Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 [large]Saints Of The City[/large] * The Maelstrom, EU * Alliance * http://www.sotc-gaming.com * PvE Ağırlıklı * Hardcore, haftanın belli günleri ve saatleri arasında raidlerimiz oluyor, TBC öncesinde olduğu gibi yine önde gelen Türk guildlerinden biri olmak istiyoruz. * Kuruluş Tarihi : 2004 * Guild Master : Ediz * Ventrilo * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: Tinu * Üye Alımları: Web sitemizdeki forum üzerinden. * TBC öncesi VE sonrası kestiğiniz en zor boss: TBC öncesi kestiğimiz en son boss Naxxramas'ta Noth the Plaguebringer. TBC'de Magtheridon. Saints of the City Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 TBC de Patch le sonraki progress beraber aşağıda: Karazhan: Temizlendi Zul'Aman: Temizlendi Grull'Lair: Temizlendi Magt's Lair: Temizlendi Serpent. Cavern: Temizlendi Hyjal : 2 boss kestik bıraktık. Black Temple : Temizlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Wotlk e sayılı günler kalmışken, SoTC olarak kadromuzu tamamlamak ve Wotlk hazır olarak başlamak istiyoruz, bu sebeble ailemize yeni class alımları başlamıştır, Druid , Hunter ve Shaman dışında tüm classlar için sitemizden forum üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. İstediğimiz özellikler: - 2 yıl raid tecrübesi olması - Tbc öncesin de oynamış sonradan bırakmış arkadaşlarda olabilir , üst başın hiç bir önemi yok bizim için yeterki classını oynamayı bilsin, - Haftanın en az 3 günü 20:30 / 00:30 arası raid yapabilecek, - 20 yaş üzeri sabırlı, uyumlu, - GuildMasterımız tarafından düzenlenen bigboss night (içki,yemek ve bol muhabbet)gecelerine asgari ölçüde katılım gösterebilecek, - Eğlenmeyi ve BAŞARMAYI isteyen , bir takım olarak bir aile olarak hareket edebilecek dostlara kapımız açıktır. SoTC Forever!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Güncel Alımlar devam ediyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Progress e basladık :) Utgarde Keep ilk 5 kısılık dungeon Prince Keleseth - DOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 wow amazing progress keep on going! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 10 Man Content Clear 03 Aralık 'da 25 liklere başlıyoruz. Warlock Shaman Rog Mage Priest Warrior Classları için alımlar yapılacaktır. Duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 10 kisi malygos kestiyseniz 25 ligi kesersiniz cok rahat gz simdiden .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 SotC'de bi maex kesildiğini görmek isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 malygos kesilmedi daha. yanlış blgilendirme olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Aluriel said: malygos kesilmedi daha. yanlış blgilendirme olmasın. Evet hemen düzeltiyim ben lvl kasmaktan yanlış anlamışım... WOTLK PROGRESS 10 MAN RAID PROGRESS - Naxxramas: 15/15 - Obsidian Sanctum: 1/1 Bu gece 25lik başlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Gereksiz mesajları temizledim. Sadece mesaj atmak için birşeyler yazanlara son uyarıdır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Çarşamba ilk raidte spider wing + patchwerk kestik. Bugün devamı gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bitirdik naxxraması sonunda. ama ilk kez thaddiusta lag ve dc olmadan bir raid oldu. xmas ayağına naxxtaki insan sayısı normalin dörtte biriydi, sanırım bunun büyük etkisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 PROGRESS DURUMU Obsidian Sanctum (10) Temizlendi Obsidian Sanctum (25)Temizlendi Vault of Archavon (10)Temizlendi Vault of Archavon (25)Temizlendi Naxxramas (10)Temizlendi Naxxramas (25)Temizlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Web sayfanızı şimdi inceledim.Girişteki intro bitirdi beni.Harika bir giriş sayfası olmuş. p.s: Video'ya epica cuk diye oturmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bi malygos kalmış görünüşe göre, tebrikler go go sotc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 eet giriş videosu cok güzel izlemiştim bende basarılar gelecek patchte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokosh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bende tebrik ediyorum bizi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 naxx için gz. 2 rogue, 1 mage ve 1 shamana yeriniz var mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Guild olarak The Maelstrom serverına transfer olduk duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Dün Sylvanasin 3 kere üst üste server crashi tuz biber oldu. Sonunda kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar