Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK - Saints of the City Guild Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Taşınma Vakti Geldi Çattı....

Server tamamen öldü... Adam bulunmuyor.. Guilde başvuru geliyor 14 15 yaşında çocuklar... 25 lik yapamaz olduk 1 aydır yabancılar online olmuyor... ve bize yol gözüktü SoTC olarak taşınma kararı aldık biraz daha türklerin aktif olduğu kaliteli guildlerin olduğu ve içind isvecli:) olmayan bir server a gitmeyi düşünüyoruz ... paticik halkı öneriniz varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle diyeyim, ben stormrage'de yabancı bir horde guildinde oynuyorum, oğluyla oynayan adam da var, 15-16 yaşında ingiliz çoluk çocukta var açıkçası. ama mesela ally'da "young at heart" diye bir guild vardı, ally char açıp sormuştum meraktan, galiba 21 yaş altı üye almıyordu mesela siz de ona bir sınır getirebilirsiniz, zaten ally/horde ratiosu 60-40 gibi ama bunun 20%si 0 honorable kille dolaşıyor mesela(pve realm), o yüzden aşağı yukarı eşitte denebilir yani. bundan önceki guildimde 35+ çoluklu çocuklu ingilizler vardı, adam çocuğunu yuvadan almaya gidiyordu falan eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Aililath said:

Hmm Tinu, BL'de durum nedir bilmiyorum ama (düşünürseniz) Stormscale oldukça kalabalık player sıkıntısı çekeceğinizi sanmıyorum. Emeriss'e gelin dicem ama size yazık :D

valla acıkcası artık yabancı almak istemiyoruz.. artık tamamen türklerden oluşan bir guild istiyoruz e bu durumda da en iyi adres burning legion gibi gözüküyor.. sonuçta türk oyuncu istiyorsan orda var.. gerci knight online dan gelme çoluk cocuk tayfası da var diyorlar ama yapacak başka seçenek yok yabancılardan bıktık artık... serverda bıraz sorusturdum eskisi gibi sıra bekleme lag olayları felan yokmuş artık.. zaten yaz dönemi raid yapamıyor çoğu guild bu yaz döneminde biraz da olsa iyi adam bulabilirsen yaz sonuna istediğimiz kıvama geliriz...

Açıkcası sizle oynamak isterdim ama dediğin gibi emeriss gidelecek yer değil...
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

BL'de çok kısa süre oynadım da onca Türk varsa artık ayıklarız adamları ne yapalım. 22 kişi geçiyoruz madem, 10-15 kişi daha bulsak doğru düzgün fazla bile bize.

23 kişi geçiyoruz :) hatta biri geçti bile ... cumartesiye kadar burda da bi yapalım ulduar 10 bitirelim felan sonra oraya geçip aynı hafta ordada bitirelim diyoruz... artık ayıklıycaz iyi oyuncuları bakalım çıkar heralde o kadar türkün içinde bi 10 15 tane :)
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ulduar'a yer varsa beni de yazın yarın akşama :P Zaten Mimiron'la Generali göremedim ödev ayağına.

carsamba persembe cuma yapar bıtırırız 10 lugu cumartesi geceriz bl ye sonra orda bitiririz bi daha yarın gırersın benım yerime benim drop yok 10 luktan
Sosyal ağlarda paylaş

Server böcükleri sizi :)
Olm hala sıkılmadınız mı server değiştirmekten?

Server history of SOTC:
Burning Legion - Magteridon
Magteridon - Xavius
Xavius - ..................... bööle uzuyo işte:)
Başladığınız yere gidiyonuz hadi hayırlısı...
Bazen düşünüyom da bu server değiştirme hadisesinde blizz sana % pay veriyo mu :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...