Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tırcılık =))


BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Önce "industrial ship" skilini train et, böylece cargoholdları bayağı büyük gemilere binme şansın olur, low slotlara "cargohold expander" takarsan ayrıca cargoholduna bonuslar alırsın yani kapasiten artar.

Sana tavsiye edeceğim indsutrial ship ise iterondur (5 çeşit versiyonu var, mark 1, mark2..... mark 5 gibi), yalnız gallente gemisidir bu, onun için gallente değilsen bir kaç skill fazladan train edeceksin ama değer. Çünkü iteron mark 5'i cargohold expanderler ile tam rakam veremem ama 24000 m3 kadar bir kapasitesi oluyor. İçine bir kaç konteynırda atarsan mineral taşırken 27000 m3 e kadar çıkıyor.

En iyisi sen oyunda iteron diye arat ve ordan bak hangi skilleri istiyor.

Sonraki hedefin Freighterler olacak onlarda 750.000 M3 kadar bir kapasiteye sahipler. Evemon adlı programı indirip kurarsan her türlü gemi hakkında bilgide bulursun.

Evemona bakdımda, Mesela bana iteron (amaarım ben) mark 5 traini 21 gün görünüyor ama freighter ise 26 gün. Fakat freighter fiyatı çok yüksekdir. Para sorunun yoksa freightere gitmen daha mnatıklı ama para sorunsa iteron mark 5 en iyi seçenek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyundasın sanmışdım :), neyse ilerde yukardaki postanda faydalanısın :). Ama şöyle diyeyim trial hesapda tır diye tabir edilen gemileri kullanamıyorsun oyun izin vermiyor.

Tırcılık ile yapacağın şey malların fiyatlarını karşılaştırıp ucuz istasyondan satın alıp pahalı istasyona taşımak şeklinde olur. Daha çok kar edebilmek içinde nasıl bir başlangıç yapman gerektiğini bilmiyorum açıkcası :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyunda standart hile gibin bi "ırk" cesidi var direk onunla basla bence "Caldari - Achura" perceptionun cok düşük olmasin int mem perc git yane atiom 11 int 9 mem 9 perc yada buna yakin seler sonra oyuna basladigin gibi gallente frigateyi 3 yap ondan sonra oyundaki bir diger "hile" gibin "hauler" namı diger kamyon (tam kamyon deel tırın köcük yavrusu) iteron kasmaya başla (gallente industrial skili) sonaaa lvl 5 yaptiginda gel sor sindi nabiim die

hatta tekrar bi düsündümde başlangicini trader seklinde yaparsan direk gerekli olan skilleri alion süfer olyo trade (gereksiz uber vergiler vermessin bölece..) + industrial ship bu iki konuya agirligi verdinmi olay bitio
tabe oyunda ilerde örenecegin bişe ama bastan söliim hemencik "Jita"'dan uzak dur .p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...