Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bardaki tek başına

Llama

Öne çıkan mesajlar

o yuzden belirttim sevgili umur bey...ama barda otururken ickim gelmedi aha bitti napıor bu barmen diye evham yok.
balık oyle mi lan saatlerdir oturuyorm bi bok tutumazsam ne gulerler bana. hah bisi kıpırdadı.... toplatopla off aman olmadı kactı meret.tutarsın bi tane minicik cıkar.sen misin yani saatlerdır ugrastıgım der atarsın...ya da benim balık tutmayı ogrenmem gerekior olabilir.bilemiyorm
Sosyal ağlarda paylaş

Başına şöyle bir olay da gelmiş bir insan olarak ben artık iflah olmam herhalde

Pazartesi akşamı okuldan çıkıp gidip bara bir bira içeyim öyle koyulayım ödev yapmaya dedim
Bara gidip 70 liğimi söyleyip son sigaramı yakmış oturuyorum

Sigaranın ve biranın yarısına geldiğimde kulak skertici bir ses ve göz alıcı bir ışık tüm barın dikkatini üzerime çekti
ağzımda çiçek gibi açılmış sigarayla kalakalmış vaziyetteyken ben

evet eşşoğlueşşek şakası belki ama naparsın işte o vakitten sonra eşşoğlueşşekler deyip biranı içmeye devam etmekten başka yapabilecek bir şeyin yok
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
o yuzden belirttim sevgili umur bey...ama barda otururken ickim gelmedi aha bitti napıor bu barmen diye evham yok.
balık oyle mi lan saatlerdir oturuyorm bi bok tutumazsam ne gulerler bana. hah bisi kıpırdadı.... toplatopla off aman olmadı kactı meret.tutarsın bi tane minicik cıkar.sen misin yani saatlerdır ugrastıgım der atarsın...ya da benim balık tutmayı ogrenmem gerekior olabilir.bilemiyorm

Sen beni nerden tanıyorsun yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...