Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 190$ ken fiyati 600 lira vermek enayilik oluyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 makul bi fiyata kimse getirmicek galiba illa ebayden falan getiricez gibi gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 rb2>ghwt cunku : abazan arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bunu cıkartamıslar mıydı sonra rb2'den =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bugun actim istabulu, resmi de bugun cektim. yani hayır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kfg said: mavishop'da hala 19 aralık diyor :, zaten 600ytl olacaksa alınmaz ki buradan, en iyisi ebay... sana daha gelmedi di mi Dis ? yok daha gelmedi bekliyorum hala. 11'inde odemeyi yaptim, 12'sinde kargolandi, 14'unde usps priority mail ile yola cikti. Cok buyuk ihtimalle pazartesi veya sali Turkiye'ye giris yapar gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Dis, haber var mı abi =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 yok abi hala international dispatch olarak gozukuyo bekliyorum dort gozle. cuma son vize var, cumartesi falan gelirse social life gg no life wb olcak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 abi christmas+yilbasi donemi almissin tam, aksaklik cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 inş kapına bir dilekçe getirmezler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 dun usps in sitesinde update oldu son durum Turkiye'ye girdi diyo ama enteresan kismi ise 25 inde update oldu durumu ama giris tarihi 22 si olarak yazilmis. Hala elime ulasmadi, pazartesi ulasir diye umuyorum yoksa ptt yi ariyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 http://www.ptt.gov.tr/ den aynı tracking koduyla takip edebiliyor olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 mavishop'un sitesinde fiyatı belli olmus bu arada... tukenmistir yazıyor da, yalnızca magazadan satıcaklarmıs, onun icin sanırım... cok pahalı tabii =), buradan alınmaz kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 evet ama ordada ayni sey yaziyo 22 sinde teslim alindi yaziyo. isin garibi iki sitede de dun belirdi bu yazi hehe. neyse pazartesi gelmezse sali asindiririm ptt nin telefonlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Oyunda Guitar Hero 3 ten fazla şarkı var ama GH3teki şarkıalr daha gzeldi bence. Bateride zormuş yaw gitara göre :) Şİmdi bende GH4 Bateri, GH3 gitarı, GH4 gitarı, Mikrofon var. Ben gidip Rock Band 1-2 alsam bu elimdekiler onlar ile çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bildiğim kadarıyla Guitar Hero enstrümanları Rock Band'de çalışıyo ama tersi doğru diil, yani Rock Band'inkiler Guitar Hero'da çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 rock band enstrumanları guitar hero'da calısıyormus bildigim kadarıyla, davul 1 eksik oldugu icin oyunda da son iki tus(herneyse iste ehueh) birlesik oluyormus rock band 2 enstrumanı taktıgın taktirde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 guitar hero rockband enstrumanlarina destek verdigini acikladi ilk ciktiginda. ama harmonix resmi olarak evet bizde guitar hero aparatlarini destekliyoruz dedimi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 eskisinde gh gitarlari rbde calisiyodu, ama tersi olmuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bütün topici okuyamadım dungeon var da şimdi birisi yazabilir mi, Guitar Hero: World Tour alıcam tek gitar sadece PS3 için. yurtdışından hangi siteler en hesaplısı olur ve gümrük olayları nasıl olur? mavide 300 liraya satıyolar (eöh) ek olarak PS3 konsolunda oynayacağım dediğim gibi. Ek şarkılar vs indirebiliyor muyuz? Evetse o şarkıların listesini, ücretlendirmesini vs nerden görebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bu arada band kit amerikadan buraya 8 gunde geldi, band kit 7 gundur ptt de bekliyo. eheh cidden traji-komik dedikleri bu olsa gerek. 8 gunde amerika dan turkiyeye, 7 gunde istanbul avrupa yakasinda bi yerden biyere gelemiyo. yarim saat telefon pesinde kostuktan sonra alabildigim tek cevap "hafta icinde elinize ulastiracaz" oldu. ps: aradiginizda mesgul olan tek call center heralde pttninmis heralde bunu ogrendim bugun ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 acip oynamislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bu arada world carda 6 taksit 530küsüre bimeksden alabiliyonuz bundle ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kdv dahil 600 ytl. ve gene xbox yok. ne zaman adam akilli xbox aparatlari getirmeye baslayacaklar cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bi x box getirsinelrde önce apratlarıda gelir arkasınadna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar