kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Penthesilea said: ekran karti ve/veya islemci yetemiyodur / fazla isiniyordur doğrudur ısınıyodur yav burda hava çok sıcak bide oda iicene beter bi temizlesem belki farkeder ama bakarız çaresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ezgi getiremez. paket harbiden cok buyuk yazik kiza. Teker teker getirin iste. Gitar packler genelde tertemiz 50 dolar falan oluyor max, 40 $ da shipping, etti sana 150 lira. Sonra davul getirt ayni sekilde, bi 150 daha, en sonunda da tek gitar getirt (20$'a bile bulursun tek gitar, oyunsuz) gg hf no rmk, toplam 400-450 liraya zafer sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 adamın maaşı artıyo ya oh kebap al bakalım azmo bi 5 milyon borç versene desek nah çekersin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Osman, dolar yazdım diyerek de sıyrılmaya çalışma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Azmodai said: ezgi getiremez. paket harbiden cok buyuk yazik kiza. Teker teker getirin iste. Gitar packler genelde tertemiz 50 dolar falan oluyor max, 40 $ da shipping, etti sana 150 lira. Sonra davul getirt ayni sekilde, bi 150 daha, en sonunda da tek gitar getirt (20$'a bile bulursun tek gitar, oyunsuz) gg hf no rmk, toplam 400-450 liraya zafer sizin. ebay.co.uk den alırsam shipping o kadar gelmez heralde, yollayanlar var sanırım parçalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Penthesilea said: Kaan, Ezgi beni ziyarete gelicek, okul acilirken donucek. Sana getirebilir bitane istersen. Fakat 1- ezgiyi ikna etmek lazim 2- birinci hallolur da, bu daha buyuk sorun: senin eylul sonuna kadar beklemen lazim. ben olsam beklemezdim sdf Eylül çok uzak abi, bir de Ezgi'ye yazık hakkaten. Düşün yani, Ezgi ibnesine yazık diyorum ben, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ne biçim post kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 japon yeni yazıcaktım unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ne biçim post kasmışsın hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 aynı ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 essek olusu gibi seyi kiz nasil getirsin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 post kasılıyomuş burda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 doğru mu ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 rock band 2 almaya karar verdim ben, cok daha iyi diyolar ekipmanlarina guitar heroya nazaran. bi de ek zil satiyo bi sirket 40 dolara mi ne, ondan alicam hele yurt disindan getirecek arkadaslar, davul falan yattara oluyomus direk, elinizde patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 rock band'in gitarı, guitar hero'nun da davulu daha cok hosuma gidiyor benim, yalnız guitar hero'ya gore daha kaliteli oldugu pek inandırıcı gelmedi =), evde sapık gibi calıyorum her gun (ses problemi yok neyse ki), hic bir sorun vermedi simdiye kadar, ilk geldiginde hassasiyet problemi vardı, onu da yine red octane'i cıkarttıgı programla duzelttim... rock band'in davulundaki pedalın kırılma olayı bayagı yaygındı abi, malzeme kalitesi olarak kotuydu bayagı, rock band 2'de degistirmis olabilirler, denemedim hic ama dedigim gibi hic sorun vermedi gh seti bu zamana kadar, ki yurtdısından getirilirken davulun yattara olması agır yalan =), ozel kargoyla da almadım yani, us posta'yla getirttim direk(ha kaliteliler =), amerikadan istanbul'a gelmesi, istanbul'da evime gelmesinden kısa surdu ehueh), tum parcalar da sapasaglam geldi, ama gorunus olarak o ekstra zillerle rock band 2 seti daha zevkli olabilir calması =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 rock band 2 de duzeltmisler abi o davul olayini. benim amazonda neredeyse her review'de okudugum davullarin problemli olmasiydi, ya hep aglak herifler yazmis ya sen baya sanslisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 penth ilk parti mallarda sorun vardi evet. bende ilk parti band kitlerden aldim. davulum saglam ama gitar tirt oldu lol. bence guitar hero nun davulu daha guzel rock band den. rock band de ekstra zil mil alacaginiza madem gidin ion alin o kadar para varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar