axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Resmen eziyet çeke çeke bitirdiğim bi oyun fallout3. Hani bi arkadaşın bi kitabı çok seviyodur, olm kesin oku bak hasta olucaksın edebiyatta çığır açmış adam der, sen de başlarsın okumaya. Fakat kitap o kadar kötüdür ki içinden hiç bitirmek gelmez. Böyle eline yapışır, yatağa yapışır, yaz gelse de tatilde okusam dersin ama şezlonga yatınca sırf o kitabı okumamak için muhabbet açmaya çalışırsın falan. İşte fallout3 o kitabın oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 level 12 karakterim vardı 1 sene once silmistim simdi tekrar kurdum oyunu 0 dan oynuyorum bakalım nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sam said: Cuce said: containerlarda kayboluyomu? kaybolmuyor es3, es4, fo3'te. o sayede tonla ıvır zıvır stokluyordum. hatta yere atılsa bile kaybolmaması lazım, ev dekore ediliyordu öyle çünkü. kesin kaybolmuyor dimi. şansa biyere gittim böle baya metrolarda sürünüp falan. şu paladin hedesi bir simulatörün içine koydu. baya cod1 tadında çin amerika savaşını yaşattı falan. çıktım sonra istediğini al dediler armory'den. herşeyi aldım mantıken. sonra isyan çıktı herkes öldü bende öldürdüm falanda onlarıda lootladım tabiki. şimdi ordaki dolaplarda birşeyler bırakınca geri dönülemiyor. 200wg limit var 550 ile geziyorum. çıktım dışarı bir çöp kutusunun içine falan stashlicem umarım gitmiyodur. çünkü repair 100. hepsini repair ettim 999caps falan ediyorlar en az outcast power armorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ne pis bir herifmişsin sen be birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 coraba sikistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Peki vingthor o parayı napıcaksın? Ha sana soruyorum. FALLOUT3TE O KADAR PARAYI NAPACAKSIN? Çünkü bi işine yaramayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 2010 oldu halen fallout3.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 çöp kovasından emin değilim, çöpçüler gelip götürürse benden bilme. (:P) ama çekmece vs gibi yerlerdekiler kaybolmuyor, ben evimin dolaplarında cephanelik tutuyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya yok sadece para için değil. repair malzemesi işte mis gibi. bide güçlü aletler şöyle bir genel bakış yaptım. baya wot uyarayım bu arada oyunla alakalı gördüğüm artılar eksileri söyleyeyim. +hikaye yok resmen denmişti. okumuyosan yok hakkaten. notes kısmında ve npclerden özellikle bilgisayarlardan çok başarılı bilgi edinmek mümkün. ve derinden derinden veriyor bana oyun içerisinde baya özgür hissettirdi bu durum. -fallout2 oynarken bağıra çağıra gülerdim konuşmalara. bunda 1-2 kere ehe yaptım sadece. hiç espri yok. konuşmalar durgun. +harita inanılmaz. explore keyfi muhteşem. özellikle haritada geçen random eventler gayet keyifli olmuş. şöyle örnekleyeyim yıkık bir binanın en tepesindeyken sniperla bakınıyodum sağa sola ne tarafa gitsem diye. böle bir sesler duyuldu uzaktan o tarafa zoomladım. baya eşşek kadar bir yaratık bir yerleşim birime doğru gitmeye başladı. 1-2 kişiyi kesti binadalardan paladinler atlayıp savaştılar kestiler falan. baya film gibi uzaktan seyrettim bende eheh. -fps olarak hiç sevmediğim bir sistemi var. battlefield vietnam falan gibi. ne attığın kurşun hissi var ne başka bişi. vats hile gibi birşey. neyse 1 sene sonra oynayınca geç kalmış oldum tabi fakat oyun hakikaten keyifli. gameplay kötü bence fakat şu wasteland'i koyup 1 tane dürbün koyup explore et hocam deseler sadece onu oynayabilirim ben. öle bir aşık oldum manzaralara falan. birde random event olayı çok hoşuma gitti. rpg öğesi kalmamış oyunda dendiğinde en çok korktuğum tek seçenekli karmadan sıyrılmış falan bir fallout görmekti hiç öyle bir göremedim. karma aynen güzelliğini koruyor oyunda. gayet farklı seçenekler var görevlerde falan. oyunun EN büyük ve TEK eksiği o eski fallout dialoglarından mahrum olması. dialoğu kısmışlar yada yaratıcı bir kadro yoktu heralde bilmiyorum fakat onu dünyayı birebir fallout2 oynarken kafamda canlandığı gibi verebilmeleri muazzam olmuş. fakat fallout'u fallout yapan o dialoglar malesef yok. sadece tutup npc ekleseler dialogları renklendirseler şahanenin ötesi bir oyun olurmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Masaçuseste bi pizzacı müseccel marka ihlali yapmış. Bethesda haliyle dava açıyor ehuah http://i.imgur.com/3dCeE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 lol bununla ilgili perk lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 önceki yorumumda eksi olarak yazdığım oyunun hiç esprisi yok kısmını çekip çıkarıyorum. spoy thomas jefferson geyiği olsun. entellektüel supmutant olsun, republic of dave olsun, irwing geyiği olsun falan baya baya ekran başında yarıla yarıla oynadım. speech, int ve charisma vermeden oyuna başlanırsa fallout1-2'de de çok espri yakalanamıyordu. int+per+agi karakteri yapmıştım. yükseldi perklerle bobbleheadlerle falan. speech seçenekleri özellikle büyük komik. dumur üzerine dumur heleki little lamplight'taki çocuklar üzerindeki etkiler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 forum tarihinin en underrated oyunu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dave Cumhuriyeti evet başarılı. Ama sevgili vingthor bu oyun dandik. Ahanda kanıtı. SPEACH http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/Fallout3/ScreenShot127.jpg http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/Fallout3/ScreenShot76.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 axedice haklı inanılmaz dandik diyaloglar var beni oyundan soğutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 first person rpg diye oynayınca oyun berbat ötesi zaten. bütün olay skilli fps diye bakabilmek oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 semih cumhuriyeti geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 fallout1 ve 2'de de böyle dialoglar bulmak mümkün axedice. efsane olmasının önüne geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kötüden de öte aptalca diye nitelendirilebilecek diyaloglar var Fallout3'de ve malesef karakterler aptal olduğundan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 2 saaat oynadım sildim lan ne kötü oyunmuş. borderlands daha güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Vingthor said: fallout1 ve 2'de de böyle dialoglar bulmak mümkün axedice. efsane olmasının önüne geçemiyor. Arkadaşım bak argüman sunuyorum sonra bunları kanıtlarla destekliyorum, bi bakıma bilimsel çalışıyorum ben. Bulmak mümkünlerle, cinlerle perilerle olmaz bu iş. SSini alırsın ortaya koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 nisanda yirminci kez bitirdiğim oyunu sırf sana ss alıcam göt edicem diye tekrar mı başlayayım? bütün oyunu oynayıp sana ss mi alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Yess. Yeni bişeyler deneyebilirsin, çünkü oyun İYİ. Fallout3ü yeniden oyna da göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bitti fallout3. lvl30 yapıp tekrar başlamayı düşünüyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Fallout 3'ü serinin diger oyunlarıyla karsılastırmak,büyük hakarettir ya.Hakaretin hangi tarafa oldugunu anlamak zor olmasa gerek eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar