GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hani bir birayla sarhoş olduğunu hisseder ya insan bazı anlarda çok mutlu oluyorum ben öyle anlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 görüntülerimiz ikinci yarıdan, bülent.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ucuza sarhoş olduğun için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sıkıldım içkiden artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bülentşişirdi topu ilerde hakanyükseldi, arifortaladı, hasançektitopu, bu dakikilarda galatasaray oyunu rakipsahaya yığıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bu sefer sağ kanattan geliyor galatasaray.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 uğurtütüneker aldı topu, füleli adımlarla ceza alanına girme çabası içerisinde, sıfıraindi, şimdi top kaleye şandellendi, engindentekyumruk, dönen topa prekazi mükkkemmmel vuruyo ve çatal diye tabir edilen yere postalıyor topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sana gwen dersem sanırım seni mutsuz etmiş olurum. ama içkiden zevk almanın tek yolu tek başına içmek. muhabbet amaçlı içmekten tiksiniyorum. kendimi bulamadıktan sonra ne manası var? kaldı ki iki birada sarhoş olurum. insanlar özeniyolar bana, sarhoş olmam çok kolay. ama zamanla hayvan gibi içsem de sarhoş olamicam. sen sarhoş olduğunu sanıp mutlu ol, ben sarhoş olup geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sabah bi kitapçıya gidin Jack london Bir Alkoliğin Anıları (john barleycorn özgün adı) okuyun iyi gelir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 şu an içtiğimden değil, içmiyorum bayadır.. tatilim bittiğinden beri adam gibi içemiyorum zaten.. bizimkisi sadece tatlı bir aşk hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Gwin ne sevecen bakmışsın öyle şişeye eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 baktım sonra da ağzıma aldım şişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yok gülmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 abi şişenin ağzında ne işi var!?! adsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 gerçekten almışsın abi. benimde ilk nargile deneyimim öyle.köklemiştim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oper said: ucuza sarhoş olduğun için mi? iç iç iç para kalma hala sarhoş olma ne kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 iç iç iç iç biraları biraları sat sat sat sat deli gibi deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 iç iç biraları sidik kesen dolsun git onları boşaltıcak yer ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar