Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Echoes of War!

Seru

Öne çıkan mesajlar

Baslik acildi mi bilmiyorum ama acikcaasi beni cok sevindiren bir yenilik olmus. Efendim Blizzard Entertainment su ana kadar piyasaya surdukleri 3 ana oyunun (Warcraft, Starcraft ve Diablo) muziklerini Sydney Orkestrasina tekrar yorumlatmislar aralara Japon sanatcilarda katilmis. Sitelerinde su an 4 sample bir de IGNden indirilebilen baska bir eser var. Ben dinlediklerimden diablo haric digerleri tek kelime ile mukemmel olarak tanimlayabiliyorum. Ozellikle benim gibi Starcraft'a senelerini vermis biri icin No Matter the Cost adli sarki muthis oldu, davullarla yeniden duzenleme sahane olmus. sitesi www.echoes-of-war.com dinleyenlerden yorumlari bekliyorum. Bu Blizzard artik sildi supurdu her seyi el attiklari hicbirseyde basarisiz olmuyor adamlar, bravo diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...

bugün elime geçti Echoes of War : Legendary Edition :D
tek kelime ile mükemmel kutusu söyle söyliim , ince uzun bi zarf gibi esnettiğinizde icireği cikartebiliyorsunuz ancak ince kartonet gibi bişey.
paketten cıkanlar :

2 müzik cdsi, bonus dvd kartonet şeklindeki concept artlar harika zaten
(arthas, dk , sc marine , diablo) yüzeyi pürüzlü bir paketleme kullanmışlar (wow CE paketleri gibi)

müziklerde ciddi epik olmuş emience yi tebrik etmek lazim. şu an icin favorilerim :

warcraft albümünden (CD 1)
The Betrayer and the Sun King
Vision of the lich king güzel çalışma ama açıkçası biraz hayal kırıklığı yaratti diğer parçalar ile kıyaslayınca çünkü nerdeyse 1-1 aynısı wow-wotlk açılış müziğinin. pek fazla yorum katmamış eminence.

sc & diablo (CD 2)
no matter the cost : harika müzik bitmeden gazı aldım eve gittiğimde ilk işim starcraft a dalmak olcak. 3.55 ten sonrası biraz klasik james bond müzikleri havası verdi bana ;p
en taro adun : sc:bw protoss cinematic müziğinin yorumlanması ile başlıyor ve güzel bir credit müzik melodisi ile devam ediyor, tam protoss hayranları için :) açıkcası protossların müzikleri fln bana hep bi şey havası vermiştir "esas oğlan bunlar" ;p hani bütün hikayeye son noktayı protosslar koycak gibi geliyor hep ehehe.
victorious but not unscarred sc: broodwar - aria parçasının yeni versiyonu. parçayı yorumlayan bayanın sesi müziğe çok daha uygun olmuş bu sefer, aria kötü değildi kesinlikle, benim favori starcraft parçamdır ama bu daha iyi :)
the hyperion overture blizzard ın starcraft 2 tanıtım müziği , 10 nümero :D
eternal conflict 2.00 dan sonrası icin konusuyorum... aldı götürdü beni ^_^ tristram desem ztn yeterli herhalde ;p (tristram ın müziğini diablo 3 e koymazlarsa ztn hayatlarının en büyük terbiyesizliğini yapar blizzard :D )
son 2 parça da yine diablo 3 ten müzikler sanırım ben biraz alışamadım kulak aşinalığı olsa gerek farklı geldi sevdiimi söyleyemem. Kısacası , klasik müzik seviyorsanız ve blizzard favori oyun firmanızsa affetmeden bulun bi yerlerden :D

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bir ay kadar önce dinlemiştim. Şimdi arşivden çıkartıp tekrar bir dinledim.

Güzel değil bence, düzenlemeler idare eder, ama orkestra ruhsuz, yavan geldi bana. Kompozisyonlar bazı yerlerde parlıyor ama bir bütünlük yok parçalarda. Soundtrack işte ama Philip Glass ya da Zimmer kalitesinde değil kesinlikle, ancak kitap falan okurken dinlenebilir, tek başına sıkıcı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Starcraft çok ilginç olmuş. Bence oyunlardan daha iyi değil çünkü orkestrayla müziğin esasen hedeflediği atmosfer tutturulamayabiliyor. Ona göre cutscene ağırlıklı seçmeleri isabetli olmuş.

Mashleri gereksiz buldum.

Genel olarak oyun müziklerinin yerine dinlenilecek bir albüm değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...