Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero World Tour: Bundle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kfg said:
mavishop'da hala 19 aralık diyor :, zaten 600ytl olacaksa alınmaz ki buradan, en iyisi ebay... sana daha gelmedi di mi Dis ?
yok daha gelmedi bekliyorum hala. 11'inde odemeyi yaptim, 12'sinde kargolandi, 14'unde usps priority mail ile yola cikti. Cok buyuk ihtimalle pazartesi veya sali Turkiye'ye giris yapar gibi geliyo bana.
Mesaj tarihi:
dun usps in sitesinde update oldu son durum Turkiye'ye girdi diyo ama enteresan kismi ise 25 inde update oldu durumu ama giris tarihi 22 si olarak yazilmis. Hala elime ulasmadi, pazartesi ulasir diye umuyorum yoksa ptt yi ariyacam.
Mesaj tarihi:
mavishop'un sitesinde fiyatı belli olmus bu arada... tukenmistir yazıyor da, yalnızca magazadan satıcaklarmıs, onun icin sanırım... cok pahalı tabii =), buradan alınmaz kesin...
Mesaj tarihi:
Oyunda Guitar Hero 3 ten fazla şarkı var ama GH3teki şarkıalr daha gzeldi bence. Bateride zormuş yaw gitara göre :)

Şİmdi bende GH4 Bateri, GH3 gitarı, GH4 gitarı, Mikrofon var. Ben gidip Rock Band 1-2 alsam bu elimdekiler onlar ile çalışır mı?
Mesaj tarihi:
rock band enstrumanları guitar hero'da calısıyormus bildigim kadarıyla, davul 1 eksik oldugu icin oyunda da son iki tus(herneyse iste ehueh) birlesik oluyormus rock band 2 enstrumanı taktıgın taktirde...
Mesaj tarihi:
Bütün topici okuyamadım dungeon var da şimdi birisi yazabilir mi,
Guitar Hero: World Tour alıcam tek gitar sadece PS3 için. yurtdışından hangi siteler en hesaplısı olur ve gümrük olayları nasıl olur? mavide 300 liraya satıyolar (eöh)

ek olarak PS3 konsolunda oynayacağım dediğim gibi. Ek şarkılar vs indirebiliyor muyuz? Evetse o şarkıların listesini, ücretlendirmesini vs nerden görebilirim?
Mesaj tarihi:
bu arada band kit amerikadan buraya 8 gunde geldi, band kit 7 gundur ptt de bekliyo. eheh cidden traji-komik dedikleri bu olsa gerek. 8 gunde amerika dan turkiyeye, 7 gunde istanbul avrupa yakasinda bi yerden biyere gelemiyo. yarim saat telefon pesinde kostuktan sonra alabildigim tek cevap "hafta icinde elinize ulastiracaz" oldu.
ps: aradiginizda mesgul olan tek call center heralde pttninmis heralde bunu ogrendim bugun ayrica.
  • Yeni Oluştur...