiosu 60-40 gibi ama bunun 20%si 0 honorable kille dolaşıyor mesela(pve realm), o yüzden aşağı yukarı eşitte denebilir yani. bundan önceki guildimde 35+ çoluklu çocuklu ingilizler vardı, adam çocuğunu yuvadan almaya gidiyordu falan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 karar verildi 4 yıl önce başladığımız yere geri dönüyoruz... Burning Legion a geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Hmm Tinu, BL'de durum nedir bilmiyorum ama (düşünürseniz) Stormscale oldukça kalabalık player sıkıntısı çekeceğinizi sanmıyorum. Emeriss'e gelin dicem ama size yazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yapmayın etmeyin olm yaa gidilirmi BL ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bl iyidir. ho$gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Aililath said: Hmm Tinu, BL'de durum nedir bilmiyorum ama (düşünürseniz) Stormscale oldukça kalabalık player sıkıntısı çekeceğinizi sanmıyorum. Emeriss'e gelin dicem ama size yazık :D valla acıkcası artık yabancı almak istemiyoruz.. artık tamamen türklerden oluşan bir guild istiyoruz e bu durumda da en iyi adres burning legion gibi gözüküyor.. sonuçta türk oyuncu istiyorsan orda var.. gerci knight online dan gelme çoluk cocuk tayfası da var diyorlar ama yapacak başka seçenek yok yabancılardan bıktık artık... serverda bıraz sorusturdum eskisi gibi sıra bekleme lag olayları felan yokmuş artık.. zaten yaz dönemi raid yapamıyor çoğu guild bu yaz döneminde biraz da olsa iyi adam bulabilirsen yaz sonuna istediğimiz kıvama geliriz... Açıkcası sizle oynamak isterdim ama dediğin gibi emeriss gidelecek yer değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 BL'de çok kısa süre oynadım da onca Türk varsa artık ayıklarız adamları ne yapalım. 22 kişi geçiyoruz madem, 10-15 kişi daha bulsak doğru düzgün fazla bile bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 deadwoll said: BL'de çok kısa süre oynadım da onca Türk varsa artık ayıklarız adamları ne yapalım. 22 kişi geçiyoruz madem, 10-15 kişi daha bulsak doğru düzgün fazla bile bize. 23 kişi geçiyoruz :) hatta biri geçti bile ... cumartesiye kadar burda da bi yapalım ulduar 10 bitirelim felan sonra oraya geçip aynı hafta ordada bitirelim diyoruz... artık ayıklıycaz iyi oyuncuları bakalım çıkar heralde o kadar türkün içinde bi 10 15 tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ulduar'a yer varsa beni de yazın yarın akşama :P Zaten Mimiron'la Generali göremedim ödev ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 deadwoll said: Ulduar'a yer varsa beni de yazın yarın akşama :P Zaten Mimiron'la Generali göremedim ödev ayağına. carsamba persembe cuma yapar bıtırırız 10 lugu cumartesi geceriz bl ye sonra orda bitiririz bi daha yarın gırersın benım yerime benim drop yok 10 luktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Emeriss süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Genitalic said: Emeriss süper aahaha tabı tabı :) bak hazır bizde mıgrate ediyoruz para ödüyoz kıyın paraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemcemilay Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Server böcükleri sizi :) Olm hala sıkılmadınız mı server değiştirmekten? Server history of SOTC: Burning Legion - Magteridon Magteridon - Xavius Xavius - ..................... bööle uzuyo işte:) Başladığınız yere gidiyonuz hadi hayırlısı... Bazen düşünüyom da bu server değiştirme hadisesinde blizz sana % pay veriyo mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bl de su anda sıra bekleme yok-normalde lag yok ama sanırım belli bölgelerde calısma var dün mesela sorunluydu.Bende 170 ms varken istanbuldakilerin bazılarında 1 k ms vardı ekonomiyi iyidir falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hayırlı olsun migrate, umarım istediğinizi bulursunuz. Yaz dönemi her guild için zordur, özellikle türk guildleri için. Allah kolaylık versin eski guildime :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar