Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aptal ama sağlam, güzel bir kızla çıkarmısınız? yatarım, bırakırım gibi cevaplar vermeyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çekilmiyorlar gerçekten çok aptallarsa . Böle sohbet edemiyorsun bir şey anlamıyor filan of çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kadın dediğin aptal olcak ki bi karış dili olmasın ki idare edebilesin höst dedinmi kırıcan oturcak dizinin dibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sağlam nedir aaağbii off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sağlam böle vurdun mu ses çıkıcak off taş gibi yavru filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 işte sağlam kadınım ortalıgı sarsar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çingene çadırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 şair bu dizemizde sağlam lafıyla taş gibi demeye çalışmış pogodi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sağlam demek şu göğüsleri ve poposu standartlara eşit yada büyük. hiçmi duymadınız? alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yok onu anlayabildim de sağlam nedir yani bi kadına sağlam demek böyle aklıma değişik değişik şeyler geliyo fesupanallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 90 60 90 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sağlamsa üstüne kat bile çıkarım, ne diyosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 pogodi said: yok onu anlayabildim de sağlam nedir yani bi kadına sağlam demek böyle aklıma değişik değişik şeyler geliyo fesupanallah ne kadar değişik olduğuna bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bu aslında bulunduğun çevreyede bağlıdır.Zengin mahallesinde oturuyosundur,herkesin sevgilisi güzeldir,sende güzel olsun,başkaları tarafından beğenilsin yeter düşüncesinde isen,yada gezip gülüp eğlenebileceğin biri arıyosan,çok fazla olmasada güzel olmasını istersin.Ama istediğin özelliklerin umduğun gibi bir kızda olmaması fikrini ne kadar değiştirir bilemem. Elbette her insan 2si bi arada olsun ister ama her zaman öyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Llama said: işte sağlam kadınım ortalıgı sarsar Elisha nın resimlerini koydurtucaksın şimdi buraya,insanların ağzının suyu akıcak,yapma Llama.Dinan'ın admin olduğu topikte yapmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çok akıllıda olmayacak kız dediğin ya en azından erkekten akıllı ukala oluyorlar o dahada kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Llama said: kadın dediğin aptal olcak ki bi karış dili olmasın ki idare edebilesin höst dedinmi kırıcan oturcak dizinin dibine eheu çok dertli garibim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Şimdi bir sevgilim olsa kölesi olurum onun, yemişim aptallığını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 0ne said: Elisha nın resimlerini koydurtucaksın şimdi buraya,insanların ağzının suyu akıcak,yapma Llama.Dinan'ın admin olduğu topikte yapmak istemem. o kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Cevap: Evet. Zeki olan fena süründürebiliyor. 7 senedir var başımda bir tane ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kerim yine ne buldun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yok olm vazgeçtim ya. ayar olurum ben edit : olm 2 haftadır bı kızı bulamadın lan bana. ayıptır. o malmsteenle kuramadınmı arayı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 lan herifi görmüyorum bir, ne diyecem adama hala bilmiyorum iki. hacı senin böle böle bi arkadaşın varmış, bizim arkadaşla aynı masada bi ortam hazırlasak da gençler çiftleşse mi diyecem lan ne diyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 olm ben sana dedım, elemanla konuş. bi ayar çek. öğren işte arkadaşı fılan yoksa çağırsın bir gün. sende beni ara. bende ordan geçiyor havası verıp atlayım masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ofhh çok pis komplo teorisi yapılır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar