asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 inekse de gaza basınca uçmaz mısın? ya da ne bileyim takla atmasın araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 harika bi video harika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kız fena yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 gözlerim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 AYH İYRENÇSİNAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 asinanyavuz said: inekse de gaza basınca uçmaz mısın? ya da ne bileyim takla atmasın araba? inekte belli bi hızdan sonra hem inek yattara olur hem araba. Seni bilmem emniyet kemeri var, airbagi var da. Bizim başımıza gelmişti, ben çocukkene arka koltukta iki koltuğun arasından yolu izliyordum kafayı ön cama koymuştum hoş değildi. Arabanın önü pert tabi, bi de ineğin parasını ödedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 said: su videonun tvlerde 10 gun donmesi insanlar uzerinde ne kadar etki yapar cidden merak ettim. ve neden bunu bizim de yapamıyor oldugumuz hakkında ciddi dusuncelerim var. kaç 10 gün bu ülkede 1 sene falan dönmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 10 sene boyunca her ay 1 kez dönse anca aklına işler bizim milletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 2.05 teki parçacık tokuşturma cern i aşmış Bu fon müziğiyle daha fazla devam edemiyeceeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 video da snickers reklamı var?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bazen video yerine reklam açıyor tekrar dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 said: Benim sonum da bunlardan biri olucak. Bu ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLM EHUE mantığı oldukça istediğin kadar yayınla bunu. Dikkatli olan adamı ekstra dikkatli yaparsın anca, geri kalan trafik ayılarına vız gelir tırıs gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ya kör kütük sarhoşken araba kullanan bir adam ölse üzülmem açıkça söylüyorum (tanıdığım biri değilse diyeyim tabi..). Hoş gerçi video çarpıcı bir şekilde çakır keyif birinin bile hızlı giderken nasıl kaza yapabileceğini gösteriyor o ayrı, kör kütüğe gerek yok. Ama sorun genelde onların ölmesi değil zaten videoda bunu insanların gözüne sokmaya çalışıyor küçük çocuk olsun, arkadaşın olsun, birilerinin sevgilisi olsun. nafile ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Alkol şart değil, başkalarının hayatını, huzurunu önemsemeyen insan gayet ölebilir, üzülmek bir yana iyi olur hatta. Yeter ki yanındaki veya karşıdaki insanlara bişey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Selam, Aket-Atum said: köpeğe çok takılmışız demir bükey abinin çok net "hayvan gördünüz mü fren yerine gaza basın" lafı vardı. frene basılırsa arabanın önü yere iner ve hayvan kaputtan yuvarlanıp camı kırar ve şöföre çarpar. hele inek falansa..of of Her türlü çarpışma durumunda şu yapılır; Aracı/cismi fark edince fren yap(pedalın dibine kadar bas) Tam çarpacağın an ayağını frenden çek ve gaz ver. Frenlemeyle aracın hızı düşer fakat bu esnada da aracın burnu öne yatar. Kamyon tarzı kazalarda altına girme riski uyandırır. Bu sebeple çarpmadan önce ayak frenden çekilip gaz verilir ve aracın burnu aniden kalkar fakat okadar sürede araç hızlanmayacağı için çarpmanın şiddetine çok fazla etkisi olmaz. Bu pratiğe sahip olmak zor ama AS900'e çarpan biri olarak işe yaradığını söylemem gerek. ABS'li araçlar frenleme esnasında şerit değiştirebilirler. Araç kontrolde kalır. Tabi bu tarz bir atraksiyon için çevrenin de müsait olması şart. 100-120km/h hızla giderken topuk fren eşliğinde ani şerit değiştirmeyi deneyin, biraz adrenalin salgılıyorsunuz ama aracınızın ne yapabileceğini görüyorsunuz. Kimse kaza anında d20 sallamak istemez sanırım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Aslında gençlere hitap ettiği kısımda kardeşim bayağı bi etklendi.Elinde telefon çat çat mesaj yazarak gezmez artık sokaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar