pogodi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 llama sen yabancı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Llama said: funq said: kordonda kıyıdaki o yerde oturup içerken kalkmadan yapılabiliyor :D son damlada dona değil paltolona geliyor dizlerinin üstüne çök hiç bi yere gelmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hardter manda bulusmasında kordon da size koprualtına ıserken ceza kesmıslerdi de mi,yanlıs mı hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 nutella yerim said: hardter manda bulusmasında kordon da size koprualtına ıserken ceza kesmıslerdi de mi,yanlıs mı hatırlıyorum :) ewt ama bana kesılmedi hızlı ve pratik çözümlerle yırttım ben karakolada arkadasları götürüyorlar dıye gıttım zevk için yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bılmıyom oldu bi 2 sene,ben seni de almıslardı diye hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 nutella yerim said: bılmıyom oldu bi 2 sene,ben seni de almıslardı diye hatırlıyorum :) beni almadılar ben kendım bindim arabaya polis dedı sen nıye geliyorsun dedım abi arkadaslar yanlız kalmasın dıye hey allahım kımlerle ugrasıyoruz dedı kapattı kapıyı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 pogodi said: llama sen yabancı mısın? neye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 nutella yerim said: bılmıyom oldu bi 2 sene,ben seni de almıslardı diye hatırlıyorum :) bizide plastık mermi atmişlardı alsancakta karanlık sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bak iyi geldi aklıma şu ÖSS bitsin yapıcam gidip yalnız içmeyi bakarsın yeni insanlarla tanışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Llama said: nutella yerim said: bılmıyom oldu bi 2 sene,ben seni de almıslardı diye hatırlıyorum :) bizide plastık mermi atmişlardı alsancakta karanlık sokakta darp a girer o sorun degil,alsancak arka sokaklar soz konusu oldu mu toto yu kaptırmak var isin ucunda kardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 1 - 1.5 saatin üzerine tek başınıza oturursanız sonra tek başınıza olmuyorsunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bi gün denemek istiyorum gerçekten. o yalnızlık duygusunu daha da kamçılamamaması lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Yalnız olmakla tek başına olmak arasında bayağı fark var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hem yalnız hem tekbaşına olmak bi yere kadar kabul edilebiliyo mesela. ama tek başına olmayıpta yalnız olmak koyar gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Alexi_Septimus said: 1 - 1.5 saatin üzerine tek başınıza oturursanız sonra tek başınıza olmuyorsunuz zaten. çok ekmeğini yiyenlerde bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Eski avcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 icmekten ote yalnız bisiler yapmaktan keyif alıyorum ben. kendinle basbasa kalmak guzel bır olay(balık tutmak harıc stres yapıor o bende) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 balık tutmakla barda yanlız oturmak çok paralel esasen düşünürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 o yuzden belirttim sevgili umur bey...ama barda otururken ickim gelmedi aha bitti napıor bu barmen diye evham yok. balık oyle mi lan saatlerdir oturuyorm bi bok tutumazsam ne gulerler bana. hah bisi kıpırdadı.... toplatopla off aman olmadı kactı meret.tutarsın bi tane minicik cıkar.sen misin yani saatlerdır ugrastıgım der atarsın...ya da benim balık tutmayı ogrenmem gerekior olabilir.bilemiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 mesela şu saatte gitsem bi masada iki bira çaksam gelsem nası olur evet yaa super olur bi bahane bulmalıyım pişamalarımı çıkarmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Başına şöyle bir olay da gelmiş bir insan olarak ben artık iflah olmam herhalde Pazartesi akşamı okuldan çıkıp gidip bara bir bira içeyim öyle koyulayım ödev yapmaya dedim Bara gidip 70 liğimi söyleyip son sigaramı yakmış oturuyorum Sigaranın ve biranın yarısına geldiğimde kulak skertici bir ses ve göz alıcı bir ışık tüm barın dikkatini üzerime çekti ağzımda çiçek gibi açılmış sigarayla kalakalmış vaziyetteyken ben evet eşşoğlueşşek şakası belki ama naparsın işte o vakitten sonra eşşoğlueşşekler deyip biranı içmeye devam etmekten başka yapabilecek bir şeyin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Hardter said: Llama said: funq said: kordonda kıyıdaki o yerde oturup içerken kalkmadan yapılabiliyor :D son damlada dona değil paltolona geliyor dizlerinin üstüne çök hiç bi yere gelmez :D ya da şortun paçasından... off tamam tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 pişama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ahah karpuz7 barda tek başına içerken başına gelebilecek belki en kötü şey ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 irin said: o yuzden belirttim sevgili umur bey...ama barda otururken ickim gelmedi aha bitti napıor bu barmen diye evham yok. balık oyle mi lan saatlerdir oturuyorm bi bok tutumazsam ne gulerler bana. hah bisi kıpırdadı.... toplatopla off aman olmadı kactı meret.tutarsın bi tane minicik cıkar.sen misin yani saatlerdır ugrastıgım der atarsın...ya da benim balık tutmayı ogrenmem gerekior olabilir.bilemiyorm Sen beni nerden tanıyorsun yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar