Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Eroge ayaklarını geçiceksin. Animeside de çeviri projesi de 2006 çıkışlı. Sende izledin. Zorlama, yırtılmasın. Hele hele bunlar bir google uzaklığındayken bu ayaklara hiç yatma. Selametle o zaman. Ayna karşısına geç de kendine söyle o lafları. 2 günlük oyunu kutsal savaşçı misali savunan sensin. 10 fırın ekmekle dediğin gibi olmayabilir o yüzden yemeni tavsiye etmiyorum. Birde obezite ile uğraşma. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler karnını doyuruyor herhalde ki sağa sola milletin ağzındaki incir çekirdeklerini saldırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 narsisizm alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 said: Fate/stay night (フェイト/ステイナイト, Feito/sutei naito?) is a Japanese eroge visual novel game created by Type-Moon, which was originally released on January 30, 2004, for the PC. It has been adapted into an anime television series, which was animated by Studio Deen and aired between January 6, 2006, through June 16, 2006. "google bir adım uzaktayken" demişsin, ben de faydalandım. esasla tümüyle alakasız bir konuya zorla demir atma çabaları çok gereksiz. e yazdıklarımı okumadıysan önceki sayfalara gidip bakarsın, bol keseden sallamaya gerek yok bu kadar. uzun uzadıya eleştirmişim oyunu, beklediğimden zayıf bulduğumu da söylemişim. viktor'a laf atayım derken durduk yerde bana sataşan sensin, alttan aldım espriyle cevap verdim, hepten tepeme çıkmaya çalıştın. sonra gelip saldırganlıkla suçluyorsun. ar damarı çatlamış gitmiş. aşırı alınganlığa verip hoşgördüm defalarca ama istismarın da bir sınırı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bu arada burda 2 gunluk oyuna galaksinin en iyi oyunu sahane olmus fallout 2 neymis ulan diye bagirip yerlere gokelre tasiya ntek post gosterin bakalim oynamadan zaman harcamadan "boktan" dersen savunurum haliyle cunki "boktan" olmadigi ilk 2 saatinde belli daikatana var bide o iste gercek boktan misal 1 saatten fazla oyniyana madalya takiyorlardi o derece sirf kendi istediginiz veya beklediginiz gibi olmamis diye kotu oyun diyip cope atmak cok yanlis, zevkler renkler vs vs o yuzden "bence" kelimesi cok onemli sence oblivion cok boktan bir oyun olabilir ama kesinlikle boktan bir oyun degil ama gidip daikatana ya cok guzel diyeni cehaletinden dolayi doverim misal sunu ayiramiyorsunuz RPG lere saldirirken 1-)benim istedigim, bekledigim gibi olmamis 2-)oyun kotu ilkinde sevdigin gibi bisey cikmaz hikayeyi oynanisi begenmessin ama oyun iyidir akicidir alir goturur ama seni tatmin etmez, o oyun kotu degildir ikincide oyun sana kendini oynatmaz, oynanabilirlik surunmektedir (tomb raider angel of darkness misal) grafikler yetersizdir ve en kral makinada bile kasar (gforce 2 de kasan ultima 9 mesela ki oyun ciktiginda gforce2 yoktu ve grafikleride zamanina gore hic ahim sahim degildi) hikaye cok bayiktir (orc baskininda hafizasini kaybeden gizemli yabanci) vs vs vs ikinci oyun kotu oyundur iste birinci oyun olarak gayet iyidir ama sen kilsindir %100 kusursuz birsey beklerken 2-3 hata gozune battigindan veya devam oyunu eski oyuna benzemediginden hayal kirikligina ugramissindir bide dikkat ettim su forumda 3-5 kisi bir RPG nin altina olmus bu oyun derse kafami kesicem cikan veya cikma asamasinda olan her oyuna deli gibi saldirip ordan oriya vuruyorsunuz eger yeni nesil bu akdar kotu ise birakin oynamayin yani kimse zorla baglayip oynatmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ya demekki neymiş. Birine çamur atmadan önce bir google search yaparsak bu kadar rezil olmazmışız. Bir dahaki sefere aklında bulunsun da boş yere rezil olma, değmez. Ne yazdığın önemli değil. Önemli olan nasıl 2 gün oynadığın bir oyunu cihad misali savunuyorsan, başkalarının da 2 gün oynadıkları oyunu istedikleri gibi eleştirebileceklerini anlaman lazım. O da olucak inşallah bir gün. Viktor irl görüştüğüm, muhabbet ettiğim bir arkadaşım. Şakadan da anlar ama hani senin kendi kelimelerinle bana söylediğin "belli bir samimiyetimiz oluştu sanıyordum" sözüne güvenmiştim ben. Demekki başkalarına sataşırken bu sözlerin arkadasına saklanıp, malum şakalaşma kendimizi hedef alınca çirkefliğe vuruyormuşuz. Tamam öyle olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 e o alıntıyla kim rezil oldu acaba, eski mesajında yazdığının hata olduğunu bile iddia etmedin zira. faraziyet üzerine konuşmuşsun çünkü sadece 2 gün oynayıp da cihad misali oyun savunmam haçlı seferi saldırısı yoksa. viktor'un dediği gibi saçmasapan gözünün üstünde kaşı var diye eleştirene karşı çıkarım, misalen o nma'deki yazı. evet belli bir samimiyetimiz oluştu sanıyordum, şakalaşma ile hakareti birbirinden ayırt edebilecek ehliyete sahip olduğunu varsaydığım zamandı bu. zaten bu başlıkta da şakalaşırken ben kendi mesajını alıntılayınca "ruh hastası mısın"lar dökülmeye başladı. viktor gibi diğer arkadaşlarınla bu denli 'samimi' mesajlaştığını da pek görmüş değilim henüz. beni irl arkadaşlarından daha canciğer mi kabul ediyorsun bilemiyorum orasını ama ben en eski arkadaşlarıma bile kendi sözümü hatırlatınca "ruh hastası mısın" demem, diyeni de görmedim. belki de benim acayipliğimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Hata olduğu apaçık ortada olduğu için, normal bir insanın hele hele FSNnin ne olduğunu bilen bir insanın sadece o hatayı görebileceği ve çok rahat anlayabileceği için düzeltmedim. Demekki insanlar yetemiyormuş, illa açıklama yapmak gerekiyormuş. Yazık tabi. O zaman tarih kitaplarını açıp haçlı seferi neymiş bir okuyup öğrenmek lazım. İnsanlar güzel buldukları yönlerini de söylüyorlar. Mesela ben ambiyansını ve doğru kullanıldığı zamanlarda müziklerini çok sevmişim. Geriye kalan yönlerini eleştirirken de örnek vermişim. İşte kimisine göre "ruh hastasımısın" demek, kimisine göre "lolicon"lukla suçlamak. İnsanların hakaret ve şaka anlayışları ne kadar farklıymış değil mi ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 köpeği aldıktan sora, bişeyler bulmak için gönderirseniz ve bu esnada ölürse geri alamıyorsunuz. göndermeyin o yüzden dursun yanınızda. lvl 19 u yarıladım 78 tane bölge açıldı haritamda o yukardaki haritaya göre anca yarısını falan bulmuşum lol lvl 20 de bi perk var, eğer vats la adamı indirirseniz size AP leri geri veriyor full olarak hemde, biraz godlike olmuş ama olsun zaten son lvl olmuşunuz :D repair ve energy weapons 100 oldu. itemları full repair edebiliyorsunuz elinizde yedeği varsa, yedek olanın kondisyonu da fark etmiyor yarıda bile olsa asıl silaha ekleniyor. power armorlar için, ben sadece "power armor" bulmuştum bi yerden buna brotherhood ve outcast PA ları eklenebiliyor tamir ederken diğer modelleri bilmiyorum henüz. zaten power armorun üstüne kırmızı şapka ve güneş gözlüğü giyiyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Norak said: köpeği aldıktan sora, bişeyler bulmak için gönderirseniz ve bu esnada ölürse geri alamıyorsunuz. göndermeyin o yüzden dursun yanınızda. lvl 19 u yarıladım 78 tane bölge açıldı haritamda o yukardaki haritaya göre anca yarısını falan bulmuşum lol lvl 20 de bi perk var, eğer vats la adamı indirirseniz size AP leri geri veriyor full olarak hemde, biraz godlike olmuş ama olsun zaten son lvl olmuşunuz :D norak nereden buldun köpeği söyler misin mad max yapcam da biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 @ Viktor Viktor said: oynamadan zaman harcamadan "boktan" dersen savunurum haliyle cunki "boktan" olmadigi ilk 2 saatinde belli 2 saatte oyunu çözdüğün gibi yazıyı da 2 sayfa okuyup bırakmışsın herhalde. Yazının sonu: eleman said: Overall, Fallout 3 is the best Bethesda game since Daggerfall and while it does have flaws, inconsistencies, and poorly thought through features (like the combat system), it has a lot of well done features and design elements, which, I'd say outweigh the flaws. RPGlere saldırmıyoruz, RPGlerde RPG öğelerinin başarısızlığını veya olmayan öğeleri değerlendiriyoruz. O beğenmediğin yazıda yapılan da bu. Yeni nesil RPGler dediğin gibi o kadar kötü. Güzel oyun olmayı başaran var ama gün geçtikçe RPG'den başka şeylere kayıyorlar. Kimisi FPS oluyor kimisi aksiyon. RPGyi es geçip tamamen FPS olan bile var ki benim favori oyunlarımdandır, Bioshock. Oblivion'dan FO3'e roleplay dozajını arttıran Bethesda sürpriz yaptı bile diyebiliriz. Viktor said: eger yeni nesil bu akdar kotu ise birakin oynamayin yani kimse zorla baglayip oynatmiyor Oldu, kapıyorum forumu, bundan sonra sadece beğenenler yorum yapacak. said: norak nereden buldun köpeği söyler misin mad max yapcam da biraz. dogmeat'in yeri Megaton'un kuzeyinde suyun öbür tarafındaki Scrapyard'da diye bir tanım yapmışlar ancak ben o bölede 3-4 gitmediğim yer açmış olmama rağmen ne Scrapyard'ı ne de Dogmeat'i bulabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 köpek minefield in güneyinde bi yer var scrapyard diye, araba mezarlığı, köpek orda, hatta şöle diyim big town dan sağa doğru çizgi çizin, minefield den aşağı doğru başka bi çizgi çizin, yaklaşık olarak 2 sinin kesiştiği yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 şöyle bi template ile ilerledim lvl 20 ye kadar . lvl 12-13 gibi immortal tribine girdi lvl 16 gibi enclave soldierlar max 2 atışta yatıyorlardı. crit yerlerse 1 4-5-8-6-9-4-3 statlar ile basladım science repair speech str harici hepsine +1 bbheadlerden geldi zaten ( birde enduranceı bulamamısım simdi fark ettim) skiller su sekilde , UO karakteri gibi oldu :P 6xgm comprehension + bol bol kitap okumanın faydası http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/skills.jpg perkler- bazıları cok gereksiz oldu ama alacak perk bulamadıgım leveller oldu intense training -6- per agi buffladım T51b + A3-21's Plasma Rifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kaede, 2002 yılında çıkan oyuna mod sadece o yıl boyunca mı yapılabiliyor? 2003'e geçince editör kendisini imha mı ediyor? yazıyı yazan sensin, çoğul ekiyle kullanmışsın üstelik. kaldı ki hedef saptırıyorsun ısrarla, morrowind'i sadece iki gün oynaman ve beğenmemen üzerine bir söz söylenmiş orada. sen saber modu var mı yok mu onun derdindesin hala. cidden ilginç. ben de güzel bulduğum yönleri övdüm, beğenmediğim kısımları eleştirdim. yazılan mesajlar önceki sayfalarda duruyor. tümüyle dayanaksız, desteksiz eleştirilere karşı durduysam bunu da gene örnekle yaptım. kıyas yapıldıysa ben de kıyasla karşılık verdim. yanlış anlaşılma olduysa özür dilediğimi belirtmiştim. hele hele anime ile içli dışlı bir insan nasıl ciddiye alabilir öyle şaka olduğu belli bir sözü bilmiyorum (çok daha az tanıdığım insanlardan çok daha ciddi sözler gördüm ve hala görüyorum bu forumda) ama çeşitli alınganlık seviyelerinde çok insan tanıdım. şakama tepki geliyorsa değiştiririm, öyle de yaptım zaten. ama nedense "kudurmuş tavşan", "anallık" ve bilumum diğer hakarete varacak sözleri sarfediyorsun o vakitten beri, intikam mıdır olay? çünkü daha az 'samimi'yken daha uygarca iletişim kurabiliyorduk. neyse tümüyle başlıkla alakasız mesaj atmış olmayayım, 1-2 tavsiye: - comprehension ve educated kesin alın ilk fırsatta. en az 8 int ile başlayın. - xp bonus veren, lvl aldıran perklerden uzak durun. 17 oldum ve 20 halde gezeceğim belli ki oyunun içeriğinin yarısı yapmadan. - god mode takılmak isteyen energy weapons, agi ve vats perklerine yatırımda bulunabilir. rokstanski'nin gösterdiği ekipmanı alınca ilk oyunlardaki gibi kralı gelse tanımıyorsunuz maalesef, gene keyif kaçırıcı derecede über olmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 fallout ile final fantasy vii 'nin dünyaları çok benzeşiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Fallout 1 i 4 kez 2 yi 2 kez bitiren Fallout tacticsden irensede oynayan RPGsinin kitaplarini 100 kere okuyan biri olarka gotum kalkmis halde bi kac sey solucem. Oyun yeni bitti ve cok sinirliyim. 1. Evet Vats sistemi basarilida eger oyun RPG ise ben niye hedef seciyorum ya oyunun yarisini turn based gecirdim sozde real time. Neden cunku normal sekilde yane real timde da targeting nerdeyse imkansiz. 100 Small Gunsla bilgisayarim takiliyo diye gotumdeki death clawi iskalamak cok koyuyor. 2. Oyunda evet binlerce yer binlerce item var belki ama o kadar sikici ki. Tane paradise fallsi yok ettim herkesi oldurudm koleligi ortadan kaldirdim belki ne degisti 0. Eski falloutlari dusunuyorumda repiniz dustu mu kimse sizi siklemezdi bu ne ya. 3. Oyun cok kopuk outcasts ne ise yarar eger anlastiramayacaksam ne anladim ben ayrilmalarindan. Gunlerce robot dediniz basimin etini yediniz ole kendiliginden caliscaksa neden bi gizem yaratma cabasi. 15 tane vault war 3 tanesi disinda oyunla alakali hic bi sikim yoksa neden bu kadar coklar. 4. Oyun 3D ve o kadar kotu bi fikir ki. Oyunda combata mi yogunlasmali cevreye mi bakmali anlayamadim. Her yerde bisi kovaamaktan cevreyi izlemek mumkun degil ki. Detaylari gormek felan. 5. Oyunun sonu nedir ya Oyunun sonu nedir ya . Baba Fawkes var yanimda adam 15 dakka once 77 radyasyon veren tunelde bana gitti GECK aldi geldi simdi 32 radyasyon vere 3 dugmeye mi basamayacak ne angut ya bu oyunu yazanlar. 6. Oyunda oblivion mongollugu devam etmekte sirf konsolda oynanabilsin diye 1680e 1050 ekrnda sadece 3 satir yazi. Iki item satcam diye yirtilan kic. Mongolluk resmen. 7. Science im yuz niye hala o angut oynu oynamak zorundayim. Ki en komigi 7 harflik olanlarda daha cok kelmie var 12 harf olan very hardlardan daha zor. Lock pickten soz etmicem bile ayni seyi 1500 kere yapmak disinda bi olayi yok zorluk aksiyon felanda deil az saga cevir az sola cevir bitti en zor kilit bile. Oyunda bi falloutsuluk var ama post apocalptic fps deselerdi keske yada rpg deselerdi ama fallout degildi bu. Mutant fare enclave ghoul diye 4 cesit dusman disinda dusman oyun olmayan sey fallout degil bence. Hepsi birbirinin ayni 1500 tane mutant kesmekten sikildim ya. Ama sonunda bitti ben gorevimi yapti uninstalla basarim direk Red Alert3 u yukler onu denerim belki o iyidir, Resmen uzuldum ya bu arada. Abi bu kadarkotu olmamaliydi son ya. Yane hane ben bole her sehrin gelecegini bekledim gene. Nede olsa koleligi yok ettim ghoul dusmanlarini temizledim ne bilem rivet citynin coulcilini deistirdim. Ama iste Fallout 3un ozeti bu. O kadar salak az etkiliyo ki hareketleriniz. Sacma sapan. Bu arada 626 tane save almisim 2 gb tutmus auheauheauh. Oyunun tek guzel yanida buydu zaten. Save ve load hizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Spoiler tagi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 2 gün yüklü kaldı diyorum. Modların çıkması 2007 yılında falan. Şimdi ben 2002 yılının oyununu 5 sene hiç oynamayıp, bekleyip, yükleyip 2 gün oynayıp sildim öyle mi ? Sam said: 2 gün oynayan da bethesda hakkında yorum yapmasın Ben sana haksız savunma yapıyorsun demedim asla. Oyundan zevk alırsın, başkalarının haksız yere eleştirdiğini düşünürsün, savunursun, eyvallah. Ama sadece savunursun yani çıkıp da "2 gün oynayan da bethesda hakkında yorum yapmasın" diyemezsin. Tekrar ediyorum; oyununu, firmanı yada herneyse savunma hakkını sonuna kadar kullan ama çıkıp da sen iki günlük oyunu savunma hakkını kullanırken insanların iki günlük oyunu eleştirme haklarını ellerinden almaya çalışma. Yanlış anlaşılma olabilir kişisel tercih söz konusu olduğunda. Senin için şakadır ama benim için lolicon olarak suçlanmak ağır hakarettir. Benim için "ruh hastasımısın?" diye sorulmak şakadır ama senin için ağır hakarettir. Ben fallout3 ü ne fallout devam oyunu olarak nede crpg olarak beğenmedim. Fallout devam oyunu olarak beğendiğim yanları güzel ambiyansı ve düzgün kullanıldığı zamanlardaki müzikleridir. Özellikle Rivet City hem ambiyans hem müzik olarak çok başarılı. Zayıf, başarısız yada eksik bulduğum yönleri - Özensiz, başarısız diyaloglar - Angut AI - Başarısız combat - Konsollaştırılmış skiller - Kötü konu - B type film gibi delik değiş kurgu - Basite indirgenmiş silah/zırh/cephane mantığı - Efsane silahların bulunmaması - Haritanın küçüklüğü ve noobliviondaki hatalarını düzeltelim derken ortaya çıkan 1km kare alandaki interracial orgy - GRIMDARK yapıcaz derken koyulaştırılan hava ve gamma kökleme sorunu - Özellikle kaplamalardak renk seçim başarısızlığı ve sonrasında oluşan arka planda kaybolan itemlar - Itemların yarısından fazlasının konteynırlara konmaması sonucunda oluşan pixel huntlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Oyunda muzik mi var ya? Ben niye duymadim radyodan sogudum resmen kapadim sessizlige asik oldum o derece sikildim muziksizlikten. Bu arada holodisk aramak ve dogru computer terminalleri bulma cabasi insanliktan cikartti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hangi oyunu hangi yıl oynadığını, oynarken hangi modu yüklediğini nereden bilebilirim? ancak senin verdiğin bilgiye dayanarak elbette ki. oyunu iki gün oynamış olman esas husustu. sen benim zevkime laf atmışsın, ben de senin zevkine laf attım. morrowind'i beğenmemeni, sadece 2 gün oynamanı örnek verdim. senin benim zevkimi eleştirmen ne kadar mantıklıysa, benim seninkini eleştirmem de o kadar mantıklı. bunlar kendi başına mantıklı mı değil mi, takdiri sana kalsın. senin için ya da benim için değişen şeyler olabilir ama genel bir anlayış var yine de. sağduyu var. ben alındığını görünce özür diledim, sen ise defalarca net ama kırıcı olmadan uyardığım halde tekrar tekrar agresif üslup kullanmaya devam ediyorsun. bana karşı kullandığın üslupla cevap verince hepten hakarete vardırıyorsun işi. daha önceden medenice anlaşabildiğimizi hatırlayınca anlam veremiyorum bu davranışlara. o eleştirilerin bazılarına katılıyorum, özellikle combat ile ilgili olanlar. expansion ile çözülmez herhalde ama dördüncü oyunda combat'ı düzeltip eski dmg/zırh sistemini geri getirebilirler umarım. dialog olayında zaten son yıllarda akılda kalıcı oyun yok, ondan ötürü beklentim düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 BonePART said: Bu arada holodisk aramak ve dogru computer terminalleri bulma cabasi insanliktan cikartti beni. of evet ya Sam said: - xp bonus veren, lvl aldıran perklerden uzak durun. 17 oldum ve 20 halde gezeceğim belli ki oyunun içeriğinin yarısı yapmadan. lvl 18 de yaptıgım tek sey gezmekti.. 19 olayım diye enclave bastım 19 oldugum an "here and now" aldım, 20 olup explorer (map acıyor bilmeyenler icin) amaç :) haritada random gezip yer kesvetmek bir süre sonra osmanlı iskencesi oluyor cünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bone said: Ama sonunda bitti ben gorevimi yapti uninstalla basarim direk Red Alert3 u yukler onu denerim belki o iyidir, =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Sağduyunu kullanıyorsan pekala gene kullanıp durumu anlıyabilirsin ki zaten anlamadığını sanmıyorum. Sırf şu forumdaki crpg konularına bana cevap attığın msjlarını körü körüne atmadıysan bilirsinki sert bir crpg ciyim. 2002 yılında çıktığı zaman ortalığı sarsan bir crpgyi "gelecekte bir VN çıkacak, bunun animesi olucak, orda bir karakter olucak çok popüler, sonra bunun modunu yapıcaklar da o gelince oynarım" diye 5 sene oynamadan beklediğimi düşünüyorsan tamam, haklısın, özür dilerim. İstediğin gibi zevkimi eleştirirsin, ona laf söyleyen yok. Farkındaysan Aria ya çamur attığın zaman da birşey demedim, direk kişisel zevkime hakaret ettiğin halde. 3. kez söylediğim şey sen kim olursan ol insanların elinden "eleştirme hakkını" alamazsın. Sam said: Sam 2 gün oynayan da bethesda hakkında yorum yapmasın insanların zevkini eleştirmek değildir. Sözünü geri alırsın, zevkimi istediğin gibi eleştirirsin. Genel anlayış ? Sağduyu ? Bunları sen mi söylüyorsun ? Bir insanı direk sübyancılıkla suçlamak ile "ruh hastasımısın?" diye sormayı bir mi tutuyorsun ? Medenice anlaşma dediğin şakaların şaka olduğunu karşılıklı anlamaksa açıklığa kavuştururuz olur biter. "ruh hastasımısın?" sorusu sana ağır bir hakaret olarak mı geliyor ? Öyleyse söyle bende özür dilerim bir daha da o tarz bir soru sormam sana ama karşılığında da senden en ufak bir kelime arası laf sokmadan kaçınmanı beklerim. Özellikle de dikkatini çekerim bu kadar geniş forum genelini kapsayan bir ortayol arıyorsan eski "forumlar arası farklı davranış/topic içindekiler topic dışına çıkmaz" mantığın bu konuya sökmez. Benim F3'ü bir fallout devam oyunu olarak yetersiz görmem, bir crpg olarak beğenmemem oyunu kötü yapmaz. Oyun bir konsol rpgsi veya fps/aksiyon olarak gayet başarılı olabilir. Yakın zamanda her iki türe ait de bir oyun oynamadığım için karşılaştırma yapmam doğru olmaz. Oyunun en büyük eksikliklerinden biri de 2D => 3D geçişini yaparken npc interaction konusunda 4 sene önce çıkan bir oyun kadar bile başarılı olamaması. Uzak zamanda türünün ilk örneklerinden Bloodlines ve yakın zamanda türünün son örneklerinden Mass Effect yüz ifadesi olayını çok güzel kotarmışken F3 hala oblivion copy/paste olarak çok başarısız olmuş bu önemli konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 mass eff. i geçelim 10 sene öncesinin talking headleri daha basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bi oyun için bu kadar kasmak... oyunu yapanlar burada eleştrienler/destek verenler kadar uğraşmış olsalar harbi über kalitede çığır açan bi oyun çıkardı. sadece onu belirteyim dedim. iyi ya da kötü alt tarafı 1 adet oyun be. çok iyi değil, çok kötü de değil ve -ne biliyim- hayat memat meselesi de değil. sadece kıçı kırık bi eğlence aracı işte. yok eleştirmeyin, beğeninizi sunmayın demiyorum, haşa zaten öyle salakça bir şey olmaz ama bu kadar kasmak garip geliyor. hem de alt tarafı bi oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 o denli derinlemesine bir analiz yapmak yerine senin sözüne güvendim, hoş gerçi sıkı bir crpg'ci olduğun da yine senin kendi sözün. her şekilde yazdıklarının doğruluğuna itibar etmem gerekiyor, ama gene aynı noktaya dönüyoruz: konu morrowind için saber modunun olup olmaması değil. hmm, "aria'ya çamur attığım halde (ki bu kişisel zevkine doğrudan hakaretmiş, çok enteresan) birşey dememişsin"? hadi bakalım bir önceki paragrafta dediğin gibi analiz edelim detayıyla yazdığını, çünkü bir cümlede üç ayrı desteksiz iddiayı belki de ilk defa görüyorum bu forumda: Sam said: zevk konusunda daha sözüm var aslında ama anime bölümüne ait olduğundan tek cümleyle geçeyim. aria'nın saber modu yok mu? (:P) çamur nerede? önceki "sevilen ama sevemediğiniz oyunlar" hakkındaki konuşmalara bakınca buradan çıkacak fikir olsa olsa "çok sevdiğin halde ben sevemedim" olur. 'zevkine doğrudan hakaret' diyorsun, bakalım evvelden sen ne demişsin, durduk yerde: Kaede said: Hani Sam'in zevkinin dandikliğini sağır sultan da biliyorda sen zevkime doğrudan hakaret etmemişsin, ben etmişim, öyle mi? ve en son "... halde birşey demedim" kısmına geldik: Kaede said: Anime konusuna hiç girme. 10 fırın ekmek yemen lazım tartışma randevusu isteyebilmek için. 8-) lolicon'u sübyancılıkla bir mi tutuyorsun orasını bilemiyorum ama hemen google iki adım ötede, açıp bakıyoruz: said: In Japan, the term describes an attraction to young girls,[3] or an individual with such an attraction.[4][5] Outside Japan, the term is less common and most often refers to a genre of manga and anime wherein childlike female characters are depicted in a suggestive manner. ha devamlı "günlük loli dozu *insert anime boldly tagged on anidb as pantless lolis* *insert smiley galore*" diye mesaj atarsan anime bölümüne, er ya da geç böyle bir şaka karşına gelecektir. sübyancılık suçlaması olarak addedeceksen, gocunacaksan, neden malzeme veriyorsun o halde? ne var ki şans eseri aşırı tepki verdiğin kişi "çok umrumdaydı" demek yerine "kırdıysam özür dilerim" demeyi tercih etti. özür ile kapanmadıysa olay, ille ki ödeşmek istiyorsan şimdiye kadar çoktan ödeşmiş olmamız lazım. benzer ama çok daha kaba bir şaka yaptın geçenlerde, o da yetmedi anlaşılan. "sen en ufak bir :S laf sokma, ben de hakaret etmeyeyim" teklifine cevabım şu: ünlem kullanırız, modlar bizim yerimize karar verir ne hakaretmiş, ne hakaret değilmiş. "sana göre özgürlük savaşçısı, bana göre terörist" subjektivitesine maruz kalmamıza gerek yok daha fazla. homm için başlayan kan davasını fo3'te devam ettirmeye, wow tartışmasındaki hıncı anime bölümünde çıkaranı tolere etmeye niyetim yok şahsen. bir başlıkta okuduklarım retinama kazınmıyor crt ekran gibi nihayetinde, book of grudges da tutmuyorum. oyun rpg ve rpg olarak maalesef önceki oyunların potansiyelini kullanamamış. ulaşabileceği başarıdan uzak. söylediğin oyunlar mimik açısından çok daha iyi, en iyileri zaten 3d rpg'ler arasındaki. başarılı olduğu yönler gene oynamama yetiyor ama ziyadesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar