Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero World Tour: Bundle

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

kfg said:
mavishop'da hala 19 aralık diyor :, zaten 600ytl olacaksa alınmaz ki buradan, en iyisi ebay... sana daha gelmedi di mi Dis ?
yok daha gelmedi bekliyorum hala. 11'inde odemeyi yaptim, 12'sinde kargolandi, 14'unde usps priority mail ile yola cikti. Cok buyuk ihtimalle pazartesi veya sali Turkiye'ye giris yapar gibi geliyo bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün topici okuyamadım dungeon var da şimdi birisi yazabilir mi,
Guitar Hero: World Tour alıcam tek gitar sadece PS3 için. yurtdışından hangi siteler en hesaplısı olur ve gümrük olayları nasıl olur? mavide 300 liraya satıyolar (eöh)

ek olarak PS3 konsolunda oynayacağım dediğim gibi. Ek şarkılar vs indirebiliyor muyuz? Evetse o şarkıların listesini, ücretlendirmesini vs nerden görebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada band kit amerikadan buraya 8 gunde geldi, band kit 7 gundur ptt de bekliyo. eheh cidden traji-komik dedikleri bu olsa gerek. 8 gunde amerika dan turkiyeye, 7 gunde istanbul avrupa yakasinda bi yerden biyere gelemiyo. yarim saat telefon pesinde kostuktan sonra alabildigim tek cevap "hafta icinde elinize ulastiracaz" oldu.
ps: aradiginizda mesgul olan tek call center heralde pttninmis heralde bunu ogrendim bugun ayrica.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...