Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bardaki tek başına

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Llama said:
funq said:
kordonda kıyıdaki o yerde oturup içerken kalkmadan yapılabiliyor :D

son damlada dona değil
paltolona geliyor

dizlerinin üstüne çök hiç bi yere gelmez :D
Mesaj tarihi:
nutella yerim said:
hardter manda bulusmasında kordon da size koprualtına ıserken ceza kesmıslerdi de mi,yanlıs mı hatırlıyorum :)

ewt ama bana kesılmedi hızlı ve pratik çözümlerle yırttım ben karakolada arkadasları götürüyorlar dıye gıttım zevk için yani :)
Mesaj tarihi:
nutella yerim said:
bılmıyom oldu bi 2 sene,ben seni de almıslardı diye hatırlıyorum :)

beni almadılar ben kendım bindim arabaya polis dedı sen nıye geliyorsun dedım abi arkadaslar yanlız kalmasın dıye hey allahım kımlerle ugrasıyoruz dedı kapattı kapıyı:)
Mesaj tarihi:
nutella yerim said:

bizide plastık mermi atmişlardı
alsancakta karanlık sokakta
Mesaj tarihi:
Llama said:
nutella yerim said:

bizide plastık mermi atmişlardı
alsancakta karanlık sokakta

darp a girer o sorun degil,alsancak arka sokaklar soz konusu oldu mu toto yu kaptırmak var isin ucunda kardasın
Mesaj tarihi:
icmekten ote yalnız bisiler yapmaktan keyif alıyorum ben. kendinle basbasa kalmak guzel bır olay(balık tutmak harıc stres yapıor o bende)
Mesaj tarihi:
o yuzden belirttim sevgili umur bey...ama barda otururken ickim gelmedi aha bitti napıor bu barmen diye evham yok.
balık oyle mi lan saatlerdir oturuyorm bi bok tutumazsam ne gulerler bana. hah bisi kıpırdadı.... toplatopla off aman olmadı kactı meret.tutarsın bi tane minicik cıkar.sen misin yani saatlerdır ugrastıgım der atarsın...ya da benim balık tutmayı ogrenmem gerekior olabilir.bilemiyorm
Mesaj tarihi:
mesela şu saatte gitsem bi masada iki bira çaksam gelsem
nası olur evet yaa super olur
bi bahane bulmalıyım pişamalarımı çıkarmak için
Mesaj tarihi:
Başına şöyle bir olay da gelmiş bir insan olarak ben artık iflah olmam herhalde

Pazartesi akşamı okuldan çıkıp gidip bara bir bira içeyim öyle koyulayım ödev yapmaya dedim
Bara gidip 70 liğimi söyleyip son sigaramı yakmış oturuyorum

Sigaranın ve biranın yarısına geldiğimde kulak skertici bir ses ve göz alıcı bir ışık tüm barın dikkatini üzerime çekti
ağzımda çiçek gibi açılmış sigarayla kalakalmış vaziyetteyken ben

evet eşşoğlueşşek şakası belki ama naparsın işte o vakitten sonra eşşoğlueşşekler deyip biranı içmeye devam etmekten başka yapabilecek bir şeyin yok
Mesaj tarihi:
Hardter said:
Llama said:
funq said:
kordonda kıyıdaki o yerde oturup içerken kalkmadan yapılabiliyor :D

son damlada dona değil
paltolona geliyor

dizlerinin üstüne çök hiç bi yere gelmez :D

ya da şortun paçasından...

off tamam tamam
Mesaj tarihi:
irin said:
o yuzden belirttim sevgili umur bey...ama barda otururken ickim gelmedi aha bitti napıor bu barmen diye evham yok.
balık oyle mi lan saatlerdir oturuyorm bi bok tutumazsam ne gulerler bana. hah bisi kıpırdadı.... toplatopla off aman olmadı kactı meret.tutarsın bi tane minicik cıkar.sen misin yani saatlerdır ugrastıgım der atarsın...ya da benim balık tutmayı ogrenmem gerekior olabilir.bilemiyorm

Sen beni nerden tanıyorsun yahu?
  • Yeni Oluştur...