eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Kokoreçin babası... türkiyenin kuzeyi bilmez... ama çok lezzetlidir... iş biçimi anlatmaya geldimi akan sular durur... hatta resim koim... şırdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 benim çekimim hakları saklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 nası yeniyo bu. ısırarak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 peçeteye sarıon... üstüne bi sürü baharat atıon... gece 4 gibi yiyion :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sonra yok efendim kolestrolden öldüm yok kalbim durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Çok yakışıklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yok gayet sağlıklı bi yemek... walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oha her türlü sakatatı severim ama şu hiç yenesi gelmedi ya, güneyden değilim diye mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 funq said: oha her türlü sakatatı severim ama şu hiç yenesi gelmedi ya, güneyden değilim diye mi :D bi kere yiince devamı gelio... adanada her tarafta yenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Her defa aklıma aynı espri geliyor yetti artık kendim bile sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Abi görünüş itibariyle a s d f g! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dedim ya şeklini tarif etmek... hele kız ortamında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Cons said: sonra yok efendim kolestrolden öldüm yok kalbim durdu. şunca yıldır yerim hala ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yalnız benim adanalı bi arkadaşım şırdanı aynı sizin gibi anlattı demekki tüm adanalılar şırdan konusunda tamamen aynı davranıyor kullandıkları kelimelerden kurdukları cümlelere kadar! OHA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bizi biz yapan şey şırdan... şırdan sayesinde kontrol edebiliyoruz kendimizi.. tehdit ediyoruz kendine gelmezsen seni şırdancılara veririm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 eregorn2 said: dedim ya şeklini tarif etmek... hele kız ortamında :D lahana sarmanın iricesi.. basit bi anlatım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dasaaa ilk bu mu geldi cidden aklına şırdan dendiğinde? =)hadi ordan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dasaaa said: eregorn2 said: dedim ya şeklini tarif etmek... hele kız ortamında :D lahana sarmanın iricesi.. basit bi anlatım yani öle anlamayan da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sıralama yapmadan aynı anda geliyor düşünceler aklıma.. multithreading böle bişi işte.. kıza böle anlatılır arkadaş.. forumdan ban mı yedirecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ban bize uzak olsun... ama insan adanalı olunca ve haftada bi kaç kez şırdan yiyince, dışardakilerin bunu bilmemesi garip gibi gelio... sanki bütün türkiye şırdan yio ve sevio gibi hissedion... arkadaş çevresinde şırdana verilen isim belli olduu için şehir dışındaki bilmeyenlerede öle anlatılıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Çikolatalı puding gibi birşey aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 böle junkerli topoğrafya atlası gibi bişi ama içinde losterol ve verbatimi yok sanki.. hah aynen öle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ne güzel tanım öle... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 öf zorla yedirttiydi bana adanaya gittiğimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar