Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero World Tour: Bundle

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

ezgi getiremez. paket harbiden cok buyuk yazik kiza. Teker teker getirin iste.

Gitar packler genelde tertemiz 50 dolar falan oluyor max, 40 $ da shipping, etti sana 150 lira. Sonra davul getirt ayni sekilde, bi 150 daha, en sonunda da tek gitar getirt (20$'a bile bulursun tek gitar, oyunsuz) gg hf no rmk, toplam 400-450 liraya zafer sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

ezgi getiremez. paket harbiden cok buyuk yazik kiza. Teker teker getirin iste.

Gitar packler genelde tertemiz 50 dolar falan oluyor max, 40 $ da shipping, etti sana 150 lira. Sonra davul getirt ayni sekilde, bi 150 daha, en sonunda da tek gitar getirt (20$'a bile bulursun tek gitar, oyunsuz) gg hf no rmk, toplam 400-450 liraya zafer sizin.

ebay.co.uk den alırsam shipping o kadar gelmez heralde, yollayanlar var sanırım parçalarını.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Kaan, Ezgi beni ziyarete gelicek, okul acilirken donucek. Sana getirebilir bitane istersen.
Fakat

1- ezgiyi ikna etmek lazim
2- birinci hallolur da, bu daha buyuk sorun: senin eylul sonuna kadar beklemen lazim. ben olsam beklemezdim sdf

Eylül çok uzak abi, bir de Ezgi'ye yazık hakkaten.

Düşün yani, Ezgi ibnesine yazık diyorum ben, o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
rock band'in gitarı, guitar hero'nun da davulu daha cok hosuma gidiyor benim, yalnız guitar hero'ya gore daha kaliteli oldugu pek inandırıcı gelmedi =), evde sapık gibi calıyorum her gun (ses problemi yok neyse ki), hic bir sorun vermedi simdiye kadar, ilk geldiginde hassasiyet problemi vardı, onu da yine red octane'i cıkarttıgı programla duzelttim... rock band'in davulundaki pedalın kırılma olayı bayagı yaygındı abi, malzeme kalitesi olarak kotuydu bayagı, rock band 2'de degistirmis olabilirler, denemedim hic ama dedigim gibi hic sorun vermedi gh seti bu zamana kadar, ki yurtdısından getirilirken davulun yattara olması agır yalan =), ozel kargoyla da almadım yani, us posta'yla getirttim direk(ha kaliteliler =), amerikadan istanbul'a gelmesi, istanbul'da evime gelmesinden kısa surdu ehueh), tum parcalar da sapasaglam geldi, ama gorunus olarak o ekstra zillerle rock band 2 seti daha zevkli olabilir calması =)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...